2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

tatlım akıntı çok oluyo inşall seninkide o sebeptendir ben pamuk ile başedemiyorum gunluk pedler in kullanması çok daha rahat oluyo

durumlarımız aynı ozaman tatlım dr asistanıda ynı demişti içim rahatladı sende yazınca çok teşekkur ederim cnm ben yumurtlama beklerken kırmızı kartımı gördüm şimdiiiii

kIRMIZI MIRMIZI EN AZINDAN AZINDA BİR DAHAKİ YUMURTLAMA DÖNEMİ ÇALIŞMALAR BAŞLASINNN

tatlım akıntı çok oluyo inşall seninkide o sebeptendir ben pamuk ile başedemiyorum gunluk pedler in kullanması çok daha rahat oluyo

canım işin enteresan tarafı benim son zamanlarda akıntım azaldı ama bitmedi. normalde çok oluyordu. günlük ped kullanmak sorun değil ama yine her namazda abdest almak zorunda kalıyorum. abdest almamak için pamuk kullanıyorum. içerde birikme oluyordur. beni korkutuyor. ama abdest almakta zor geliyor iki arada kaldım. işallah zararı olmuyordur

durumlarımız aynı ozaman tatlım dr asistanıda ynı demişti içim rahatladı sende yazınca çok teşekkur ederim cnm ben yumurtlama beklerken kırmızı kartımı gördüm şimdiiiii

yine kanama olunca bende cok korktum. bugün bitti sayilir, haftaya da doktordan randevu alacam. bakalim hersey yolunda mi diye. eger bu kanama adetse öbür haftaya da yumurtlama dönemim :) hayirlisi olsun artik. Rabbim evlat hasretiyle yanip tutusan herkesin dualarini kabul etsin... yüzlerini güldürsün..

vallah bende her namazda abdest aliyorum. benimde akintim cok. rabbim bi sekilde kolaylik gösteriyor.

cnm zararı olacagını sanmıyorum valla ben bi abdestlem enfazla bi vakit namaz kılabildiğimden tecrubem yok resmen tutamıyorum yada psikolojikmen wc ihtiyacı hissediyorum

Bende cikiyorum kizlar gorusuruz aksama ben misafirlikzteyim beni merak etmeyin arada ugrayabilirsem bi kacamak yapabilirim belki opuldunuzzzzzz

40 sayfa yazılmmıs ben yokkken hıccc okuyacak mecalım yok.nerden buluyorsunuz bu kadar çeneyi yawwww

bende 19 da baslamisti. 2 ocakta yine kanama oldu. hastaneyi aradim, normalmidir diye sordum doktora. büyük ihtimalle ilk adetin dir dedi. kanama bittikten sonra doktoruna git dedi. eger hersey normalse adet olmussundur dedi.

cnm pekala normal adewt gibimiydi benimki normal adetim gibi değil bi kaç saatte bi bikaçdamla adetimden çok farklı

korkuyorum gecmisi okumaya yaa... cok var mi??? ya da bana bir sey yazan oldu mu?? ya da hamis haberi var mi??? siz eni iyisi özet gecin benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…