2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

gerçekten çok haklısın. birebir olmasada aynı şeyleri yaşamışız. kendimi suçlamaktan ziyade beni suçladılar. eşim, ailesi filan. o daha kötü. hiç dikkat etmemişim kendime. zaten hamileliğimi geç öğrenmiştim iki sonrada düşük tehlikesi. derken kalbi durdu. ortalama 20 gün kadar kalbi durmuş halde taşıdım. beni bunlar mahvetti. bebek çürümüştü ama inatla düşmüyordu. rahime yapışmıştı. o yüzden kürtajım da zor oldu. ve rahime yapışık olduğu için 2 gün arayla 2 kere daha masaya yattım. sonrada gelsin tedavi. indanda ne hal kalıyor ne moral

cANIM BEN YAPTIM BİLE HAZIR CUMA AL Bİ ABDEST AL KİTABI ÖNÜNE BİDE UZUN BİR İP önce [h=2]BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIYM de sonra 3 sefer ALLAH ALLAH ALLAH bir düğüm at sonra yine BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIYM de sonra üç defa er-rahmanu bi düğüm at böyle sırayla git 10 dk mı almadı[/h]

çok teşekkürler canım

çok geçmiş olsun İnşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız canım

Geçmiş olsun canım.Herşeyde bir hayır vardır öyle düşünün belki doğsa sağlıklı olmayacaktı belki başka bi sorun çıkacaktı.Herşeyde hayır aramak lazım.Moralini yüksek tut .Allah böyle uygun görmüş vardır bununda bir hayrı de ve umudunu asla yitirme .Sabırlı ol .Ben inanıyorum zamanı heldiğinde allah o mutluluğu tekrar sana nasip edecek onun mucizelerine inan ve o isterse herşey olur ben buna inanıyorum.Vakit bulduğunda internetten yada Kuranı Kerimden meryem suresinin türkçe mealini oku bak umudun 100 kat daha artıcak sende benim düşündüklerime hak vereceksin canım

doğru rabbim herşeyin en doğrusunu bilir. hamileliğin başlarında çok istekliydim ama sonradan çocuktan soğudum. hiç istemedim. ve hemen ardından öldüğünü öğrendim. rabbim okadar yüce ki kendimi çok üzmüyeyim diye beni bebekten soğuttu. üstünden 1 yıl geçti ama hala ara ara düşünürüm ve hala akıl sır erdiremiyorum

bende 19 da baslamisti. 2 ocakta yine kanama oldu. hastaneyi aradim, normalmidir diye sordum doktora. büyük ihtimalle ilk adetin dir dedi. kanama bittikten sonra doktoruna git dedi. eger hersey normalse adet olmussundur dedi.

arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum. bilginiz varsa benide bilgilendirirmisiniz. ben namaz kılan biriyim. ama hamilelik belirtilerim var. akıntımdan dolayı pamuk koyuyorum. bu soğuk havalarda abdest almak zor geliyor. acaba pamuğun bi zararı oluyormudur?

bende 19 da baslamisti. 2 ocakta yine kanama oldu. hastaneyi aradim, normalmidir diye sordum doktora. büyük ihtimalle ilk adetin dir dedi. kanama bittikten sonra doktoruna git dedi. eger hersey normalse adet olmussundur dedi.

durumlarımız aynı ozaman tatlım dr asistanıda ynı demişti içim rahatladı sende yazınca çok teşekkur ederim cnm ben yumurtlama beklerken kırmızı kartımı gördüm şimdiiiii

Haklisiniz kizlar gercekten Rabbim dogrusunu bizim icin nasip etmistir buna eminim

bende tam 5hafta karnimda tasimisim yani 7haftalik kalbi durmus 12haftalik olmasi gerekiyordu onu ogrenmeye gittigimde ogrendim
Benim cok sukur kurtaj sorunsuz gecti elhamdulillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…