2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ay nefessiz okudum inan çokta güzelmiş cnm yorumun tabi ben bebeğe yorumladım hemen hani bebeğim düştu ya yenisi gelcek belkide ağzına laik tatlım ama benimle başın dertte söyliyim ben çok ruya görurum

insallah canım:)insan bir tuaf oluyr ya cocuk amacıyla başlayınca(tadı tuzu

kalmıyr sanki
evet ya çok sıkıcı bi durum benim yumurtlama dönemim bu gün yapmamız lazım. yarın yapmıcaz ertesi günü yine. insanda var olan heves de gidiyo. allahın izniyle bi hamile kalalım o zamanda kutlama amaçlı yaparız

benim dr da zaten spermler en az 2 gun yaşıyolar dedi bide spermlerin kaliteli olması açısından 48 saat gecmeliymiş bide dr um sabit yumurtlam dönemi yok dedi yani erken gec yumurtlama var dedi ben gecen ay adet olmam gereken gun yumurtladım önceki 2 ay yumurtlamaya göre hareket ettim olmadı gecen ay gun aşırı yaptım oldu ama kimyasaldı bu ay yine gun aşırı

iyiyim bebeeem nasıl gitsin çalışmalara devammmm hadi rastgele

ayy songülcüm sorma tatlım yaa geç geldim eve dışardaydık eşimle bekarlık günlerimizdeki gibi gezdik dolaştık

ohhhhhhhh ne güzel benimki bu soğuk havada dışarda ne işimiz var der ve kafamızı camdan bile çıkarmayız. zaten uyuyalı saatler oluyo. gezmek sanada moral olmuştur

gerçekten güzel yorumlamışsın çok sağol canım sonun da ışık olsun da çabalamaya rağzıyım her konuda

İnşallah canımm, Allah hiç birimizin evlat isteğini boş çevirmesin, inşallah Rab'bim hepimiz hayırlı ve sağlıklı evlatlar sahibi yapar...

bi nevi kahve falı gibi diyosun yani. aslında gördüğünün çokda önemi yok. önemli olan sana hissettirdikleri.

Biraz ama tam değil, annem bana bir olay anlatmıştı, kadının biri bir rüya görüyor ve gidip komşusuna anlatıyor, komşusu dinledikten sonra heyecanla ayyy kocam iş buluyor diyor, kocası işsizmiş meğer ve bir kaç gün sonra eşi iş bulup çalışmaya başlıyor... O yüzden derler görene değil yorumlaya bak diye...

kız nasıl ruya bu anlamadım .. bu arada herkes benım ölduğumu ve tekrar canlandıgımı goruyor sence bu ne demek ?

Canımm, gündüz niyetine hayırlara vesile olur inşallah... Bence sen bir uyanış yaşayacaksın, hani gönül gözü açık insanlar vardır ya, olaylara kimsenin bakamadığı yerlerden bakarlar onun gibi, olaylara şimdiye kadar hiç bakmadığın açılardan bakmaya, değerlendirmeye başlayacaksın... Kendi içinde bir sıçrayış yaşayacaksın... Şimdiye kadar devam eden senin sıkışıp kalmana neden olan baskılayıcı olaylara, davranışlara veya yaşam tarzına karşı tepkini dile getireceksin, bir uyanış yaşayacaksın... Ama bunu sakın bir isyan gibi düşünme, herşeye rest çekmek gibi değil, bakış açın, değerlendirme tarzın değişecek ve bu hayatına da yansıyacak... Hayırlara vesile olsun canım...

ay nefessiz okudum inan çokta güzelmiş cnm yorumun tabi ben bebeğe yorumladım hemen hani bebeğim düştu ya yenisi gelcek belkide ağzına laik tatlım ama benimle başın dertte söyliyim ben çok ruya görurum

Tatlım aslında benim de aklımdan geçen oydu ama direk şu diyemiyorum, neticede hepimizin hassas olduğu bir konu, yanlış anlaşılmak istemem, ben yorumluyorum siz adını koyun... İnşallah canım...

valla ben hemen işime geleni yorumladım çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…