- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #6.701
Tatlım benim nacizane yorumum, çooook güzel bir rüya görmüşsün, önce gündüz niyetiyle diyelim... Senin hayatında önem verdiğin bir şey var, önem verdiğin o konuyla ilgili bazı sıkıntılar olacak, sen bu sıkıntıların ortadan kalkması için çaba göstereceksin, yardımcı olacaksın, bunu karşılık bekleyerek veya vazife olsun diye değil gerçekten isteyerek, içtenlikle yapacaksın, çünki bu konu her neyse sıkıntılı bile olsa sana yük değil ve karşılığını çoook güzel bir şekilde alacaksın...
Dediğim gibi benim nacizane yorumum bu, belki arkadaşlar daha başka yorumlar da getirebilirler...
İyilik tatlım ne olsun, sen nasılsın keyfin yerindedir umarım...
Evet annemler var onlara da çok alıştım, Mart'a kadar kısmetse bendeler, gidince baya zorlanıcam yaa... Ev ıssız, sessiz olacak yine...
beyaz akıntı varsa ihmal etme canım hemen değerlendirmeye bak
Artık yapcaz bişiler inş.
cnm çok guzel yorumladın benimkinide yorumlarmısın ucundan
Dilim döndüğünce yaparım tatlım... Yazmış mıydın hemen dönüp bakayım...
canım rüya tabirlerinden anlıyorsun sanırım.Dilim döndüğünce yaparım tatlım... Yazmış mıydın hemen dönüp bakayım...
Dilim döndüğünce yaparım tatlım... Yazmış mıydın hemen dönüp bakayım...
gerçekten güzel yorumlamışsın çok sağol canım sonun da ışık olsun da çabalamaya rağzıyım her konudaDilim döndüğünce yaparım tatlım... Yazmış mıydın hemen dönüp bakayım...
canım rüya tabirlerinden anlıyorsun sanırım.
bi nevi kahve falı gibi diyosun yani. aslında gördüğünün çokda önemi yok. önemli olan sana hissettirdikleri.Çok değil ben sadece, anlatılanın bana hissettirdiğine göre yorumlarım, şu söze özellikle çok inanırım, görene değil yorumlaya bak diye... O yüzden olabildiğince güzel yorumlamaya çalışırım, belki de anlatılanı kötü değil güzel algıladığım için güzel yorumluyorum...
kız nasıl ruya bu anlamadım .. bu arada herkes benım ölduğumu ve tekrar canlandıgımı goruyor sence bu ne demek ?ruyamda azrail gördum ve bana öleceğim yeri bana hangi arabanın çarpacağını yeri gösterdi ölmaek istemedimi söyledim ama çok gec dedi sonra bide yanımda bi melek gördum gidicimiyim ne melekte guzel bembeyaz giyinmiş bi kızdı
çalışmalara tekrar başladık kızlar 2 gndr:) hadi bakalım yokmu bana kolay gelsin
kız nasıl ruya bu anlamadım .. bu arada herkes benım ölduğumu ve tekrar canlandıgımı goruyor sence bu ne demek ?
çalışmalara tekrar başladık kızlar 2 gndr:) hadi bakalım yokmu bana kolay gelsin
kız kolay gelsın hadı bakalımçalışmalara tekrar başladık kızlar 2 gndr:) hadi bakalım yokmu bana kolay gelsin
ruyamda azrail gördum ve bana öleceğim yeri bana hangi arabanın çarpacağını yeri gösterdi ölmaek istemedimi söyledim ama çok gec dedi sonra bide yanımda bi melek gördum gidicimiyim ne melekte guzel bembeyaz giyinmiş bi kızdı
waaawww ilginç bir rüyaymışruyamda azrail gördum ve bana öleceğim yeri bana hangi arabanın çarpacağını yeri gösterdi ölmaek istemedimi söyledim ama çok gec dedi sonra bide yanımda bi melek gördum gidicimiyim ne melekte guzel bembeyaz giyinmiş bi kızdı
Canım ya insanın aklı karışıyr he:)doktor acıkladı bana gecen gün aile hekimimiz.akşam cayında grşryrz arkadaşta:GÜN asırı dye brşey yok kacrmamak için yumurtlamayı hergn dedi:9adetnle brlkte say 9.gün başla ve 15. 16.güne kadar devam.Gün asırı olmasının sebebini de hergnden sıkılanlar dye acıkladıhadi rastgele cnm unutma gun aşırı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?