2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

erkek olursa ben poyraz istiyorum o nasıl aman bizde çocuk yok isimler hazır

kızlar sizinle bişey paylaşıcam bugün temizlik falan yaptım sonra yoruldum ay biraz uzanıyım dinleniyim dedim uyumuşum bi rüya gördddüm hala etkisindeyim.bir kız çoçuğu 3-4 yaşlarında çoook güzel yanında bi kadın var yüzünü göremedim uzun boylu başı bağlı bi kadın küçük kızın ceketine siyah siyah bişeyler yapışmış onları alıp alıp atıyorum ve üstünü temizliyorum sonra bana teşekkür deip öpüyor ve beni sevdiğini söylüyor sonra da yanındaki kadının kucağına çıkıp gidiyor gidrken de beni sevdiğini söylüyor ve öyle uyandım ayyy eşime bile anlatamdım kızar diye sen kafaya çok mu takıyosun falan der diye

işte o kadın benim ıyanımdakide kızım 5 yaşında iyi dileklerimi ilettim sana uzun boylu ve kapalıyım

işte o kadın benim ıyanımdakide kızım 5 yaşında iyi dileklerimi ilettim sana uzun boylu ve kapalıyım
ayyyy yerim seni ben inşallah valla kız çocuğuda sarışın ve çoook güzeldi senin kızda sarışın dimii ayy çok duygulandım şimdi yaaa ben inanırım böyle şeylere hayatta hiç bişey tesadüf değildir ben ce herşeyin bi sebebi vardır

bendede koca yok ahep aynı bebek bebek kafayı yedişk topluca

offf sorma bende stres yaptım uyandı yemekti tv falan sonra işe gitti e o gelince ben uyuyor oluyom sabah 9 da o uyuyor ben uyanıyom yani ne ara bebek yapcaz bilmiyorum bugün baktımda sanki akıntım var böyle bayaz yani ilişki olması şart bebiş için ama ortam olmuyokiiii

olabilir cnm kumral diyelim ama saışına kaçıyo e benim tipte uyuyo ben 1.70 uzun sayılırım

biz konuştuk anlaştık dr haftada 3 dedi oda duydu bizimkide gece 3 buçukta geliyo ee emek lazım bebek için

beyaz akıntı varsa ihmal etme canım hemen değerlendirmeye bak

Tatlım benim nacizane yorumum, çooook güzel bir rüya görmüşsün, önce gündüz niyetiyle diyelim... Senin hayatında önem verdiğin bir şey var, önem verdiğin o konuyla ilgili bazı sıkıntılar olacak, sen bu sıkıntıların ortadan kalkması için çaba göstereceksin, yardımcı olacaksın, bunu karşılık bekleyerek veya vazife olsun diye değil gerçekten isteyerek, içtenlikle yapacaksın, çünki bu konu her neyse sıkıntılı bile olsa sana yük değil ve karşılığını çoook güzel bir şekilde alacaksın...

Dediğim gibi benim nacizane yorumum bu, belki arkadaşlar daha başka yorumlar da getirebilirler...

Napıyonuz kızlar kocişi işe yolladım geldim keyifler ne alemde

İyilik tatlım ne olsun, sen nasılsın keyfin yerindedir umarım...

olsun oda guzel neguzel annenlerde varmış

Evet annemler var onlara da çok alıştım, Mart'a kadar kısmetse bendeler, gidince baya zorlanıcam yaa... Ev ıssız, sessiz olacak yine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…