2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

aaa cnm senin bat 2 şubattı daha bitmedimi demek düşük sonrası adet bu şekilde oluyodur benim düşük 9 gun sürmüştü bu düşükten sonraki ilk adetinmi cnm

bizimkini goturduk denize ama suya bi turlu sokamadik
ayy korkmuştur kız oo
hoş geldin ttalımm tatlı cadim gelsin senide listeye ekler o
2012 den tek beklentim bir bebek..sağlıklı, mutlu bir bebek...Allah isteyen herkese versin.
aminn aminn inşallh vee hayırlı bebk de..allhım sen önce hayırlı kıl sonra nasip kıl de
aaa cnm senin bat 2 şubattı daha bitmedimi demek düşük sonrası adet bu şekilde oluyodur benim düşük 9 gun sürmüştü bu düşükten sonraki ilk adetinmi cnm

düşük 8 9 gün sürmüştü..buda ilk adetim 30 aralıktan beri hep kan pırtısı gbi anca bugn biraz kırmızıya döndü kan oldu yani..hiç bişe anlamadım valla..inşllh sen hamişsindir sende gün aşırı ilişkiye girde..ıskalama hamile kalırsın ben pek düşmedim üstüne o ay ama artık marta kaldı napim.

ya belkide bu ay yumurtlama olmamıştır seninki daha ağırdı pekala düşük ayın kaçında olmuştu belki benim adetimi kestirmeme yardımcı olursun benimde ayın 5 inde kahverengi lekelr geldi bi kaç saat arayla adet olcam sandım bitti 1 gun de anlam veremedi ama benim 2 kere daha olmuştu yumurtlama zamanı ama neden marta kaldı ocaktayız daha

ben ayın 22 de düşük yaptım işte tam kahverengili gelodu bi anda kanamm başladı..8 9 gün sürdü.30 arlıkta da kahverendi lelek geldi işte bende 2 ocakta doktora gttim tamm dedi bunu adet sayoz dedi.baktı ultrasonla adet kanaması bu dedi.marta kadr vücut dinlesin dedi tatlım bana.ama bugün işte kan gelmeye başladı..

ay ben ne olacam bilmem benim bi gun kahve leke geldi bitti aaradan 4 gun gecti temizim hiçbişey gelmedi daha bende adetmi dedim ama yok bişey cnm martada pek bişey kalmadı inşalla tez zamanda hepimizin olur

Merhaba kızlar, hayırlı günler dilerim hepinize...
hayırlı günler tatlımm
ay ben ne olacam bilmem benim bi gun kahve leke geldi bitti aaradan 4 gun gecti temizim hiçbişey gelmedi daha bende adetmi dedim ama yok bişey cnm martada pek bişey kalmadı inşalla tez zamanda hepimizin olur

belki hamilesindir tatlım ne malumm..inşallah..ehh işte martaa tekrr başlıcm tedaviye..inşlhh hayırlısı olcak..bende diyetle uğraşıyom işte

hayırlı günler tatlımm

belki hamilesindir tatlım ne malumm..inşallah..ehh işte martaa tekrr başlıcm tedaviye..inşlhh hayırlısı olcak..bende diyetle uğraşıyom işte

yok cnm ya nerde ayın 25 inde kanamam bitti bide sanki olmucak gibi geliyo bu ay yada olsada sevinmicem hep tedirgin olucam çok zor tatlım ya bence sen diete yoğunlaş yoğunaşki bebek fikri kafandan çıksın biraz bende atmalıyım kafamdan bebek düşünmekten alamıyom kendimi

evet kafam hep kilomda. valla şimdi evde biraz hareket etcem ama hamile de olabilrisnizz

napıyonuz kızlar

Dün gece elektrik gitti kocişte işteydi sinir oldum tırstımda ne yalan sölim 1.26 da bi gitti 3.30 da geldi.Işıldak vardı ama ev kocaman ben bi odada kaldım 2 saat öle nartanesi canım kusura bakma tam sohpet ediyorduk.Böğürtlen yumurta kalitesini arttırmak ve çatlamasına yardımcı olmak için cnm.

Beyazgalam Allah razi olsun az once okudum muthis zaten bayiliyorum senin bu pozitif enerjinle dusuncelerine bide bunlari dile getirmenne

Saremnaz anladim zaten birseylerin ters gittigine neyse canim nerde kalmistik hmhm

Yarencim bebegini su halini esime gosterdim bayildi yanaklari gulusu muthis bebek dedi hakkini helal et canim ya eger bi sakincasi vardi ise ama bianlik duygularimla resmi gosterdim yerim onuuuu

kızlar napıyonuz sessiz sedasızzz bakimmm bişi sorcam size yumurtlam günleri yani o hafta çok iş yapmayın hareket etmeyin diyenler var doğrumu acep :44::44::44::44:

şeydaaa kuşum napıyosunnn bakimmm sen kocaelide nerdesin şeker

tatlım benkocaeli bağçeçikte otyom körfez marmara birlik hastanesine gidom doktorum ismail yılmaz en son budayım doktorumdan da memnunum şuan..sen romateme mi gttin diyetisyen için?

tatlım benkocaeli bağçeçikte otyom körfez marmara birlik hastanesine gidom doktorum ismail yılmaz en son budayım doktorumdan da memnunum şuan..sen romateme mi gttin diyetisyen için?

yOK CNM BEN İZMİT MERKEZDE TELEKOMUN KARŞISINDA SOYDAN İŞMERKEZİNDE DİYETİSYEN ASLI HNM A GİDİYORUM CNM.

BEN KONAK HASTANESİNE GİDİYORDUM ERKAN BEY E AMA TEDAVİDEN Bİ SONUÇ ALAMADIM ŞİMDİ UMUTTEPE KOCAELİ ÜNİV. HASTANESİ. PROF. İZZETTİN SOYSALA GİDİYORUM CNM

kızlar napıyonuz sessiz sedasızzz bakimmm bişi sorcam size yumurtlam günleri yani o hafta çok iş yapmayın hareket etmeyin diyenler var doğrumu acep :44::44::44::44:

tatlım kim dedi o ne alaka ya yok öle bişe öle bişe olsa bana sölerdi doktorum..yumurtlama dönemndeyse ne taftysa yumurtlık ilşkiden sonra o tarafa yatosun sadece ama öle bişe duymadım ben

tatlım bak şimdi ben o doktora gttim memnun kalmadım.ordan mehmet alipaşa polikiniliğnde emine hanıma gittim.ordan tahsin özbeke gittim gültekin bey o gtti lütfiye hanım geldi ordan umuttpeye çıktım en son bu doktora gttim 1.5 sene boşuna dolandım. valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…