- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #6.221
Kızlarr sabah dra gittim,akıntım ve lekelenmem var diye
keseyi gördükk ay cok sevindim ama düşük tehlikesi olabilirmiş,progestan verdi günde 2 tane.
artık haykırabilirim
Kızlarr sabah dra gittim,akıntım ve lekelenmem var diye
keseyi gördükk ay cok sevindim ama düşük tehlikesi olabilirmiş,progestan verdi günde 2 tane.
artık haykırabilirim
Kızlar . dün benim bebege zeka testi yaptılar . salı günü alcaz sonucları :) yedgım peynırın sütün karsılıgını alırsam benım kız prof olur:)
hosgeldddddiiiinnnnnnn bıtanem nbr?slm kızlar ben geldimmmmm??napıyosunuz bakim???
slm kızlar ben geldimmmmm??napıyosunuz bakim???
hosgeldddddiiiinnnnnnn bıtanem nbr?
hosgeldin... ne yapalim sohbet ediyoz. bi yandan kocalari cekistiriyoruz...
Ayyy maşallah, amşallah, Allah nazardan saklasın ikinizide...
hoşgeldin uykucu prenses
Hoş geldin şeker...
hoşbulduk bebemm yaa napım işte evde öyle pc başında sizlerleyim...
slm ayfercimm valla bende size kaynanamı çekiştireyim ayy tutamayacağım kendimi...perşembe akşamı benim kaynana rahatsızlanmış ayy böyle bi nazlar bi nazlar nefes alamıyorum diyo yaa anne diyorum bi sakin ol panik yapma bu panikledikçe nefes alamıyorum diyor ayy anne diyorum sakin ol yok.kalktık acile götürdük acilde maşşalah yani herkes hasta...neyse götürdük biz bunu doktorun yanına boğazına baktı bişey yok dedi akciğer ve karın filmi istedi doktor neyse çektirdik baktı baktı bişey yok dedi ama bu hala yakasını paçasını çekiştiriyor nefes alamıyorum diyor doktorda yaa teyze dedi bi sakin ol bişeyin yok panik yapma dedi eve gönderdi.ayy snra eve geldik onun yüzünden fatmagülü de kaçırdım.eve getirdik anne bişeyler ye diyoz ayy çocuk gibi yemem de yemem.neyse gece 12 de eve geldik biz bi baktım ertesi günü kayınbabam arıyor ben anneni özele götürüyom diye tamam dedim bende geliyorum bu gece gene bi panik bi panik napsın adamda dayanamamış.snra özele gittik bu yine nefes alamıyorum diyor doktor baktı tahliller falan hiç bişeyin yok diyor o zaman ben niye böyleyim diyor doktorda psikolojik dedi bide özele paraları bayıldık geldik ayy sinir etti beni doktor sakinleştirici ilaç falan verdi.eve gldik anne diyorum bişeyler ye ilaç içmen lazım çorba falan yaptım tık yok yemem de yemem ayy çocuk gibi peşinde dolandık 2 gün hiç bişeyi yok dkkat mi çekmeye çalışıyodur nedir anlamadım yaa kafayı yiyecektim:95::95:
hoşbulduk bebemm yaa napım işte evde öyle pc başında sizlerleyim...
slm ayfercimm valla bende size kaynanamı çekiştireyim ayy tutamayacağım kendimi...perşembe akşamı benim kaynana rahatsızlanmış ayy böyle bi nazlar bi nazlar nefes alamıyorum diyo yaa anne diyorum bi sakin ol panik yapma bu panikledikçe nefes alamıyorum diyor ayy anne diyorum sakin ol yok.kalktık acile götürdük acilde maşşalah yani herkes hasta...neyse götürdük biz bunu doktorun yanına boğazına baktı bişey yok dedi akciğer ve karın filmi istedi doktor neyse çektirdik baktı baktı bişey yok dedi ama bu hala yakasını paçasını çekiştiriyor nefes alamıyorum diyor doktorda yaa teyze dedi bi sakin ol bişeyin yok panik yapma dedi eve gönderdi.ayy snra eve geldik onun yüzünden fatmagülü de kaçırdım.eve getirdik anne bişeyler ye diyoz ayy çocuk gibi yemem de yemem.neyse gece 12 de eve geldik biz bi baktım ertesi günü kayınbabam arıyor ben anneni özele götürüyom diye tamam dedim bende geliyorum bu gece gene bi panik bi panik napsın adamda dayanamamış.snra özele gittik bu yine nefes alamıyorum diyor doktor baktı tahliller falan hiç bişeyin yok diyor o zaman ben niye böyleyim diyor doktorda psikolojik dedi bide özele paraları bayıldık geldik ayy sinir etti beni doktor sakinleştirici ilaç falan verdi.eve gldik anne diyorum bişeyler ye ilaç içmen lazım çorba falan yaptım tık yok yemem de yemem ayy çocuk gibi peşinde dolandık 2 gün hiç bişeyi yok dkkat mi çekmeye çalışıyodur nedir anlamadım yaa kafayı yiyecektim:95::95:
ayy çok güldüm ya benim kayınvalidemde öyle hastayım ölüyorum der gideriz doktora evde yat dinlen der ertesi gün nasıl oldun diye ararız gezmedeyim der bir gün gerçekten hasta olduğunda kimse inanmıycak hep böyleee heppp
ay aynisi banada oldu kiz! bu nasil tesadüf. bi gece de benim kayinvalde öyle nefes alamiyorum diye gittik acile. ama benim kaynanayi yatirdilar, bisey yok, doktorlar piskolojik dediler. neyse bise cikmadi.. benim kaynana sinir hastasi biraz. en ufak seyde depresyona giriyor. eh ondaki koca bende olsa coktan ölüp gitmistim...
ah kızlar cokguldum ınankı sızın kayınvaldeler ılgı hastası bence teşhıs bu ay benımkı melek ölse hastalgndan sesı cıkmaz cok tatlı benımkı kendı annem gbı severm ama ondan kaynaklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?