2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

günaydın kızlar naponuz bakalım??
kızlar ya ben 30 aralıkta adet oldum yani böle kan pırtısı gbi 2 ocakta doktara gttim.olabilir dedi doktor.ama hala devam edo normalmi ya..şimdi anca kan gelmeye başladı..önceden 3 günde bitrdi kanamam..hiç bişe anlalamadım yaa

meraba datlum.valla ben de cok olur oyle seyler ama sadece 3 gun oluyo.boyle hic duymadim ama doktor bi sey yok dediyse yoktur

Iyiyim cnm sadece buralar cok sicak dayanamiyorum..
Cok mutluyum az once bir arkadasimin cift cizgiyi gordugunu ogrendim oda benim gibi dusuk yasamisti ve hemen hemen ayni anda hamile kaldik.l

ne guzel iste.yalniz basina hamilelik hic cekilmiyoberaber buyutursunuz bebislerinizi insallah

meraba datlum.valla ben de cok olur oyle seyler ama sadece 3 gun oluyo.boyle hic duymadim ama doktor bi sey yok dediyse yoktur
ne bilim ya alışık değilim böle olaylara ben..tam gelirdi ama 3 günde bitrdi..resmen süründüryo..pişik olcam kız yakında
Iyiyim cnm sadece buralar cok sicak dayanamiyorum..
Cok mutluyum az once bir arkadasimin cift cizgiyi gordugunu ogrendim oda benim gibi dusuk yasamisti ve hemen hemen ayni anda hamile kaldik.l
oyy yerim senii kız...dikkat et kendine tatlım benim 6 haftalık olmuuş bak..arkadaşında sevindim..ben düşükten sonra bakim ne zamn hamile kalcamm...ay varya en çok buraya sölemek beni mutlu etcek beni

ne guzel iste.yalniz basina hamilelik hic cekilmiyoberaber buyutursunuz bebislerinizi insallah
Insallah cnm oda benim gibi inanamiyor kan testi yaptircak yarin. Daha gec gun kiz kisa surede hamile kalirsinda beraber oluruz diye demek hamilelerin duasi gercekten kabul oluyor

oyy yerim senii kız...dikkat et kendine tatlım benim 6 haftalık olmuuş bak..arkadaşında sevindim..ben düşükten sonra bakim ne zamn hamile kalcamm...ay varya en çok buraya sölemek beni mutlu etcek beni

Ediyorum canim insallah sonuna kadar sorunsuz geciririm..
insallah sira sende bak rabbim kisa surede sanada verir insallah merak etme. Gecen hafta arkadasima dedim bugun cift cizgi ciktigini ogrendik

öle valla npim ama ya

Ben adet oldum bile tatlım artık marta çalışmaya başlarım bende biraz kiloda veriirim hem du bakalım..marttada hemn hamile kalmam..ee yaza kadar vakit var ben kış bebeği olsun istom

öle valla npim ama ya

Ben adet oldum bile tatlım artık marta çalışmaya başlarım bende biraz kiloda veriirim hem du bakalım..marttada hemn hamile kalmam..ee yaza kadar vakit var ben kış bebeği olsun istom

ay bizimki kis bebegi oldu da noldukis geceleri uyanmak zor oluyo sicak yatagindan kalk cocuga bak ben gorucegimi gordum ikinci bebek ilk bahar bebegi olsun istiyom..yazinda klima acamicaz o zaman ay ne yapsam ki

ay bizimki kis bebegi oldu da noldukis geceleri uyanmak zor oluyo sicak yatagindan kalk cocuga bak ben gorucegimi gordum ikinci bebek ilk bahar bebegi olsun istiyom..yazinda klima acamicaz o zaman ay ne yapsam ki

orası ölede ben aralık ayında doğmuşum annem 20 marta evlilik yıldönümünde hamile kalmış 26 arlıkta doğmuşum..bende öel istyom bebğim söle ele avuca geldinde 7 8 aylkken beraber denize gidelim istom

selam kızlar ben de 10 kasımda 5 hafta 3 günlük hamile olduğumu öğrendim.25 yaşındayım.bebiş göbişe doldu çok şükür:)bu gün tam 15 haftalık olduk hayırlısıyla.beni de ekle listeye canım.temmuz annesi olcam inşallah:)bu arada cinsiyetini çokkkkkkkk merak ediyorum.dün sabah rüyamda gördüm oğluşum vardı kucağımda:)baştan beri öyle hissediyorum ama hayırlısı olsun inşallah kız bebeklere hayranım bi de.cinsiyetini öğrenince hemmmen söylicem:)topiğin çok güzel olmuş.emeğine sağlık.

günaydın kızlar. ben bişey duydum ve sizinle paylaşmak istiyorum. kadın doğumdan bi hemşire her ay kendini muayene ediyormuş hamile olup olmadığı için. afedersiniz ama orta parmağını sokup kontrol ediyormuş. eğer elinize sert bişey gelirse adet olacaksınız demekmiş. eğer elinize hiç birşey gelmezse hamilesiniz demekmiş. sizce gerçeklik payı nedir. bilginiz varsa benide bilgilendirirmisiniz.

ben de duymustum galiba ogle bi sey ama ben yapamam oyle seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…