2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Yarenim sekerim nasılsın? Benim de kızım olsun. Adını yaren koyucam, oğlum olursa da yaman..

gercekten demi çok sevindim nedense ben kızımdan çok memnunum hani isimde etkiler denir ya o açıdan çok zahmetli buyumedi ilk bi iki ay zorladı ama ben ilkokuldan beri çok severdim bu ismi

gercekten demi çok sevindim nedense ben kızımdan çok memnunum hani isimde etkiler denir ya o açıdan çok zahmetli buyumedi ilk bi iki ay zorladı ama ben ilkokuldan beri çok severdim bu ismi

Ben de son zamanlarda beğenir oldum, cok güzel bir kız ismi..benim de bu aksam misafirlerim vardı azıcık bakabildim umutsuz ev kadınlarına..

adetimin 2. günü daha şubat ayı listesine girerim artık ama bu ay kimler bekliyor batı son güncel haliyle merak ettim senin nezaman

cnm ben düşük yaptığımdan 40 gun olarak hesaplandı 31 ocak ama sen yinede verirsin farketmiyo sanırım şubat falan her an eklenebiliyo

Ben de son zamanlarda beğenir oldum, cok güzel bir kız ismi..benim de bu aksam misafirlerim vardı azıcık bakabildim umutsuz ev kadınlarına..

gunun nasıl gecti çalışacaktın akşamda misafir yoğun bi gunmuş bi kızımız daha olursa onuda yağmur koycaz eşim öle istiyo 2.de kız olsun istiyo yamanda guzelmiş

İyi geceler kızlar nasılsınız?
Bu saatte yapmadıgım bir şeyi yaptım.dizi de gözleme gördüm 2 dkk gttim sekerli cevizli gzleme yaptım yuhhh bana
bende şimdi sigara böreği yaptım onu yiyom. valla bilmiyorum ama biz şimdiden böyleysek hamile kalınca nasıl oluruz bilmem

gunun nasıl gecti çalışacaktın akşamda misafir yoğun bi gunmuş bi kızımız daha olursa onuda yağmur koycaz eşim öle istiyo 2.de kız olsun istiyo yamanda guzelmiş
ben de kız istiyorumm gerçekten ve yağmur ismide çoook güzel.bu arda fotodaki bebek senin kızın mı canım

Çalıştım ama bitmedi canim ya, yarın acicam davayı zaten sabah tamamlarım. 8den beri ancak oturdum. Sen neler yaptın?

Allah gönlünüze gore versin canim, yarenle yağmur uyumlu. Kızlar da pek cilveli oluyorlar bu aksam bizde de iki kız vardı. Aralarında 4 yas var, cok kavga ediyorlar

Selam kızlar, hayırlı akşamlar dilerim...

yaren2007, nimet42, pambik25, muhasebe_22

Nasılsınız bakalım, keyifler yerindedir umarım...

biz yapana kada bizim 6 yaş olcak biz kızımla takıldık valla 5 te işe gitti eşim

Selam kızlar, hayırlı akşamlar dilerim...

yaren2007, nimet42, pambik25, muhasebe_22

Nasılsınız bakalım, keyifler yerindedir umarım...
iyilik canım benim ki pazar miskinliği eşim halı saha maçında ben de takılıyorum işte sizlerle sohbet çok hoş gerçekten keşke daha önce keşfetseymişim buraları

iyilik canım benim ki pazar miskinliği eşim halı saha maçında ben de takılıyorum işte sizlerle sohbet çok hoş gerçekten keşke daha önce keşfetseymişim buraları

Sağ ol canım, evet ortamımız çok kaliteli ve güzeldir, uzun soluklu güzel arkadaşlıklar kuracağına emin olabilirsin...

Arada bir benim gibi çatlak sesler çıkıyor ama sağ olsun arkadaşlar çok anlayışlılar, hoş gönüllülükle idare ediyorlar...

ya maşallah çoookk tatlı sen ne güzel tatmışsın yine de bu duyguyu senin 2.kısa sürede olur gibime geliyor inşallah Allahım dualarımızı duyar ve kabul eder

inşalla cnm hepimizin inşalla aynı ilk bebek kadar çok istiyorum yani aynından bitane daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…