2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

testte 5 dakikan sonra çıkan sonuçları dikkate almayınız yazıyor

sanırım bende 30 yazıyodu daha test varrmı evde benim başıma ilk gelmişti sonrasında hamileliğimi öğrendim belkide bi tesadüftü sabah ilk idrarınla yine yap bence varsa testin ooo ben öğrenene kadar kaç kere yaptım

var 2 tane daha ama salı günü yapayım diyorum belkide test bozuktur bilmem ama ben attım bile çoktaannn

cnm benim nbr napıyon ya çizelgede işaertleyince farkı ne oluoyo yorum falanmı yappıyo bende kağıda yazıyorum

kuzum işte sen yazıyosun oda yorum yapıyo şu gün ilişki falan diyo yumurtlama gününü falan söylüyo öyle işte şimdi benim çıkmam lazım akşam istersen elifle sanada yaparız bi çizelge öptüm sizi

tabi canım yardım ederiz sanada bende öğrendim sayılır biraz ama akşam yapamayız çünküüüü benim çook ağır misafirlerim var kayınvalidemler geliyo gece gelirim ben uyumayın haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aa il,işki gunu veriyosa iyiymiş benim şu an listem var akşama yardımlarını bekliyorum cnm

kimse hikayeyi beğenmedi galibaaaa..kimse yorum yapmamış yaaahu

kuppeeeee menbetaaaaa gecin bakayim ifadeyee....nerelerdesiniz??? niye dogru dürüst gelmiyosunuz??? insan günde 10dk ayirir yaa..

aynen benim kocam da oyle.ay demek ki erkek milletinin huyu bu

aynen benimkide evde dolastigi esofmanla yataga giriyor ve beni cildirtiyor!!!!! ya bunlarla bütün gün evde dolastin sigara ictin kokusu sindi üzerine.... ama yok dinlemiyor, hep aynisi

sizin de durumunuz benden farkli degilmis yaaa :44::44::44::44: 3assagi 5yukari benzer seyler...

kuppeeeee menbetaaaaa gecin bakayim ifadeyee....nerelerdesiniz??? niye dogru dürüst gelmiyosunuz??? insan günde 10dk ayirir yaa..

canımm ya ne cok ozledım senı bı bılsennn... ben gelıyom sız yoksunuz.. sız gelıyonuz ben yokumm. karsılasamadık bır turlu.. mısafırım vardı guzelım yaa.. benım yumurtlama gunlerımmmmde hemıde.. nedır bu sanssızlık bılemıyorummm...o yuzden nadiren ara ara gelebıldımmm.. nasılsın bakalımmm???

kuppeeeemm okudummm canım ben hc faketmemısım onu.. ben yokken paylastın belkıde. ınan tuylerım dıken dıken olduu.. Mevlam neylerse guzel eyler dıyorumm. verdıklerınede sukur vermedıklerınede...

kızlarrrrrrrrr hadi kalkın bana caya gelinn.. elimin ayarı kactı, kek yapayım dedımmm 2 kalıp cıktııı... hadi bu gece bana gelınnn..

misafirin varsa inanirim o zaman ay bu ilk degil senin misafirlerin yumurtlama gününe denk geldigi yaaa ben bIktIm senin misafirlerinden, Allah sana sabir versin.. tasinmanizi ümit edi<orum yaa.. o zaman belki azalir..

ay kuzum sorma iste ben cikmisim topikten sen gelmissin, temizlik yaptim, pazartesi is basiya, dedim dip köse temizleyim.. bi mutvak orayi da gecen erken kalktigimda düzenlemistim, bir tek yerleri silincek.. ama temizmis evim tek tozlu yer yatagin altiydi orayi da ne zamandri silmemistim.. hazir yatagi cekmisken esyalarin yerlerini de degistirdim benim gelmis, yine miiiiiiiii bak bir yerini agritcan beni bekleseydin diyo ama hosuna cok güzel.. tek kötü tarafi yer acildi.. yani orasi aslinda besik yeri.. ben öyle durmamasi icin esyalari dagitip kaloriferi önüne vermistim boslugu o zaman bi hatirlatma yapmiyordu.. ama simdi yine icim burkuldu oraya da spor esyalarini dökcem koycam yere esimin dambellari felan var.. bisikleti de koycam.. gözüme carpmazsa aklima da gelmez en azindan

iste böyle, yemegimi de yedim, simdi yatiyorum sir üstü ooohhh mis hakettim ama.. yarin da kendime bakim yaparim bugün yoruldum artik iki saat hiiiiiiic oturmadim bir de halilari kaldirip sildim her yeri...

ohhhh ne guzelll tertemız olmustur her taraf.. bayagıda yorulmussundur ama.. kocasını bekleseydeınya agır ıslere ne gırıstınnn guzelımm.. hakkaten agrıtcan bırtarafını.. o bosluga baska seyler koyacakmıssın ama ahhh ahhhh dıyeyımde sen anla... insallahh o bosluk varyaaaa bu ay sonu dolarrrrr

şimcik sen pztesi ıs bası yapıyonn.. yanı daha nadıren gelıceksın.. bak üzüldüm şimdi.. içime dert olurrr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…