2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

bosver yaa fazla ciddiye alma.. lafa sira gelince severler ama öyle degil iste. benim kulaklarimda neler isitti ama artik hic takmiyorum. ondan beri de cok huzurluyum :) fazlada görüsmüyorum artik araya mesafe koydum. esim zaten okadar cok düskün degildir hergün arayim yada yanlarina gideyim diye. bende hic ses cikarmiyom annenlere gidelim diye. öyle mutlu mesut ikimiz gecinip gidiyoruz cok sürük. eskiden böyle degildi ama... kayananamla veya kayinpederle ne konussam esimin haberi oluyordu hemenn nedense!!!! gammazcilar nolcak iste...

ayy bende biraz elimi eteğimi çektim kızz evlerimizde yakın olmaz olaydı heee....ondan sonra gelmiyo gitmiyo diye ona buna söylüyo en sonunda aldım karşıma knuştum anne dedim bi derdin varsa önce bana söyle başkalarına anlatma aramızda halledelim bişey varsa dedim ayy yine aynı değişmez yok ya iyicene soğudum valla...

valla bitanem bizde çok mesafeliyiz kayınvalidemle pek uyuşmuyor fikirlerimiz çook gerilerde kocasıyla ikisi en son 2 ay önce bi geldilerdi işte belki bu akşam çay içmeye geleceklermiş oda belli bile değil yani kayınvalidem beni pek sevmez bende kendisini haa saygıda kusur etmem asla evime glince herşekilde ağırlarım ama içten içe birbirimizi sevmeyiz yani ikimizde biliriz bunu ne arar ne sorar bi gelinim varmı hiiç aklına bile gelmez yani o derecede aman benden uzak allaha yakın olsunlar zaten başka bişi istemiyorum bende

zaten neden insanlar evlendikleri eşlerinin annesine babasına anne baba demek durumundalar hiç anlamış değilim çok saçma geliyo bana :26:

bizde cok yakin oturuyoruz. yürüyerek 10 dakka ama gitmiyorum mecbur kalmadikca. onlarda zaten hic gelmez. bi kere iftara cagirdim gelmediler. düsün yürüyerek 10 dakka olmasina ragmen. bende duyuyorum ordan burdan kaynanam görüsmüyoruz diyor birilerine. ama inan artik gülüyorum, yazik baska mesgale yok ondan. büyük gelinde terk edip gitti cocugu da aldi. bir senedir torunlarini görmüyolar. toz kondurmazdi ona kaynanam bak iste Allah büyük...

benimkiler biz senin anne-babadan daha yakiniz demislerdi yeni evliyken. ay simdi cok gülüyorum. insanin kendi annesinden babasindan daha önemli birisi olabilirmi yaaa???? bence de uzak olsunlar. mesafeni koru ama saygida kusur etmeki onlara koz verme yeri gelince. bende saygida kusur etmem hic ama onlara sorsan benden saygisizi yok.

kuzum ben sileyimde benim kociş görmesin yahuuu..ama yinede saygıda kusur yok

eeee allahın sopası yok işte ilahi adalet...

Son düzenleme:
geliyomuş bizim kayınvalide akşama çaya oğluyla haber salmış beni aramıyo ya akşam gelsin söyliycem sen niye beni aramıyosunda hep gelriken oğlunu arıyosun diycem bakalım ne diycek

kızlar bu arada benim bat yarın biliyosunuz hala gelen giden yok acaba diyorum bugün bi test yapsam çıkarmıki bişiy varsa

yaptım bitanem tek çizgi çıktı

kız yanlış hesaplamışım daha bata 2 gün var neyse yinede yaptık alıştırma oldu yani ay bu ay kırmızılar gelsin ama ya ovulasyon testi yaptım onu kullanıcam bide balla çörek otu kürünü yapıcam yoksa nasıl yapıcam ay bide ateş ölçer aldım yani onuda test etcem zaten sabah ölçtüm 36,4 dü
tabi bu ilk ateş ölçmem olduğu için normalmi bana göre bilmiyorum varan 1 36,4

cnm onu zamanla anlarsın herkezin farklı mesela benim ortalama 36.2 çıkıyo hep ama bu sabah 36.5 çıktı hayrola test için erken enazından 2 3 gun gecme bekle benim idrarda 13 gun gecikme ile çıktı sakın adet olana kadar çalışmları bırakma ben adet gunu yumurtladım

yok tatlım nesrinle yapalımmı diye konuşuyoduk hadi yapayım dedim içimden geldi ya yaptım işte daha bu ikinci kes test yapışım benim heycanlandım yani diğer testi geçsinde öyle yaparım zaten bata 2 gün var bakalım çalışmalara devam yani bende bugünden başladım kaydetmeye ateşlerimi en azından dedim adet olunca kaç derece oluyor anlamış olurum çok zekiyim dimi (bu tatlıcadının fikriydi ama )

ama ben manuel yapıyorum listeyi yani kağıda yazıyorum o internetteki tablo çok zor kafamı yoramadım okadar napim

valla ne yalan söleyim bende ugraşamam aynı hesap yazıyrum tarihlerin karşısına ateşimi ilişki tarihlerinide yazıyorum tamamdır

ohhh mis ne güzel valla

kızlar tam testi atıyodum aaa bi baktım 2.çizgi silik olarak çıkmış ama dikkate alamyım dimi 10 dakikayı geçti yani ay bir saat beklesem tam çıkacak

ohhh mis ne güzel valla

kızlar tam testi atıyodum aaa bi baktım 2.çizgi silik olarak çıkmış ama dikkate alamyım dimi 10 dakikayı geçti yani ay bir saat beklesem tam çıkacak

30 dkka değilmi cnm üzerinde yazar ben kan tahliline gitmeden bi gun önce başıma öle bişey geldi inanmamıştım ama ertesi gun kan testinde öğrendşm testte ne yazıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…