- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #6.721
Canımm, önce gündüz niyetine, hayırlara vesile olsun diyelim... Korktuğun bir durumla karşılaşacaksın, hatta sana o durumla ilgili neredeyse artık yolun sonu bu, daha fazlası mümkün değil, imkansız olduğu söylenecek, istemesende boyun eğeceksin netice karşısında ama o an ümidinin bittiğini düşündüğün an herşey düşünülenin, söylenenin tersi bir şekilde gelişim gösterecek, yepyeni bir kapı açılacak.... İnşallah Rab'bim sıkıntı yüzü göstermez canım...
insallah canım:)insan bir tuaf oluyr ya cocuk amacıyla başlayıncakolay gelsin canım. işallah bidahaki ay mecburiyetten değil sen istediğin için gün koymak zorunda kalmadan yaparsın :2:
slm kızlarrr
evet ya çok sıkıcı bi durum benim yumurtlama dönemim bu gün yapmamız lazım. yarın yapmıcaz ertesi günü yine. insanda var olan heves de gidiyo. allahın izniyle bi hamile kalalım o zamanda kutlama amaçlı yaparızinsallah canım:)insan bir tuaf oluyr ya cocuk amacıyla başlayınca(tadı tuzu
kalmıyr sanki
Canım ya insanın aklı karışıyr he:)doktor acıkladı bana gecen gün aile hekimimiz.akşam cayında grşryrz arkadaşta:GÜN asırı dye brşey yok kacrmamak için yumurtlamayı hergn dedi:9adetnle brlkte say 9.gün başla ve 15. 16.güne kadar devam.Gün asırı olmasının sebebini de hergnden sıkılanlar dye acıkladı
aynen katılıyorum sadece bebek yapmak ıcın oluyormus gıbı gelıyor hayatım .. zoraki gıbı tek hedef BEBEKinsallah canım:)insan bir tuaf oluyr ya cocuk amacıyla başlayınca(tadı tuzu
kalmıyr sanki
slm kızlarrr
bebısım hosgeldın nasılsın bakalım calısmalar nasıl gıdıyor
nesrin hoşgeldin bugun pazar ihmal ettin bizi
iyiyim bebeeem nasıl gitsin çalışmalara devammmm hadi rastgele
ayy songülcüm sorma tatlım yaa geç geldim eve dışardaydık eşimle bekarlık günlerimizdeki gibi gezdik dolaştık
kız sızın adamlar dua edıyrolardır .. Ahh hep calısmalar sürsünkızlar gun aşırı ama yapcaz hedefimiz buyuk pes etmek yok gecici bi dönem inşalla
iyiyim bebeeem nasıl gitsin çalışmalara devammmm hadi rastgele
ayy songülcüm sorma tatlım yaa geç geldim eve dışardaydık eşimle bekarlık günlerimizdeki gibi gezdik dolaştık
ohhhh süper olmuş cnm çoksüper
ohhhhh hadı bakalım kolay gelsın rast gele :) nerelere gıttın bakemmmmmiyiyim bebeeem nasıl gitsin çalışmalara devammmm hadi rastgele
Ayy songülcüm sorma tatlım yaa geç geldim eve dışardaydık eşimle bekarlık günlerimizdeki gibi gezdik dolaştık
valla bencede iyi olu stres attık biraz bide nargile içtim şöyle ohh sefam olsun
gerçekten güzel yorumlamışsın çok sağol canım sonun da ışık olsun da çabalamaya rağzıyım her konuda
bi nevi kahve falı gibi diyosun yani. aslında gördüğünün çokda önemi yok. önemli olan sana hissettirdikleri.
kız nasıl ruya bu anlamadım .. bu arada herkes benım ölduğumu ve tekrar canlandıgımı goruyor sence bu ne demek ?
ay nefessiz okudum inan çokta güzelmiş cnm yorumun tabi ben bebeğe yorumladım hemen hani bebeğim düştu ya yenisi gelcek belkide ağzına laik tatlım ama benimle başın dertte söyliyim ben çok ruya görurum
İnşallah canımm, Allah hiç birimizin evlat isteğini boş çevirmesin, inşallah Rab'bim hepimiz hayırlı ve sağlıklı evlatlar sahibi yapar...
Biraz ama tam değil, annem bana bir olay anlatmıştı, kadının biri bir rüya görüyor ve gidip komşusuna anlatıyor, komşusu dinledikten sonra heyecanla ayyy kocam iş buluyor diyor, kocası işsizmiş meğer ve bir kaç gün sonra eşi iş bulup çalışmaya başlıyor... O yüzden derler görene değil yorumlaya bak diye...
Canımm, gündüz niyetine hayırlara vesile olur inşallah... Bence sen bir uyanış yaşayacaksın, hani gönül gözü açık insanlar vardır ya, olaylara kimsenin bakamadığı yerlerden bakarlar onun gibi, olaylara şimdiye kadar hiç bakmadığın açılardan bakmaya, değerlendirmeye başlayacaksın... Kendi içinde bir sıçrayış yaşayacaksın... Şimdiye kadar devam eden senin sıkışıp kalmana neden olan baskılayıcı olaylara, davranışlara veya yaşam tarzına karşı tepkini dile getireceksin, bir uyanış yaşayacaksın... Ama bunu sakın bir isyan gibi düşünme, herşeye rest çekmek gibi değil, bakış açın, değerlendirme tarzın değişecek ve bu hayatına da yansıyacak... Hayırlara vesile olsun canım...
Tatlım aslında benim de aklımdan geçen oydu ama direk şu diyemiyorum, neticede hepimizin hassas olduğu bir konu, yanlış anlaşılmak istemem, ben yorumluyorum siz adını koyun...İnşallah canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?