- 22 Şubat 2010
- 3.641
- 19
- 318
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #6.801
peki sen kimden duymuştun. ben bu sitede dolanırken okumuştum. gerçeklik payı varmı acababen de duymustum galiba ogle bi sey ama ben yapamam oyle seyler
peki sen kimden duymuştun. ben bu sitede dolanırken okumuştum. gerçeklik payı varmı acaba
yinede sağol canım verdiğin bilgiler içinevet ben de buralarda duymustum ama o arkadas da pek emin degildi sanirsam
yinede sağol canım verdiğin bilgiler için
olsun canım en azından dikkate alıp cvpladınpek bilgi verdim sayilmaz amayine de sen de saol
olsun canım en azından dikkate alıp cvpladın
iyiyiz canım sen nasılsınselam kızlar nasılsınız
dimi amabu konuyu bi de regen gelince ona sor galiba bu konuda bilgisi var.ya da ben oyle biliyorum
iyiyiz canım sen nasılsın
amannnnnnn canım dikkat et kendine. şu günler bi geçse bende daha iyi olucam işallahsaolasın cnm bugün biraz daha iyiyim
amannnnnnn canım dikkat et kendine. şu günler bi geçse bende daha iyi olucam işallah
13 14 ü bakalım bekliyorum. ama günler geçmek bilmiyosanada az kalmış cnm inş hamişsindir sende ne zaman adet günün
13 14 ü bakalım bekliyorum. ama günler geçmek bilmiyo
cnm yrn yada 11 de idrar yap çift çizgi görürsen kan yaptırt hemen biliyorsun ben günümden önce idrar ve snr hemen kanda öğrenmiştim
ben günümü bekliyeyim diyordum ama çıkıyorsa yaptırayım. zaten allah korusun varsada stresten düşecek. her an aklımda hamilelik var
ay işallah valla ne kadar çok istiyorum kendime bile şaşırıyorum. ben normalde çocuk yapmaya okadar sıcak bakan biri değildim. şurda 4 5 aydır istiyorum.hamilelik varsa çıkar cnm ben meraktan yılbaşı günü kan testi yaptırmıştım 1 çıkmıtı 1 hafta snr 186 çıktı adete 2 gün kala yaptırdım yrnı bekle 11 de yap cnm inşallah hamişsindir
ay işallah valla ne kadar çok istiyorum kendime bile şaşırıyorum. ben normalde çocuk yapmaya okadar sıcak bakan biri değildim. şurda 4 5 aydır istiyorum.
mümkün olduğu kadar dinlenmeye çalış. benimde olursa ikinci hamileliğim olcak ama ilki kötü sonuçlanmıştı.umarım eşin anlayışlı biridirverir inşallah ama şöle sölim 2.ci hamilelik daha zor hele ufak çocuğun varsa dahada zorlaşıyor benim cimcime srekli anne kucak anne oyun ynayalım bu aralarda halim hiç yok mümkün olduğu kadar ilgileniyorum akşam babası gelince babaya devrediyorum ben dinleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?