- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #5.981
kizlar azer bülbül ölmüs dogru mu??? izlediniz mi tvde felan??
hoşgeldinnnnnnnnnnn...nasılsın canım?
kuşum okudunmu benim durumu
bende internet sitesinde gördüm canım şimdi.
slm kızlarrr.ya morelim bozuk aslında dünden beri bizim listeden arkadaşımız varya brake hani hamişti bebeğini kaybetmiş kızlarrr...kanaması olmuş düşük yapmış...yeni bitane topik açmış çok kötüyüm diye.bende çok üzüldüm yaaa...
uykuluyum tatlim, malum sabah erken kalktim ya.. sen nasilsin???
yok canim yaa.. gecmisi hiiic okumadim.. cok uzundu :44:
ben de tatlim, internettengördüm de belki de yalan haberdir diye inanmadim.. bi ara da kusum aydina yaptilar aynisini kayip diye..
yazik canim gecmis olsun.. gelir paylasirsa bizimle gecmis olsun dileklerimizi iletiriz.. sonucta sen görmesen hic haberimiz olmayacakti.. biz bu yola beraber basladik, hem iyi günde hem de kötü günde beraber olmaliyiz diye düsünüyorum..
herkese merhaba :) gece kuşu hamıle kadın geldi..... regen bil bakalım benımkının cinsiyeti ne erkenden gorduk sankiiii
ney ney nasi yaaa nasil söyle söyle hadiyoksa yoksa konustugumuz daha dogrusu senin tahmin ettigin gibi??????? hai cabuk söyleeeeeeeeeeeeee
regenim dunden beri hafif kanamam var düşük biteli 11 gun oldu adet kanaması gibide değil arkadaşım bi kaç saatte bi çok az geliyo hiçanlamadım
evet canım doğruymuş..Allah rahmet eylesin..kizlar azer bülbül ölmüs dogru mu??? izlediniz mi tvde felan??
slm kızlarrr.ya morelim bozuk aslında dünden beri bizim listeden arkadaşımız varya brake hani hamişti bebeğini kaybetmiş kızlarrr...kanaması olmuş düşük yapmış...yeni bitane topik açmış çok kötüyüm diye.bende çok üzüldüm yaaa...
canim bi tahmin, belki rahim kendini temizliyordur.. benim hic öyle ara kanamam olmadigi icin, ne sordum ne de tesadüfen duydum.. dra gitcek misin yakin zamanda?? yoksa ilk firsatta git hem kontrolünü olursun hem de sorarsin.. inan ben bilmiyorum kanama neden olabilir.. muhtemelen düsükle alakalidir ama..
kızımız gelıyor teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım benım ısmını de unutmamıssın :) oluruz ne demek yoldas. bıde yaren 2008 var onunda kızı var galıba ıst. oturuyo aynı avatar var ondada yoksa dun gece hamıleyım dıyen konustugum sen mıydın .. aa bunadım beeeeküçük derinimiz hayırlı olsun tatlım benimde kızım var geceleri yoldaşın olcak
kızımız gelıyor teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
insallahay canim gözünaydinAllah anali babali büyütsün yaa.. gercekten hissetmissin canim benim... insallah kolay bir de dogum gecirirsin ve prensesimizi getirirsin dünyaya kolaycacik
evet canım doğruymuş..Allah rahmet eylesin..
kuşum aradım kendi doğumdaydı ya o düşüktü bu adetindir yada ara kanamadır dedi bazen yumurta çatlarkende olurmuş inşalla öledir tatlım
insallahagzım kulaklarımda leyla gibi geziyorum bacımmm :)
insallahagzım kulaklarımda leyla gibi geziyorum bacımmm :)
aminnnn benım kız acıktı galıba bırazdan donerımmmm .)canım çok sevindim allahım kucağınada almayı nasip etsin inşallah ya maşallah valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?