- 22 Şubat 2010
- 3.641
- 19
- 318
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #5.941
Elifzadem evet bende cok uzuldum ilk bebegimdi hersey yolundayken bi anlam veremedim kanamam olmadi kurtaj oldum
Insan kendini sucluyor acaba azmi beslendim acaba sunumu yaptim bunumu yapmadim gibi sebepsiz olunca agir sucluyorsun kendini dunyaya gelseydi sukadar olurdu diye hesaplamalarda hic bitmiyor
Sonra bende tiroit dusuk cikti yani 1yil sonra ve acaba ozamanda varmiydi diye dusunuyorum
Gerci ben 5usukten sonra 1yil ara verdi okuldan dolayi daha sonrada esimin isgezileri tasinma derken bi araya gelmemiz nadirdi derken iste insan endiseleniyor
Saremnaz bende denerim tesbihi guzel birsey peki ne zaman baslamaliymisiz ne zamana kadar bitmeli varmi suresi
Elifzadem evet bende cok uzuldum ilk bebegimdi hersey yolundayken bi anlam veremedim kanamam olmadi kurtaj oldum
Insan kendini sucluyor acaba azmi beslendim acaba sunumu yaptim bunumu yapmadim gibi sebepsiz olunca agir sucluyorsun kendini dunyaya gelseydi sukadar olurdu diye hesaplamalarda hic bitmiyor
Sonra bende tiroit dusuk cikti yani 1yil sonra ve acaba ozamanda varmiydi diye dusunuyorum
Gerci ben 5usukten sonra 1yil ara verdi okuldan dolayi daha sonrada esimin isgezileri tasinma derken bi araya gelmemiz nadirdi derken iste insan endiseleniyor
Saremnaz bende denerim tesbihi guzel birsey peki ne zaman baslamaliymisiz ne zamana kadar bitmeli varmi suresi
yok tatlım kimyasal gebelikti olmadım ultroson ve kan takibiyapıldı kanda sıfırlandı ultrosondada rahimnormal halinialdı[/QU
yinede bi doktora görün bence.gerçi bişey yoktur ama içini rahatlatmış olursun. benim durumum biraz farklıydı. o yüzden bişey yazamıyorum
rica ederim canım.Arkadaşım bak eşine ve kendine hergün havuç suyu hazırla elma suyuyla karıştırabilirsin katı biraz çünkü onu için sabah ve akşam birer bardak biz yeni yaptırdık sperm ölçümünü ama almadık daha doktor kontrolüne gittiğimde alacağım sonucları benim babamın amcasının oğlu profosör kadın doğumcu ama malesef edirnede onun tavsiyesiyle onun bir öğrencisine gidiyorum ben eşimin sperm ölçümleri yapılmadan o bana dedi havuç suyunu aklında olsun canım
gerçekten çok haklısın. birebir olmasada aynı şeyleri yaşamışız. kendimi suçlamaktan ziyade beni suçladılar. eşim, ailesi filan. o daha kötü. hiç dikkat etmemişim kendime. zaten hamileliğimi geç öğrenmiştim iki sonrada düşük tehlikesi. derken kalbi durdu. ortalama 20 gün kadar kalbi durmuş halde taşıdım. beni bunlar mahvetti. bebek çürümüştü ama inatla düşmüyordu. rahime yapışmıştı. o yüzden kürtajım da zor oldu. ve rahime yapışık olduğu için 2 gün arayla 2 kere daha masaya yattım. sonrada gelsin tedavi. indanda ne hal kalıyor ne moral
gerçekten çok haklısın. birebir olmasada aynı şeyleri yaşamışız. kendimi suçlamaktan ziyade beni suçladılar. eşim, ailesi filan. o daha kötü. hiç dikkat etmemişim kendime. zaten hamileliğimi geç öğrenmiştim iki sonrada düşük tehlikesi. derken kalbi durdu. ortalama 20 gün kadar kalbi durmuş halde taşıdım. beni bunlar mahvetti. bebek çürümüştü ama inatla düşmüyordu. rahime yapışmıştı. o yüzden kürtajım da zor oldu. ve rahime yapışık olduğu için 2 gün arayla 2 kere daha masaya yattım. sonrada gelsin tedavi. indanda ne hal kalıyor ne moral
çok geçmiş olsun İnşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız canım
yok tatlım kimyasal gebelikti olmadım ultroson ve kan takibiyapıldı kanda sıfırlandı ultrosondada rahimnormal halinialdı[/QU
yinede bi doktora görün bence.gerçi bişey yoktur ama içini rahatlatmış olursun. benim durumum biraz farklıydı. o yüzden bişey yazamıyorum
dr aradımmudahalede oldugundan asistanı ile konuştumo düşüktü bu adet kanamam olabilir dedi amaikna olmadım of anlamadımbişey
dr aradımmudahalede oldugundan asistanı ile konuştumo düşüktü bu adet kanamam olabilir dedi amaikna olmadım of anlamadımbişey
Canım çokmu uzak dr un gitsen hemen baksa seninde için rahat eder yoksa sen kafanda kurarsın artık tüm gün gece
düşükten sonra adetin hemen düzene girmeyebilir. rahim ve yumurtalıklar yıpranıyor. içini ferah tut. dediği gibi büyük ihtimalle adet kanaması bence
Geçmiş olsun canım.Herşeyde bir hayır vardır öyle düşünün belki doğsa sağlıklı olmayacaktı belki başka bi sorun çıkacaktı.Herşeyde hayır aramak lazım.Moralini yüksek tut .Allah böyle uygun görmüş vardır bununda bir hayrı de ve umudunu asla yitirme .Sabırlı ol .Ben inanıyorum zamanı heldiğinde allah o mutluluğu tekrar sana nasip edecek onun mucizelerine inan ve o isterse herşey olur ben buna inanıyorum.Vakit bulduğunda internetten yada Kuranı Kerimden meryem suresinin türkçe mealini oku bak umudun 100 kat daha artıcak sende benim düşündüklerime hak vereceksin canım
kızlar acilyardımaranızda bilgisi olan varsa yardımedebilirmi ben 18 aralıkta düşükyapmaya başladım 25 indeson buldu aradan11gun gecti hafif kanamambaşladı uzun aralıklarla azaz sizce bu nedir 11 gun sonra adet olabi,lirmi ya da yumurta çatlamakanaması düşük yAPAN YADA BİLgisiolan arkadaşlarım cevaplarsa sevinirim
bende 19 da baslamisti. 2 ocakta yine kanama oldu. hastaneyi aradim, normalmidir diye sordum doktora. büyük ihtimalle ilk adetin dir dedi. kanama bittikten sonra doktoruna git dedi. eger hersey normalse adet olmussundur dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?