- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #6.681
Çalıştım ama bitmedi canim ya, yarın acicam davayı zaten sabah tamamlarım. 8den beri ancak oturdum. Sen neler yaptın?
Allah gönlünüze gore versin canim, yarenle yağmur uyumlu. Kızlar da pek cilveli oluyorlar bu aksam bizde de iki kız vardı. Aralarında 4 yas var, cok kavga ediyorlar
slm cnm senin keyifler nasıl bakım
kızlar sizinle bişey paylaşıcam bugün temizlik falan yaptım sonra yoruldum ay biraz uzanıyım dinleniyim dedim uyumuşum bi rüya gördddüm hala etkisindeyim.bir kız çoçuğu 3-4 yaşlarında çoook güzel yanında bi kadın var yüzünü göremedim uzun boylu başı bağlı bi kadın küçük kızın ceketine siyah siyah bişeyler yapışmış onları alıp alıp atıyorum ve üstünü temizliyorum sonra bana teşekkür deip öpüyor ve beni sevdiğini söylüyor sonra da yanındaki kadının kucağına çıkıp gidiyor gidrken de beni sevdiğini söylüyor ve öyle uyandım ayyy eşime bile anlatamdım kızar diye sen kafaya çok mu takıyosun falan der diye
ama gerçekten insan ister yani bundan bitane daha ama ben ce senin oğlun da çookk yakışıklı olurinşalla cnm hepimizin inşalla aynı ilk bebek kadar çok istiyorum yani aynından bitane daha
Ne olsun tatlım yaa, pazar ölü bir gün, sağ olsun benim ki pek dışarı çıkmaz pazarları annemlerde bende öyle tıkıldık, takıldık evde...
Napıyonuz kızlar kocişi işe yolladım geldim keyifler ne alemde
ayyyy yerim seni ben inşallahişte o kadın benim ıyanımdakide kızım 5 yaşında iyi dileklerimi ilettim sana uzun boylu ve kapalıyım
ama gerçekten insan ister yani bundan bitane daha ama ben ce senin oğlun da çookk yakışıklı olur
bendede koca yok ahep aynı bebek bebek kafayı yedişk topluca
ayyyy yerim seni ben inşallahvalla kız çocuğuda sarışın ve çoook güzeldi senin kızda sarışın dimii ayy çok duygulandım şimdi yaaa ben inanırım böyle şeylere hayatta hiç bişey tesadüf değildir ben ce herşeyin bi sebebi vardır
offf sorma bende stres yaptım uyandı yemekti tv falan sonra işe gitti e o gelince ben uyuyor oluyom sabah 9 da o uyuyor ben uyanıyom yani ne ara bebek yapcaz bilmiyorumbugün baktımda sanki akıntım var böyle bayaz yani ilişki olması şart bebiş için ama ortam olmuyokiiii
ayy işte tamammm sensin oo:) şimdi söyle bakalım ne zaman vericeksin güzel haberi banaolabilir cnm kumral diyelim ama saışına kaçıyo e benim tipte uyuyo ben 1.70 uzun sayılırım
yaren senin eşin polismiydi öyle hatırlıyorum sanki geçmişi okuduğumda ya da karıştırıyormbiz konuştuk anlaştık dr haftada 3 dedi oda duydu bizimkide gece 3 buçukta geliyo ee emek lazım bebek için
ayy işte tamammm sensin oo:) şimdi söyle bakalım ne zaman vericeksin güzel haberi bana
beyaz akıntı varsa ihmal etme canım hemen değerlendirmeye bakofff sorma bende stres yaptım uyandı yemekti tv falan sonra işe gitti e o gelince ben uyuyor oluyom sabah 9 da o uyuyor ben uyanıyom yani ne ara bebek yapcaz bilmiyorumbugün baktımda sanki akıntım var böyle bayaz yani ilişki olması şart bebiş için ama ortam olmuyokiiii
yaren senin eşin polismiydi öyle hatırlıyorum sanki geçmişi okuduğumda ya da karıştırıyorm
kızlar sizinle bişey paylaşıcam bugün temizlik falan yaptım sonra yoruldum ay biraz uzanıyım dinleniyim dedim uyumuşum bi rüya gördddüm hala etkisindeyim.bir kız çoçuğu 3-4 yaşlarında çoook güzel yanında bi kadın var yüzünü göremedim uzun boylu başı bağlı bi kadın küçük kızın ceketine siyah siyah bişeyler yapışmış onları alıp alıp atıyorum ve üstünü temizliyorum sonra bana teşekkür deip öpüyor ve beni sevdiğini söylüyor sonra da yanındaki kadının kucağına çıkıp gidiyor gidrken de beni sevdiğini söylüyor ve öyle uyandım ayyy eşime bile anlatamdım kızar diye sen kafaya çok mu takıyosun falan der diye
Napıyonuz kızlar kocişi işe yolladım geldim keyifler ne alemde
olsun oda guzel neguzel annenlerde varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?