2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Kızlarr sabah dra gittim,akıntım ve lekelenmem var diye
keseyi gördükk ay cok sevindim ama düşük tehlikesi olabilirmiş,progestan verdi günde 2 tane.
artık haykırabilirim

ay insallah bi terslik olmaz hersey yolunda gider.... Rabbim saglikli sihatli kucagina almayi nasib etsin canim...

Kızlar . dün benim bebege zeka testi yaptılar . salı günü alcaz sonucları :) yedgım peynırın sütün karsılıgını alırsam benım kız prof olur:)

hosgeldddddiiiinnnnnnn bıtanem nbr?

hoşbulduk bebemm yaa napım işte evde öyle pc başında sizlerleyim...

hosgeldin... ne yapalim sohbet ediyoz. bi yandan kocalari cekistiriyoruz...

slm ayfercimm valla bende size kaynanamı çekiştireyim ayy tutamayacağım kendimi...perşembe akşamı benim kaynana rahatsızlanmış ayy böyle bi nazlar bi nazlar nefes alamıyorum diyo yaa anne diyorum bi sakin ol panik yapma bu panikledikçe nefes alamıyorum diyor ayy anne diyorum sakin ol yok.kalktık acile götürdük acilde maşşalah yani herkes hasta...neyse götürdük biz bunu doktorun yanına boğazına baktı bişey yok dedi akciğer ve karın filmi istedi doktor neyse çektirdik baktı baktı bişey yok dedi ama bu hala yakasını paçasını çekiştiriyor nefes alamıyorum diyor doktorda yaa teyze dedi bi sakin ol bişeyin yok panik yapma dedi eve gönderdi.ayy snra eve geldik onun yüzünden fatmagülü de kaçırdım.eve getirdik anne bişeyler ye diyoz ayy çocuk gibi yemem de yemem.neyse gece 12 de eve geldik biz bi baktım ertesi günü kayınbabam arıyor ben anneni özele götürüyom diye tamam dedim bende geliyorum bu gece gene bi panik bi panik napsın adamda dayanamamış.snra özele gittik bu yine nefes alamıyorum diyor doktor baktı tahliller falan hiç bişeyin yok diyor o zaman ben niye böyleyim diyor doktorda psikolojik dedi bide özele paraları bayıldık geldik ayy sinir etti beni doktor sakinleştirici ilaç falan verdi.eve gldik anne diyorum bişeyler ye ilaç içmen lazım çorba falan yaptım tık yok yemem de yemem ayy çocuk gibi peşinde dolandık 2 gün hiç bişeyi yok dkkat mi çekmeye çalışıyodur nedir anlamadım yaa kafayı yiyecektim:95::95:

Son düzenleme:

ayy çok güldüm ya benim kayınvalidemde öyle hastayım ölüyorum der gideriz doktora evde yat dinlen der ertesi gün nasıl oldun diye ararız gezmedeyim der bir gün gerçekten hasta olduğunda kimse inanmıycak hep böyleee heppp

ay aynisi banada oldu kiz! bu nasil tesadüf. bi gece de benim kayinvalde öyle nefes alamiyorum diye gittik acile. ama benim kaynanayi yatirdilar, bisey yok, doktorlar piskolojik dediler. neyse bise cikmadi.. benim kaynana sinir hastasi biraz. en ufak seyde depresyona giriyor. eh ondaki koca bende olsa coktan ölüp gitmistim...

valla ya off kızlar artık böyle bide müşade adasına yatırdılar 1 saat falan yanına gidiyorum nasıl oldun diyom git git dışarı çık sanada geçmesin diyor ayy ne geçecek bana diyorum hasta falan değilsin bulaşıcı bişeyin mi var sanki ayy ikide bir her yanına gittiğimde kovdu beni kadın yaa hay dedim sonrası ... nokta

psikolojik bencede kafayı yedi benim kaynana ayy bide beni geçen gün oğluna şikayet etmez mi??ayy kızlar durun anlatayım yoksa çatlıcam
bi kaç gün önce kaynanam görümcem doğum yaptığı için onun yanında kalacaktı bende kayınbabam evde yalnız kalmasın diye aradım byemeğe çağırdım dedimki baba dedim yemeğe gel bize o da kızım blli olmaz dedi bende dedimki geleceksen hbr ver ona göre yemek yapacam dedim o da beni beklemeyim yemeğe ben bu akşam burdayım dedim.benimde bi önceki günden kalan yemeğim vardı eşimle bana yeter diye yapmadım.snra eşim saat 5 geliyo benim.bunu aramışlar yemğe geliyoz diye snra beni aradı eşim babamlar yemeğe geliyomuş diye bende bi kızdım ee bana gelmicem dedi dedim.sinirlne sinirlene yemek yapmaya koyuldum hemn bi pilavla menemen koydum tam çıkıp geldilr bende kaynanaa dedim ki anne sende pilavı yap ben de mnemeni yapayım dedim neyse yaptık yedik snra bi kaçgünsonra bu kadın benim kocamı arayıp o gün bizim gelcğimizi biliyodu yemek önceden hazır olmalıydı demez mi ayy çıldırdım duyunca kociş ağzından kaçırdı bende bi patladım ayy bu ne saygısızlık ya adam bana bklemyim gelmicem dedi kadının söylediğine bak ya fıttırdım rsmn bigün boğacam benim yanımda da aman canımlar cicimler

Son düzenleme:
ah kızlar cokguldum ınankı sızın kayınvaldeler ılgı hastası bence teşhıs bu ay benımkı melek ölse hastalgndan sesı cıkmaz cok tatlı benımkı kendı annem gbı severm ama ondan kaynaklı

ah kızlar cokguldum ınankı sızın kayınvaldeler ılgı hastası bence teşhıs bu ay benımkı melek ölse hastalgndan sesı cıkmaz cok tatlı benımkı kendı annem gbı severm ama ondan kaynaklı

bencede yaa hastalık ya bu kadar olmaz yanii en sonunda beni de sinir hastası yaptı bu kadın valla yarencim senin adına sevindim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…