2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

kızlar ben kaçıyorum yarın devam ederiz artık herkese allah rahatlık versin.songülcüm yarenimede çok geçmiş olsun diyorum şimdi uyuyodur gitte benim yerime öpüver kızını ayy dün tlfnda nasıl geliyodu sesi anne diyodu ayy yerim onu ben yerim yerim...iyi gecelerrrr

İyi geceler cnm

buyuk zevkle cnm hem hergece hepnize dua ettiriyorum iyi ggeceler cnm

Beyazgalam benim ruyamida yarin yorumlarsin ozaman

Yorumlarım tatlım...

İyi geceler canım... Tatlı rüyalar...

buyuk zevkle cnm hem hergece hepnize dua ettiriyorum iyi ggeceler cnm

Allah razı olsun senden canım, inşallah Rab'bim meleğinin güzel dualarını kabul eder...
İçimi bir huzur kapladı birden, bir melek bizim için dua ediyor ne güzel bir şey bu... Rab'bim bahtını güzel yazsın, inşallah ömrünce dert yüzü görmez...

Yaren iyi geceler tatlim

Saremnaz kur nasil gidiyor hangisini uyguluyorsun hala

canım valla nasıl gidiyor bilmiyorum ama bi kaç gündür kasık ağrım vardı bu gece göğüsümde ağırı var sancı dr u aradım gelince bakarız ama yumurtlama olabilir dedi.Kızım bu böğürtlen işe yaradı galiba bugün akşam iç çamaşırımda bi ıslaklı vardı böyle bayaz yapış yapış kesin yumurtlama oluyor böğürtlen kökü içiyorum bide süt buharı yapıyorum bugün 4. gün

Beyazgalam sana ozel mesaj olarak yolladim ruyami

Bence sabah oku meraklanmazsan tabi

Bana ozelden yollarsan ben okurum canim yoksa burda bulamayabilirim malum gecmisler cok uzuuun oluyor

Ayyy karnim acikti ya benim hemen uyumam lazim yoksa biseyler yerim ben yememek icin uyumaliyim diyetteyim karnim kence caliyor resmen birazdan tepinirim

Tatli ruyalar canlarim dualarinizi eksik etmeyin buaral cogunun calisma gunleri hadi hayirlisi Insaallah

Saremnaz bu bogurtlenkokunun yararlari tam neydiki
Yumurtlamam benim iyi doktorum dedi catliyor diye baska seye faydasida varmi

Yani bana yararmiki benim adetim duzenli yumurtlkamamda oyle cok sukur

Ben inaniyorum zaten bogurtlenkokun faydali olduguna kesin onun sayesinde bukadar belirgin olmustur sende
Hadi Insaallah bu ay hamile kalirsin amiiiiinnn

kızlar yaklaşık saattir geçmişi okumaya çalıştım sizleri biraz daha tanımak için ama gözlerim bitti şimdi yatıyorum artık slm veremediklerime iyi geceler dileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…