2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

CANIM BENIM AGZINA SAGLIK :) MUCUK MUCUK OPTUM

ohhhhh hadı bakalım kolay gelsın rast gele :) nerelere gıttın bakemmmmm

valla kadıköydeydik bebemm oralarda gezdik kız kulası deniz biliyosun işte

ohhh biz bu hafta çıkamadık yaren hastaydı izin gununde sen calışıyomusun cnm nargilede yasaklancakmış hbrde gösterdi arkadaşım ne güzel keyif yapıyodu olmadı

ben çalışmıyorum kuzum hadi yaa niye yasaklanıyomuş ki arada bi nargile keyfimiz vardı onu da aldılar öylemi

ay nefessiz okudum inan çokta güzelmiş cnm yorumun tabi ben bebeğe yorumladım hemen hani bebeğim düştu ya yenisi gelcek belkide ağzına laik tatlım ama benimle başın dertte söyliyim ben çok ruya görurum

Yetişe bildiğim kadarıyla yorumlarım tatlım...

Amiiinnnnnnn, inşallaaaaahhhhhhh...

valla bencede iyi olu stres attık biraz bide nargile içtim şöyle ohh sefam olsun

Hoş geldin şeker... Ohhh heyfe bak, ayy aylar oldu kocamla felekten bir gün çalmayalı, özendim bak şimdi... Allah içinize sindirsin canım...

kapalı alanlarda yasaklanalı çok oluyo. sigarayla birlikteydi yasaklanması

Tatlım yanlışın olmasın, özel nargile içilen salonlar var, nargile ruhsatlı, hatta işin komik yanı sigaraya izin vermiyorlar sorduğumda abla burada sadece nargile için ruhsat var demişlerdi... Sanırım kapalı alan için yasaklıcaklardır, açık alana karışamazlar, karışmasınlar da zaten canım ne bu yaaa aaaaa bak sinirlendim şimdi...

Hayirli aksamlar hatuuunnllaaarrr

Nasilsiniz

Beyazgalam ruya tabirimizmi oldu supeeeerrr

Ben ruyalara inanirim bwn ruyamda gordum sinifta kaldigimi sonra ise alinmadigimi daha sonrada hamileyken dogum yarida kaldi guya ben dogum yaparken ve daha sonra bir kiz cocugunu anneme veriyordum bu ruyadan sonrada bebegimin kalbi durmus diye ogrendim

Hep negatif ruyalardi vay be

Guzel ruyalarda gordum tabiki hayirlisi olsun Insaallah

zaten benim de dediğim o kapalı alanda yasak. balkon tarzı yer olması gerekiyo. en az 3 tarafının açık olması lazım. ama kışın hava soğukluğundan brandayla örtüyorlar. müşterileri kaçırmamak için

hoşbulduk bacım eyvallah

4 ve 6 da var cnm

inşallah tutmuştur bitanem yaa bak ayy kız çok içten söyledim valla nasıl yüreğimin en derininden geldi allahım sen kabul et...

Hoş geldin tatlım...

Şekerlerim sıkıntılı, yorumlayamadığınız rüyalarınızı dilim döndüğünce yorumlarım ama ne olur sabah kalktığınızda önce elinizi yüzünüzü yıkarken akan suya anlatın Rab'bim sen hayırlara çıkar deyin...
Bir de buraya gündüz yazın kızlar... Gece rüya anlatmak iyi değil der annem... Belki hurafedir ama ne bileyim ben annemin bu tarzda ki söylemlerine çok önem veririm... Kendisi kendi rüyasını yorumlar bize mi aile dışınamı çıkacak söyler...

Son düzenleme:

kuzum benim gittiğim yer altındaydı resmen duman altıydı valla çok gizli ama güzel bir yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…