2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

cnm yrn yada 11 de idrar yap çift çizgi görürsen kan yaptırt hemen biliyorsun ben günümden önce idrar ve snr hemen kanda öğrenmiştim

ben günümü bekliyeyim diyordum ama çıkıyorsa yaptırayım. zaten allah korusun varsada stresten düşecek. her an aklımda hamilelik var

ben günümü bekliyeyim diyordum ama çıkıyorsa yaptırayım. zaten allah korusun varsada stresten düşecek. her an aklımda hamilelik var

hamilelik varsa çıkar cnm ben meraktan yılbaşı günü kan testi yaptırmıştım 1 çıkmıtı 1 hafta snr 186 çıktı adete 2 gün kala yaptırdım yrnı bekle 11 de yap cnm inşallah hamişsindir

ay işallah valla ne kadar çok istiyorum kendime bile şaşırıyorum. ben normalde çocuk yapmaya okadar sıcak bakan biri değildim. şurda 4 5 aydır istiyorum.

ay işallah valla ne kadar çok istiyorum kendime bile şaşırıyorum. ben normalde çocuk yapmaya okadar sıcak bakan biri değildim. şurda 4 5 aydır istiyorum.

verir inşallah ama şöle sölim 2.ci hamilelik daha zor hele ufak çocuğun varsa dahada zorlaşıyor benim cimcime srekli anne kucak anne oyun ynayalım bu aralarda halim hiç yok mümkün olduğu kadar ilgileniyorum akşam babası gelince babaya devrediyorum ben dinleniyorum

mümkün olduğu kadar dinlenmeye çalış. benimde olursa ikinci hamileliğim olcak ama ilki kötü sonuçlanmıştı.umarım eşin anlayışlı biridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…