2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Iyim canim cok sukur sen nasilsin ben bu ay kacirdim yumurtami galiba bidahaki ay hazirlikliyim ooo gorur o catlak yumurta

Cepten girdigim icin yavas yaziyorum kusura bakmayin

Sana ne diyeceğim şeker.Bir iple allahın 99 ismini her ismi 3 kere söyleyip bir düğün atıp ama ilk allah diyecekmişin her isminden öncede bismillahirahmanirahim denecekmiş yani ipte toplam 100 düğüm olacak o ipi muska gibi yuvarlayıp bantla sarıyosun çengelli iğneyle üzerinde taşıyosun ama ilişkiye girerken çıkarıyosun bunu bi topikte duydum sen duydunmu

şu süt buharını tam olarak nasıl yapıldığını ve faydasının ne olduğunu yazarmısın merak ettim ve ilk kez duyuyorum :26:

merhaba nasılsınız kızlar merak ettim süt buharı nedir nasıl yapılır Annem bana bi ara sütü kaynatıp üzerine buharının oturup battaniye ile yarım saat bekletmeyi deneyelim dedi ama ben koca karı kulaktan dolma bilgi diye güvenemedim acaba bu yöntem aynı yöntem mi?

Cnm yapmayin soyle sacma seyler ya.. Benim yengem zamaninda bunu yApmis ve cocugunu dusurmus..

Saremnazcigim vallaha ilk defa duydum canim bunu ama yapmakta zarari yok denemek lazim gerci sonucta Allahin isimleri

Bende ne duymustum bi kagida bismillahirrahmanirrahim arapcasini 112 kere yazacaksin sonra uzerinde muska gibi tasicakmisin ay ben yaptim ama malesef dusurdum kayboldu kismete bakya

Sen duydunmu bunu

şu süt buharını tam olarak nasıl yapıldığını ve faydasının ne olduğunu yazarmısın merak ettim ve ilk kez duyuyorum :26:

Canım merhaba
Bende burda duydum arkadaşlardan yapan lar vardı birde biraz diğer formlarda araştırdım kimi yumurtlama günü yap diyor kimide yumurtlamadan önceki 5 gün diyor ama her ikisinide deneyen hemen sonra gebe kalmış.
Açık süt tercih miş ama bulamıyorsan kutu sütte olurmuşBi tenceyeni feda edeceksin ben en eskimişini feda ettim bebiş için.Yaklaşık 2.5 kg süte 2 demet maydanozu süt kaynarken parçaladım attım süt kabarmaya başlarken altını kapattım kapağını kapadım aldım banyoya gittim.Bornozumu giydim elimede polar battaniyeyi aldım belime doladım çömeldim yere tencere yerde üzerinde çömelik duruyorsun o buharın üzerinde dayanabileceğin süre bekliyosun tabi belin sarılı tencere altta hava almıyo ben sonra banyo yaptım banyodada kaasıklarımı sabunla iyice ovaladım masaj gibi sonra kapakta diyolar beline yani eskilerin dilinde şişe çekmece ama onu yapmadım sonrada ilişki .yumurtlama olmadan olmadan önceki 5 gün yaparsan ilişkiye gerek yok önce 5 gün yapıyon zaten 5. gün yumurtlama ya denk geliyo o gün de yapıp sonra o gece ilişkiye giriyon

Onu duymadım canım ama süt buharını babaneme sordum babanem biz maydanoz değil buğday atardık içine dedi artık bilmiyorum benim teyzemin kızı doktor ona sordum mantığı iltihap falan varsa onu söktürür o buhar dedi başka bi işe yaramaz dedi ama

Tkale canim bazi kisiler yapmis ve hamile kalmis bazisida dedigin gibi dusukle sonuclanmis ama ben birsey yapmadigim halde hamile kaldim kalbi durdu

Bu isler belli olmaz canim demek dusecegi varmis bebeginizin

Herkezde ayni seklde olmayadabilir bogurtlenkoku incirkuru sogan kuru bunlarada kocakari isleri diyorlar ama cogu kisi faydasini gormus ve doktorlara gidilipte kontrol edildiginde fayda ettigini kanitlanmis ama doktorlar yinede tavsiye etmiyor niye onlar maddi tartafina bakiyorlar

Her bitki meyve sebze bizim icin ve yararlari var Rabbim bunlardan faydalanmamiz icin yaratmis bizde elimizden geleni yapiyoruz

Isteyen inanir isteyen inanmaz herseyin asirisi zarar tabi bunuda unutmayalim

gerçekten bi zararı yoksa denemeye değer bu ay 2 ocaktı adetim acaba yapsammı bilemedim 5 gün boyunca hergün 2,5 kilo sütü yeniliyoruz değilmi?

