2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

cnm çok guzel yorumladın benimkinide yorumlarmısın ucundan

Dilim döndüğünce yaparım tatlım... Yazmış mıydın hemen dönüp bakayım...

ruyamda azrail gördum ve bana öleceğim yeri bana hangi arabanın çarpacağını yeri gösterdi ölmaek istemedimi söyledim ama çok gec dedi sonra bide yanımda bi melek gördum gidicimiyim ne melekte guzel bembeyaz giyinmiş bi kızdı

canım rüya tabirlerinden anlıyorsun sanırım.

Çok değil ben sadece, anlatılanın bana hissettirdiğine göre yorumlarım, şu söze özellikle çok inanırım, görene değil yorumlaya bak diye... O yüzden olabildiğince güzel yorumlamaya çalışırım, belki de anlatılanı kötü değil güzel algıladığım için güzel yorumluyorum...

bi nevi kahve falı gibi diyosun yani. aslında gördüğünün çokda önemi yok. önemli olan sana hissettirdikleri.

kız nasıl ruya bu anlamadım .. bu arada herkes benım ölduğumu ve tekrar canlandıgımı goruyor sence bu ne demek ?

Canımm, önce gündüz niyetine, hayırlara vesile olsun diyelim... Korktuğun bir durumla karşılaşacaksın, hatta sana o durumla ilgili neredeyse artık yolun sonu bu, daha fazlası mümkün değil, imkansız olduğu söylenecek, istemesende boyun eğeceksin netice karşısında ama o an ümidinin bittiğini düşündüğün an herşey düşünülenin, söylenenin tersi bir şekilde gelişim gösterecek, yepyeni bir kapı açılacak.... İnşallah Rab'bim sıkıntı yüzü göstermez canım...

hadi rastgele cnm unutma gun aşırı
Canım ya insanın aklı karışıyr he:)doktor acıkladı bana gecen gün aile hekimimiz.akşam cayında grşryrz arkadaşta:GÜN asırı dye brşey yok kacrmamak için yumurtlamayı hergn dedi:9adetnle brlkte say 9.gün başla ve 15. 16.güne kadar devam.Gün asırı olmasının sebebini de hergnden sıkılanlar dye acıkladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…