- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #6.661
adetimin 2. günü daharegende yardımcı cnm onada verebilirsin bilgilerinihani belki kaçırabilirler sen denk gelince ver bence eee bat ne zaman
Yarenim sekerim nasılsın? Benim de kızım olsun. Adını yaren koyucam, oğlum olursa da yaman..
gercekten demi çok sevindim nedense ben kızımdan çok memnunum hani isimde etkiler denir ya o açıdan çok zahmetli buyumedi ilk bi iki ay zorladı ama ben ilkokuldan beri çok severdim bu ismi
adetimin 2. günü dahaşubat ayı listesine girerim artık ama bu ay kimler bekliyor batı son güncel haliyle merak ettim senin nezaman
Ben de son zamanlarda beğenir oldum, cok güzel bir kız ismi..benim de bu aksam misafirlerim vardı azıcık bakabildim umutsuz ev kadınlarına..
Babam için kızlar
hımm ok anladım ozaman ben yazayım umarım görürler gerçi ben sık sık giriyorum siteye.yaş=29 sat:7şubat bat:10şubatcnm ben düşük yaptığımdan 40 gun olarak hesaplandı 31 ocak ama sen yinede verirsin farketmiyo sanırım şubat falan her an eklenebiliyo
ay yanlış yazdım sat:7 ocak bat:10şubathımm ok anladım ozaman ben yazayım umarım görürler gerçi ben sık sık giriyorum siteye.yaş=29 sat:7şubat bat:10şubat
İyi geceler kızlar nasılsınız?
Bu saatte yapmadıgım bir şeyi yaptım.dizi de gözleme gördüm 2 dkk gttim sekerli cevizli gzleme yaptım yuhhh bana
ben de kız istiyorumm gerçekten ve yağmur ismide çoook güzel.bu arda fotodaki bebek senin kızın mı canımgunun nasıl gecti çalışacaktın akşamda misafir yoğun bi gunmuş bi kızımız daha olursa onuda yağmur koycaz eşim öle istiyo 2.de kız olsun istiyo yamanda guzelmiş
gunun nasıl gecti çalışacaktın akşamda misafir yoğun bi gunmuş bi kızımız daha olursa onuda yağmur koycaz eşim öle istiyo 2.de kız olsun istiyo yamanda guzelmiş
ben de kız istiyorumm gerçekten ve yağmur ismide çoook güzel.bu arda fotodaki bebek senin kızın mı canım
Çalıştım ama bitmedi canim ya, yarın acicam davayı zaten sabah tamamlarım. 8den beri ancak oturdum. Sen neler yaptın?
Allah gönlünüze gore versin canim, yarenle yağmur uyumlu. Kızlar da pek cilveli oluyorlar bu aksam bizde de iki kız vardı. Aralarında 4 yas var, cok kavga ediyorlar
ya maşallah çoookk tatlıevet cnm azönce değiştirdim orada 5 aylık şimdi 5 aylık
iyilik canım benim ki pazar miskinliği eşim halı saha maçında ben de takılıyorum işte sizlerle sohbet çok hoş gerçekten keşke daha önce keşfetseymişim buralarıSelam kızlar, hayırlı akşamlar dilerim...
yaren2007, nimet42, pambik25, muhasebe_22
Nasılsınız bakalım, keyifler yerindedir umarım...
iyilik canım benim ki pazar miskinliği eşim halı saha maçında ben de takılıyorum işte sizlerle sohbet çok hoş gerçekten keşke daha önce keşfetseymişim buraları
ya maşallah çoookk tatlısen ne güzel tatmışsın yine de bu duyguyu senin 2.kısa sürede olur gibime geliyor inşallah Allahım dualarımızı duyar ve kabul eder
Selam kızlar, hayırlı akşamlar dilerim...
yaren2007, nimet42, pambik25, muhasebe_22
Nasılsınız bakalım, keyifler yerindedir umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?