- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #5.921
Iyim canim cok sukur sen nasilsin ben bu ay kacirdim yumurtami galiba bidahaki ay hazirlikliyim ooo gorur o catlak yumurta
Cepten girdigim icin yavas yaziyorum kusura bakmayin
Yok canim ya ben sut buhari yapmadim cunku bu ay onemli gunumde esim is gezisinde yarin geliyor oluruna biraktim bu ay
Bogurtlenkokunude bidahaki ay yapacagim sutbuharinida
Sen yaptin dimi ikisinide nasil bi degisiklik gordunmu
Benim sifa kitabimda bogurtlenkoku nasil hazirlandigi yazmiyor ama kari koca 15gun icilmeli diye yaziyor sendemi oyle yaptin
merhaba nasılsınız kızlar merak ettim süt buharı nedir nasıl yapılır Annem bana bi ara sütü kaynatıp üzerine buharının oturup battaniye ile yarım saat bekletmeyi deneyelim dedi ama ben koca karı kulaktan dolma bilgi diye güvenemedim acaba bu yöntem aynı yöntem mi?
Cnm yapmayin soyle sacma seyler ya.. Benim yengem zamaninda bunu yApmis ve cocugunu dusurmus..
şu süt buharını tam olarak nasıl yapıldığını ve faydasının ne olduğunu yazarmısın merak ettim ve ilk kez duyuyorum :26:
Saremnazcigim vallaha ilk defa duydum canim bunu ama yapmakta zarari yok denemek lazim gerci sonucta Allahin isimleri
Bende ne duymustum bi kagida bismillahirrahmanirrahim arapcasini 112 kere yazacaksin sonra uzerinde muska gibi tasicakmisin ay ben yaptim ama malesef dusurdum kayboldu kismete bakya
Sen duydunmu bunu
Cnm yapmayin soyle sacma seyler ya.. Benim yengem zamaninda bunu yApmis ve cocugunu dusurmus..
Canım merhaba
Bende burda duydum arkadaşlardan yapan lar vardı birde biraz diğer formlarda araştırdım kimi yumurtlama günü yap diyor kimide yumurtlamadan önceki 5 gün diyor ama her ikisinide deneyen hemen sonra gebe kalmış.
Açık süt tercih miş ama bulamıyorsan kutu sütte olurmuşBi tenceyeni feda edeceksin ben en eskimişini feda ettim bebiş için.Yaklaşık 2.5 kg süte 2 demet maydanozu süt kaynarken parçaladım attım süt kabarmaya başlarken altını kapattım kapağını kapadım aldım banyoya gittim.Bornozumu giydim elimede polar battaniyeyi aldım belime doladım çömeldim yere tencere yerde üzerinde çömelik duruyorsun o buharın üzerinde dayanabileceğin süre bekliyosun tabi belin sarılı tencere altta hava almıyo ben sonra banyo yaptım banyodada kaasıklarımı sabunla iyice ovaladım masaj gibi sonra kapakta diyolar beline yani eskilerin dilinde şişe çekmece ama onu yapmadım sonrada ilişki .yumurtlama olmadan olmadan önceki 5 gün yaparsan ilişkiye gerek yok önce 5 gün yapıyon zaten 5. gün yumurtlama ya denk geliyo o gün de yapıp sonra o gece ilişkiye giriyon
Tkale canim bazi kisiler yapmis ve hamile kalmis bazisida dedigin gibi dusukle sonuclanmis ama ben birsey yapmadigim halde hamile kaldim kalbi durdu
Bu isler belli olmaz canim demek dusecegi varmis bebeginizin
Herkezde ayni seklde olmayadabilir bogurtlenkoku incirkuru sogan kuru bunlarada kocakari isleri diyorlar ama cogu kisi faydasini gormus ve doktorlara gidilipte kontrol edildiginde fayda ettigini kanitlanmis ama doktorlar yinede tavsiye etmiyor niye onlar maddi tartafina bakiyorlar
Her bitki meyve sebze bizim icin ve yararlari var Rabbim bunlardan faydalanmamiz icin yaratmis bizde elimizden geleni yapiyoruz
Isteyen inanir isteyen inanmaz herseyin asirisi zarar tabi bunuda unutmayalim
gerçekten bi zararı yoksa denemeye değer bu ay 2 ocaktı adetim acaba yapsammı bilemedim 5 gün boyunca hergün 2,5 kilo sütü yeniliyoruz değilmi?
Tkale canim bazi kisiler yapmis ve hamile kalmis bazisida dedigin gibi dusukle sonuclanmis ama ben birsey yapmadigim halde hamile kaldim kalbi durdu
Bu isler belli olmaz canim demek dusecegi varmis bebeginizin
Herkezde ayni seklde olmayadabilir bogurtlenkoku incirkuru sogan kuru bunlarada kocakari isleri diyorlar ama cogu kisi faydasini gormus ve doktorlara gidilipte kontrol edildiginde fayda ettigini kanitlanmis ama doktorlar yinede tavsiye etmiyor niye onlar maddi tartafina bakiyorlar
Her bitki meyve sebze bizim icin ve yararlari var Rabbim bunlardan faydalanmamiz icin yaratmis bizde elimizden geleni yapiyoruz
Isteyen inanir isteyen inanmaz herseyin asirisi zarar tabi bunuda unutmayalim
Yeniliyoruz canım ....Artık allah bilir ne zaman uygun görürse o zaman lur ama işte bizimkide bi çaba kısmet inşalllah işe yararda güzel haberler alırız veririz
kızlar acilyardımaranızda bilgisi olan varsa yardımedebilirmi ben 18 aralıkta düşükyapmaya başladım 25 indeson buldu aradan11gun gecti hafif kanamambaşladı uzun aralıklarla azaz sizce bu nedir 11 gun sonra adet olabi,lirmi ya da yumurta çatlamakanaması düşük yAPAN YADA BİLgisiolan arkadaşlarım cevaplarsa sevinirim
çok teşekkür ederim canım dediğin gibi çabalıyoruz benim eşimin sperm sayısı 29.000 ama ileri hareket yüzdesi 7 düşük dediler tek tüpüm kapalıydı açıldı laparoskopiyle geçen ay eşime keçiboynuzu kürüne kendime incir kürüne başladım özel hastanede olmuştum ameliyatmı doktor hemen aşılama önerdi eşimle tartıştılar ısrarla biraz bekleyelim 5-6 ay dedikce üsteledi aşılamaya tabi herşey maddi getiri onlara sizlerle dertleştikçe moral buluyorum inşallah hayırlısıyla kavuşalım bebişlerimize iyi haberler paylaşalım
peki düşüğün ardından kürtaj oldunmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?