2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

slm kızlarrr.ya morelim bozuk aslında dünden beri bizim listeden arkadaşımız varya brake hani hamişti bebeğini kaybetmiş kızlarrr...kanaması olmuş düşük yapmış...yeni bitane topik açmış çok kötüyüm diye.bende çok üzüldüm yaaa...

hoşgeldinnnnnnnnnnn...nasılsın canım?

uykuluyum tatlim, malum sabah erken kalktim ya.. sen nasilsin???

kuşum okudunmu benim durumu

yok canim yaa.. gecmisi hiiic okumadim.. cok uzundu :44:

bende internet sitesinde gördüm canım şimdi.

ben de tatlim, internettengördüm de belki de yalan haberdir diye inanmadim.. bi ara da kusum aydina yaptilar aynisini kayip diye..

yazik canim gecmis olsun.. gelir paylasirsa bizimle gecmis olsun dileklerimizi iletiriz.. sonucta sen görmesen hic haberimiz olmayacakti.. biz bu yola beraber basladik, hem iyi günde hem de kötü günde beraber olmaliyiz diye düsünüyorum..

herkese merhaba :) gece kuşu hamıle kadın geldi..... regen bil bakalım benımkının cinsiyeti ne erkenden gorduk sankiiii

kızlar merhabalar nasılsınız ben bugün çok iyiyim gerçi akşam daha iyiim
malum haftasonu sizden naber

regenim dunden beri hafif kanamam var düşük biteli 11 gun oldu adet kanaması gibide değil arkadaşım bi kaç saatte bi çok az geliyo hiçanlamadım

herkese merhaba :) gece kuşu hamıle kadın geldi..... regen bil bakalım benımkının cinsiyeti ne erkenden gorduk sankiiii

ney ney nasi yaaa nasil söyle söyle hadi yoksa yoksa konustugumuz daha dogrusu senin tahmin ettigin gibi??????? hai cabuk söyleeeeeeeeeeeeee

regenim dunden beri hafif kanamam var düşük biteli 11 gun oldu adet kanaması gibide değil arkadaşım bi kaç saatte bi çok az geliyo hiçanlamadım

canim bi tahmin, belki rahim kendini temizliyordur.. benim hic öyle ara kanamam olmadigi icin, ne sordum ne de tesadüfen duydum.. dra gitcek misin yakin zamanda?? yoksa ilk firsatta git hem kontrolünü olursun hem de sorarsin.. inan ben bilmiyorum kanama neden olabilir.. muhtemelen düsükle alakalidir ama..

kizlar azer bülbül ölmüs dogru mu??? izlediniz mi tvde felan??
evet canım doğruymuş..Allah rahmet eylesin..

bende çoook üzüldümmm..isyan etmemek lazım..Allahım sabır versin..

bugün bi topicte okuduğum bi yazıyı paylaşcam kızlar..ben çok duygulandımm..ağladım o derece..çok güzel..
Bir kadın vardı. Her yıl doğurur, çocukları ise, altı aydan fazla yaşamazdı. kadın yirmi çocuk doğurmuş yirmisi de ölmüştü. Her çocuğun ardında feryat ederdi.

Sonunda, "Ey Allah'ım! Bu çocuklar bana dokuz ay yük olur, bense onlar altı aydan fazla sevemem. Altı ay geçmeden elimden alırsın" diyerek canını yakan ıstıraptan şikâyet etti.

O gece rüyasında cenneti gördü. Cennetteki sayısız nimetlerin arasında kendi adının yazılı olduğu bir köşk vardı. Kadına, "Bu köşk acılara katlanan, ıstıraplara tahammül eden, Allah sevgisiyle her şeyini feda edenindir. İbadetlerinde gevşeklik gösteren kullarını, Allah musibetleriyle sınar" dediler.

Cennet nimetlerini görmenin sarhoşluğuyla kadın, "Allah’tan gelen başım gözüm üstüne" dedi. Yavaş yavaş cennet bahçesinde ilerleyip köşküne girdiğinde, bütün çocuklarının orada olduğunu gördü.

Bir hadis-i şerifte şöyle buyrulmuştur:

Bir annenin çocuğu ölünce Allah (c.c) meleklerine,

"Kulumun çocuğunun ruhunu aldınız mı?" der. Melekler,

"Evet" derler.

Cenâb-ı Hak, "Onun kalbinin yemişini, hayatının meyvesini kopardınız mı?" der.

Melekler, "Evet" derler.

Allah Teâlâ, "Kulum ne dedi?" diye sorar.

Melekler, "Sana hamdetti. '‘Biz Allah’a teslim olmuşuz, ancak ona döneriz' dedi” derler.

O zaman Allah Teâlâ, "Kulum için cennette bir ev yapın, o evin adını da, hamd evi diye koyun"
buyurur.

kuşum aradım kendi doğumdaydı ya o düşüktü bu adetindir yada ara kanamadır dedi bazen yumurta çatlarkende olurmuş inşalla öledir tatlım

küçük derinimiz hayırlı olsun tatlım benimde kızım var geceleri yoldaşın olcak
canım benım ısmını de unutmamıssın :) oluruz ne demek yoldas. bıde yaren 2008 var onunda kızı var galıba ıst. oturuyo aynı avatar var ondada yoksa dun gece hamıleyım dıyen konustugum sen mıydın .. aa bunadım beeee

kızımız gelıyor teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ay canim gözünaydin Allah anali babali büyütsün yaa.. gercekten hissetmissin canim benim... insallah kolay bir de dogum gecirirsin ve prensesimizi getirirsin dünyaya kolaycacik

evet canım doğruymuş..Allah rahmet eylesin..

yazik yaa... Allah rahmet eylesin.. bi fenomendi adam yaa...

kuşum aradım kendi doğumdaydı ya o düşüktü bu adetindir yada ara kanamadır dedi bazen yumurta çatlarkende olurmuş inşalla öledir tatlım

canim yumurtlama da olan kanama cok az olurmus ve sen diyorsun dünden beri saat basi diye.. o kadar sürmez diye biliyorum..

insallah agzım kulaklarımda leyla gibi geziyorum bacımmm :)

zaten kiz istiyordun canim yaa... ama olsun yaa... kiz ya da erkek saglikli olsun, gercekten hic farketmez.. artik pembe pembe güzel ciciler biciler alirsin ayyy benim de icim bi acayip oldu yaa benim de cinsiyet ögrendigim günler gelsiinn artik yaa... zaten burda 20.hafta da söylüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…