- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #6.741
İnşallah canımm, Allah hiç birimizin evlat isteğini boş çevirmesin, inşallah Rab'bim hepimiz hayırlı ve sağlıklı evlatlar sahibi yapar...
Biraz ama tam değil, annem bana bir olay anlatmıştı, kadının biri bir rüya görüyor ve gidip komşusuna anlatıyor, komşusu dinledikten sonra heyecanla ayyy kocam iş buluyor diyor, kocası işsizmiş meğer ve bir kaç gün sonra eşi iş bulup çalışmaya başlıyor... O yüzden derler görene değil yorumlaya bak diye...
Canımm, gündüz niyetine hayırlara vesile olur inşallah... Bence sen bir uyanış yaşayacaksın, hani gönül gözü açık insanlar vardır ya, olaylara kimsenin bakamadığı yerlerden bakarlar onun gibi, olaylara şimdiye kadar hiç bakmadığın açılardan bakmaya, değerlendirmeye başlayacaksın... Kendi içinde bir sıçrayış yaşayacaksın... Şimdiye kadar devam eden senin sıkışıp kalmana neden olan baskılayıcı olaylara, davranışlara veya yaşam tarzına karşı tepkini dile getireceksin, bir uyanış yaşayacaksın... Ama bunu sakın bir isyan gibi düşünme, herşeye rest çekmek gibi değil, bakış açın, değerlendirme tarzın değişecek ve bu hayatına da yansıyacak... Hayırlara vesile olsun canım...
Tatlım aslında benim de aklımdan geçen oydu ama direk şu diyemiyorum, neticede hepimizin hassas olduğu bir konu, yanlış anlaşılmak istemem, ben yorumluyorum siz adını koyun...İnşallah canım...
valla bencede iyi olu stres attık biraz bide nargile içtim şöyle ohh sefam olsun
ohhhhh hadı bakalım kolay gelsın rast gele :) nerelere gıttın bakemmmmm
ohhh biz bu hafta çıkamadık yaren hastaydı izin gununde sen calışıyomusun cnm nargilede yasaklancakmış hbrde gösterdi arkadaşım ne güzel keyif yapıyodu olmadı
belkide kapalı alandadırvalla kadıköydeydik bebemm oralarda gezdik kız kulası deniz biliyosun işte
ben çalışmıyorum kuzum hadi yaa niye yasaklanıyomuş ki arada bi nargile keyfimiz vardı onu da aldılar öylemi
cnm tablodan anladığım kadarıyla ben ayın 5 inde yumurtlamışım öle anladım
cnm tablodan anladığım kadarıyla ben ayın 5 inde yumurtlamışım öle anladım
belkide kapalı alandadır
kapalı alanlarda yasaklanalı çok oluyo. sigarayla birlikteydi yasaklanmasıbelkide kapalı alandadır
ay nefessiz okudum inan çokta güzelmiş cnm yorumun tabi ben bebeğe yorumladım hemen hani bebeğim düştu ya yenisi gelcek belkide ağzına laik tatlım ama benimle başın dertte söyliyim ben çok ruya görurum
evet ya çok sıkıcı bi durum benim yumurtlama dönemim bu gün yapmamız lazım. yarın yapmıcaz ertesi günü yine. insanda var olan heves de gidiyo. allahın izniyle bi hamile kalalım o zamanda kutlama amaçlı yaparız
valla bencede iyi olu stres attık biraz bide nargile içtim şöyle ohh sefam olsun
eee o9 gü çalışma oldu mu???:26:
kapalı alanlarda yasaklanalı çok oluyo. sigarayla birlikteydi yasaklanması
kapalı alanlarda yasaklanalı çok oluyo. sigarayla birlikteydi yasaklanması
içtiğin yer muhtemelen dıştan bakıldığında balkon tarzı bir yerdir. kayınpederim her gün içer sırf bu yüzden kahvesini değiştirmek zorunda kaldı. tamamen kafe tarzı biryersede yasağı çiyniyorlardıryoo ben daha bugün içtim nargile tatlım
Tatlım yanlışın olmasın, özel nargile içilen salonlar var, nargile ruhsatlı, hatta işin komik yanı sigaraya izin vermiyorlar sorduğumda abla burada sadece nargile için ruhsat var demişlerdi... Sanırım kapalı alan için yasaklıcaklardır, açık alana karışamazlar, karışmasınlar da zaten canım ne bu yaaa aaaaa bak sinirlendim şimdi...
Yetişe bildiğim kadarıyla yorumlarım tatlım...
Amiiinnnnnnn, inşallaaaaahhhhhhh...
Hoş geldin şeker... Ohhh heyfe bak, ayy aylar oldu kocamla felekten bir gün çalmayalı,özendim bak şimdi... Allah içinize sindirsin canım...
4 ve 6 da var cnm
hoşbulduk bacım eyvallah
Inşallah tutmuştur bitanem yaa bak ayy kız çok içten söyledim valla nasıl yüreğimin en derininden geldi allahım sen kabul et...
Hayirli aksamlar hatuuunnllaaarrr
Nasilsiniz
Beyazgalam ruya tabirimizmi oldu supeeeerrr
Ben ruyalara inanirim bwn ruyamda gordum sinifta kaldigimi sonra ise alinmadigimi daha sonrada hamileyken dogum yarida kaldi guya ben dogum yaparken ve daha sonra bir kiz cocugunu anneme veriyordum bu ruyadan sonrada bebegimin kalbi durmus diye ogrendim
Hep negatif ruyalardi vay be
Guzel ruyalarda gordum tabiki hayirlisi olsun Insaallah
içtiğin yer muhtemelen dıştan bakıldığında balkon tarzı bir yerdir. kayınpederim her gün içer sırf bu yüzden kahvesini değiştirmek zorunda kaldı. tamamen kafe tarzı biryersede yasağı çiyniyorlardır
amannnnnnnnnnn boşver beya sen keyfine bakmışsın moralin yerine gelmiş önemli olan o.kuzum benim gittiğim yer altındaydı resmen duman altıydı valla çok gizli ama güzel bir yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?