- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #5.961
arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum. bilginiz varsa benide bilgilendirirmisiniz. ben namaz kılan biriyim. ama hamilelik belirtilerim var. akıntımdan dolayı pamuk koyuyorum. bu soğuk havalarda abdest almak zor geliyor. acaba pamuğun bi zararı oluyormudur?
durumlarımız aynı ozaman tatlım dr asistanıda ynı demişti içim rahatladı sende yazınca çok teşekkur ederim cnm ben yumurtlama beklerken kırmızı kartımı gördüm şimdiiiii
tatlım akıntı çok oluyo inşall seninkide o sebeptendir ben pamuk ile başedemiyorum gunluk pedler in kullanması çok daha rahat oluyo
durumlarımız aynı ozaman tatlım dr asistanıda ynı demişti içim rahatladı sende yazınca çok teşekkur ederim cnm ben yumurtlama beklerken kırmızı kartımı gördüm şimdiiiii
canım işin enteresan tarafı benim son zamanlarda akıntım azaldı ama bitmedi. normalde çok oluyordu. günlük ped kullanmak sorun değil ama yine her namazda abdest almak zorunda kalıyorum. abdest almamak için pamuk kullanıyorum. içerde birikme oluyordur. beni korkutuyor. ama abdest almakta zor geliyor iki arada kaldım. işallah zararı olmuyordur
canım işin enteresan tarafı benim son zamanlarda akıntım azaldı ama bitmedi. normalde çok oluyordu. günlük ped kullanmak sorun değil ama yine her namazda abdest almak zorunda kalıyorum. abdest almamak için pamuk kullanıyorum. içerde birikme oluyordur. beni korkutuyor. ama abdest almakta zor geliyor iki arada kaldım. işallah zararı olmuyordur
bende 19 da baslamisti. 2 ocakta yine kanama oldu. hastaneyi aradim, normalmidir diye sordum doktora. büyük ihtimalle ilk adetin dir dedi. kanama bittikten sonra doktoruna git dedi. eger hersey normalse adet olmussundur dedi.
cnm pekala normal adewt gibimiydi benimki normal adetim gibi değil bi kaç saatte bi bikaçdamla adetimden çok farklı
kızlar neredesınız yahuuuuuuuuuuu???:26::26:
ben geldim..
ben geldim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?