- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #6.201
bilmiom artik felan diye naz yaparmisim.. yok bee ortada bir sey.. dedimya uyku halinde normal öyle seylerayy ben bi yerleri silmeliyim ise baslamadan yaa.. yatakodam toplancak.. bir de yemek var... off... hatta bugün yerleri parlatayim diyordum.. sizden de kopup gidemiyorumki iste...
yaaa varya bu kocamin huyuna gicik oluyom kizlar sizde de var mi???? mesela coraplarini hem tersten cikariyor, hemde ic icine koyup top yapiyor.. ya var ya deli oluyom.. üstünü salonda cikariyo, oraya birakiyor.. daha neler neler...
olmaz mı güzelım ... benım bıldıgım ev ıcındekı kıyafet baskadır . pıjama yatarken gıyılır . bızım adam evdekı dolastıgı seyle yataga gırıyor . dun gıydıgı corabı temızse bı daha gırıyor . dişlerını fırcalayınca gargara mıdır nedır onu yapıp hohhhhhhhhhhhhhhhh bak ne kadar gusel kokuyo dımı agzım dıyoo .. bende cıldırıyorummmhic sormaa.. eh kizlar baska kocasinin tuhaf yuhu olan varmi aramizdaa..(yani biz hanimlarin asla anlamadigi huylar)
tamam tatlim önemli degil, özür dilenecek bir sey yok ortada.. aksam uykunun verdigi alinganlikti galiba..
Beyazgala gunaydin canim bahsettigin espirileri biz bazen kullaniyoruz canim tabi yeri gelince
Bence regen bunu gayet iyi anlamistir alindigini sanmam dimi kanki yanlismiyim yoksa
bilmiom artik felan diye naz yaparmisim.. yok bee ortada bir sey.. dedimya uyku halinde normal öyle seylerayy ben bi yerleri silmeliyim ise baslamadan yaa.. yatakodam toplancak.. bir de yemek var... off... hatta bugün yerleri parlatayim diyordum.. sizden de kopup gidemiyorumki iste...
yaaa varya bu kocamin huyuna gicik oluyom kizlar sizde de var mi???? mesela coraplarini hem tersten cikariyor, hemde ic icine koyup top yapiyor.. ya var ya deli oluyom.. üstünü salonda cikariyo, oraya birakiyor.. daha neler neler...
Öyle deme ufacık bir espri bile olsa seni üzdüğüm için üzüldüm ben...
Sağ ol canım inan biraz olsun içimi rahatlattın...
Ayyyyy canımm regenim benim, nasıl rahatladım, nasıl içim hafifledi anlatamam... Kız sizler benim canımm sınız, ben kimseyle konuşamadığım şeyleri sizlerle paylaşıyorum, dert ortağım, yol arkadaşımsınız benim, sizleri incitmek, üzmek, kırmak değil yapmak düşüncesi bile asla aklımdan geçmez... Sizleri çooooook seviyorum...
olmaz mı güzelım ... benım bıldıgım ev ıcındekı kıyafet baskadır . pıjama yatarken gıyılır . bızım adam evdekı dolastıgı seyle yataga gırıyor . dun gıydıgı corabı temızse bı daha gırıyor . dişlerını fırcalayınca gargara mıdır nedır onu yapıp hohhhhhhhhhhhhhhhh bak ne kadar gusel kokuyo dımı agzım dıyoo .. bende cıldırıyorummm
aynen benimkide evde dolastigi esofmanla yataga giriyor ve beni cildirtiyor!!!!! ya bunlarla bütün gün evde dolastin sigara ictin kokusu sindi üzerine.... ama yok dinlemiyor, hep aynisi
sen dün yoktunn ben burda bebısın cinsıyetını soledım .. kızım oluyor biliyo musun
aminnnnn canım benım ınsallahhhh ... Rabbım sıze de nasıp eylesin ... hıc cocugun varmı yoksa ılki mı ıstiyosuntebrik ederim canim.. Allah anali-babali büyütsün, saglikli sihatli kucagina almyi nasip etsin insallah...darisi basimiza
olmaz mı güzelım ... benım bıldıgım ev ıcındekı kıyafet baskadır . pıjama yatarken gıyılır . bızım adam evdekı dolastıgı seyle yataga gırıyor . dun gıydıgı corabı temızse bı daha gırıyor . dişlerını fırcalayınca gargara mıdır nedır onu yapıp hohhhhhhhhhhhhhhhh bak ne kadar gusel kokuyo dımı agzım dıyoo .. bende cıldırıyorummm
sen dün yoktunn ben burda bebısın cinsıyetını soledım .. kızım oluyor biliyo musun
Valla bişi diyeyim mi, benim kocam benden daha tertipli, ben onun yanında dağınık biriyim, bazen ben kendi düzensizliğime çıldırıyomama kocam nasıl beni idare ediyor anlayabilmiş değilim...
abowww benımkı o kadar degıl yaaaa.. aman melekmısss yavrummmmmm..
kızınnn oloooomusssss.. Allah tamamına erdırsınnnn.. saglıkla kucagına almayı nasip etsın zeynepcimmm...
aminnnnn canım benım ınsallahhhh ... Rabbım sıze de nasıp eylesin ... hıc cocugun varmı yoksa ılki mı ıstiyosun
amın canım allah ısteyene de nasıp etsindün gece inan uyuyamadım . mutluluktan ucuyorum .. kızımı kucagıma alacagım zamanı sabırsızlıkla beklıyorum DERİNİM......
valla bişi diyeyim mi, benim kocam benden daha tertipli, ben onun yanında dağınık biriyim, bazen ben kendi düzensizliğime çıldırıyomAma kocam nasıl beni idare ediyor anlayabilmiş değilim...
Valla bişi diyeyim mi, benim kocam benden daha tertipli, ben onun yanında dağınık biriyim, bazen ben kendi düzensizliğime çıldırıyomama kocam nasıl beni idare ediyor anlayabilmiş değilim...
cocugum yok canim, bu ilk. gecen ay düsük yaptim. beklemekte istemiyorum artik cünkü 8 yildir evliyim. esim istemedi bastan, simdi pisman ama yapacak bise yok
CANIM BENIM INSALLAH OLURDOKTORA FALAN GITTIN MI canım bi sorun var mıymıs ?
ben dun geceyı okuyamadımmm sızz hep kocalarınızımı cekıstırdınız bakımmm.. nasıl kacırdddımm yawwwww
dagınıklık konusunda bende onu solda sıfır bırakırım ama benım temız oldugumun 1000000000000000000000000000 da 1 i olamazzzz
oda iyimis. evet bazi erkekler cok düzenli oluyor. benimki daginik ama bi temizlik yapmaya baslasin vallah benden daha güzel yapiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?