Ben şu ip olayını yapacağım artık napim ya bi umut işte şeker sonuçta kötü bişi değil allahın isimleri

gerçekten bi zararı yoksa denemeye değer bu ay 2 ocaktı adetim acaba yapsammı bilemedim 5 gün boyunca hergün 2,5 kilo sütü yeniliyoruz değilmi?

Yeniliyoruz canım ....Artık allah bilir ne zaman uygun görürse o zaman lur ama işte bizimkide bi çaba kısmet inşalllah işe yararda güzel haberler alırız veririz

canım bende aynı şeyleri yaşadım senin adına çok üzgünüm çok zor bi durum. ve üstüne 1 yıla yakın tedavi gördüm. gerçekten bazı şeyler nasip işi. ama yinede insan üzülmüyor değil

Yeniliyoruz canım ....Artık allah bilir ne zaman uygun görürse o zaman lur ama işte bizimkide bi çaba kısmet inşalllah işe yararda güzel haberler alırız veririz

çok teşekkür ederim canım dediğin gibi çabalıyoruz benim eşimin sperm sayısı 29.000 ama ileri hareket yüzdesi %37 düşük dediler tek tüpüm kapalıydı açıldı laparoskopiyle geçen ay eşime keçiboynuzu kürüne kendime incir kürüne başladım özel hastanede olmuştum ameliyatmı doktor hemen aşılama önerdi eşimle tartıştılar ısrarla biraz bekleyelim 5-6 ay dedikce üsteledi aşılamaya tabi herşey maddi getiri onlara sizlerle dertleştikçe moral buluyorum inşallah hayırlısıyla kavuşalım bebişlerimize iyi haberler paylaşalım

kızlar acilyardımaranızda bilgisi olan varsa yardımedebilirmi ben 18 aralıkta düşükyapmaya başladım 25 indeson buldu aradan11gun gecti hafif kanamambaşladı uzun aralıklarla azaz sizce bu nedir 11 gun sonra adet olabi,lirmi ya da yumurta çatlamakanaması düşük yAPAN YADA BİLgisiolan arkadaşlarım cevaplarsa sevinirim

Elifzadem evet bende cok uzuldum ilk bebegimdi hersey yolundayken bi anlam veremedim kanamam olmadi kurtaj oldum

Insan kendini sucluyor acaba azmi beslendim acaba sunumu yaptim bunumu yapmadim gibi sebepsiz olunca agir sucluyorsun kendini dunyaya gelseydi sukadar olurdu diye hesaplamalarda hic bitmiyor

Sonra bende tiroit dusuk cikti yani 1yil sonra ve acaba ozamanda varmiydi diye dusunuyorum

Gerci ben 5usukten sonra 1yil ara verdi okuldan dolayi daha sonrada esimin isgezileri tasinma derken bi araya gelmemiz nadirdi derken iste insan endiseleniyor

Saremnaz bende denerim tesbihi guzel birsey peki ne zaman baslamaliymisiz ne zamana kadar bitmeli varmi suresi

peki düşüğün ardından kürtaj oldunmu?

rica ederim canım.Arkadaşım bak eşine ve kendine hergün havuç suyu hazırla elma suyuyla karıştırabilirsin katı biraz çünkü onu için sabah ve akşam birer bardak biz yeni yaptırdık sperm ölçümünü ama almadık daha doktor kontrolüne gittiğimde alacağım sonucları benim babamın amcasının oğlu profosör kadın doğumcu ama malesef edirnede onun tavsiyesiyle onun bir öğrencisine gidiyorum ben eşimin sperm ölçümleri yapılmadan o bana dedi havuç suyunu aklında olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…