2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

regennn cok asabi gordum senııı mutlu olacaksan soyleyeyımmmm.. benım kocamda aynııı.... bazen makınenın onune atarrr.. nadirende makineye.. hele dolaptan bırsey alacaksa aman amann.. yenıden duzenlemek zorunda kalırımmmm...

hic sormaa.. eh kizlar baska kocasinin tuhaf yuhu olan varmi aramizdaa..(yani biz hanimlarin asla anlamadigi huylar)
olmaz mı güzelım ... benım bıldıgım ev ıcındekı kıyafet baskadır . pıjama yatarken gıyılır . bızım adam evdekı dolastıgı seyle yataga gırıyor . dun gıydıgı corabı temızse bı daha gırıyor . dişlerını fırcalayınca gargara mıdır nedır onu yapıp hohhhhhhhhhhhhhhhh bak ne kadar gusel kokuyo dımı agzım dıyoo .. bende cıldırıyorummm

tamam tatlim önemli degil, özür dilenecek bir sey yok ortada.. aksam uykunun verdigi alinganlikti galiba..

Öyle deme ufacık bir espri bile olsa seni üzdüğüm için üzüldüm ben...

Beyazgala gunaydin canim bahsettigin espirileri biz bazen kullaniyoruz canim tabi yeri gelince

Bence regen bunu gayet iyi anlamistir alindigini sanmam dimi kanki yanlismiyim yoksa

Sağ ol canım inan biraz olsun içimi rahatlattın...

Ayyyyy canımm regenim benim, nasıl rahatladım, nasıl içim hafifledi anlatamam... Kız sizler benim canımm sınız, ben kimseyle konuşamadığım şeyleri sizlerle paylaşıyorum, dert ortağım, yol arkadaşımsınız benim, sizleri incitmek, üzmek, kırmak değil yapmak düşüncesi bile asla aklımdan geçmez... Sizleri çooooook seviyorum...

sen dün yoktunn ben burda bebısın cinsıyetını soledım .. kızım oluyor biliyo musun

aynen benimkide evde dolastigi esofmanla yataga giriyor ve beni cildirtiyor!!!!! ya bunlarla bütün gün evde dolastin sigara ictin kokusu sindi üzerine.... ama yok dinlemiyor, hep aynisi

aynen benimkide evde dolastigi esofmanla yataga giriyor ve beni cildirtiyor!!!!! ya bunlarla bütün gün evde dolastin sigara ictin kokusu sindi üzerine.... ama yok dinlemiyor, hep aynisi

amannnnnnnnnnnnnnnnnn .... takıyorum kafama kafama . hasta oluyorum elım ayagım tıtrıyor. su hamılelıgım bir bitsın de valla sıkı yonetım ılan ededegım

Valla bişi diyeyim mi, benim kocam benden daha tertipli, ben onun yanında dağınık biriyim, bazen ben kendi düzensizliğime çıldırıyom ama kocam nasıl beni idare ediyor anlayabilmiş değilim...

abowww benımkı o kadar degıl yaaaa.. aman melekmısss yavrummmmmm..

sen dün yoktunn ben burda bebısın cinsıyetını soledım .. kızım oluyor biliyo musun

kızınnn oloooomusssss.. Allah tamamına erdırsınnnn.. saglıkla kucagına almayı nasip etsın zeynepcimmm...

Valla bişi diyeyim mi, benim kocam benden daha tertipli, ben onun yanında dağınık biriyim, bazen ben kendi düzensizliğime çıldırıyom ama kocam nasıl beni idare ediyor anlayabilmiş değilim...

ben dun geceyı okuyamadımmm sızz hep kocalarınızımı cekıstırdınız bakımmm.. nasıl kacırdddımm yawwwww

abowww benımkı o kadar degıl yaaaa.. aman melekmısss yavrummmmmm..

kızınnn oloooomusssss.. Allah tamamına erdırsınnnn.. saglıkla kucagına almayı nasip etsın zeynepcimmm...

amın canım allah ısteyene de nasıp etsin dün gece inan uyuyamadım . mutluluktan ucuyorum .. kızımı kucagıma alacagım zamanı sabırsızlıkla beklıyorum DERİNİM......

amın canım allah ısteyene de nasıp etsin dün gece inan uyuyamadım . mutluluktan ucuyorum .. kızımı kucagıma alacagım zamanı sabırsızlıkla beklıyorum DERİNİM......

aminnn canımmm insallahh...

wawwww ismide bellı yaniii.. oh ne guzel.. masallahhh...

valla bişi diyeyim mi, benim kocam benden daha tertipli, ben onun yanında dağınık biriyim, bazen ben kendi düzensizliğime çıldırıyom Ama kocam nasıl beni idare ediyor anlayabilmiş değilim...

dagınıklık konusunda bende onu solda sıfır bırakırım ama benım temız oldugumun 1000000000000000000000000000 da 1 i olamazzzz

oda iyimis. evet bazi erkekler cok düzenli oluyor. benimki daginik ama bi temizlik yapmaya baslasin vallah benden daha güzel yapiyor :)

Kızlarr sabah dra gittim,akıntım ve lekelenmem var diye
keseyi gördükk ay cok sevindim ama düşük tehlikesi olabilirmiş,progestan verdi günde 2 tane.
artık haykırabilirim

ben dun geceyı okuyamadımmm sızz hep kocalarınızımı cekıstırdınız bakımmm.. nasıl kacırdddımm yawwwww

Yok tatlım daha yeni başladık, sıcağı sıcağına yetiştin konuya...

dagınıklık konusunda bende onu solda sıfır bırakırım ama benım temız oldugumun 1000000000000000000000000000 da 1 i olamazzzz

Aa temizlik konusunda gayet iyiyimdir, Allah için eşimde söyler bunu...

oda iyimis. evet bazi erkekler cok düzenli oluyor. benimki daginik ama bi temizlik yapmaya baslasin vallah benden daha güzel yapiyor :)

Hah benim ki biraz bu cinse giriyor, hem dağınıklığı yok + bekar hayatı çok olmuş o sebeple işten anlar eli yatkın işe, ilk zamanlar ne zorlandım anam karşımda erkek değil ev işinden anlayan bir erkek var ayy bir de her işe karışır akıl verirse yandım dedim, o olmamış bunu böyle yapıcan, offf hiç çekilmez valla ama çok şükür, dağınıklığım vardır biraz ama temizliğime laf söyletmem, bana gelen kadına neyi nasıl istediğimi söylüyorum, abla sen çok detaycısın, çok dikkatlisin diyor ama şunu da söyleyeyim, hani iş sen mi ben mi meselesi olsa eşim kesin ne yapar eder benden daha iyi yapmak için çaba sarf eder... O derece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…