- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #6.821
günaydın kızlar naponuz bakalım??
kızlar ya ben 30 aralıkta adet oldum yani böle kan pırtısı gbi 2 ocakta doktara gttim.olabilir dedi doktor.ama hala devam edo normalmi ya..şimdi anca kan gelmeye başladı..önceden 3 günde bitrdi kanamam..hiç bişe anlalamadım yaa[/QUOaaaTE]
aaa cnm senin bat 2 şubattı daha bitmedimi demek düşük sonrası adet bu şekilde oluyodur benim düşük 9 gun sürmüştü bu düşükten sonraki ilk adetinmi cnm
günaydın kızlar naponuz bakalım??
kızlar ya ben 30 aralıkta adet oldum yani böle kan pırtısı gbi 2 ocakta doktara gttim.olabilir dedi doktor.ama hala devam edo normalmi ya..şimdi anca kan gelmeye başladı..önceden 3 günde bitrdi kanamam..hiç bişe anlalamadım yaa
ayy korkmuştur kız oobizimkini goturduk denize ama suya bi turlu sokamadik
hoş geldin ttalımm tatlı cadim gelsin senide listeye ekler oselam kızlar ben de 10 kasımda 5 hafta 3 günlük hamile olduğumu öğrendim.25 yaşındayım.bebiş göbişe doldu çok şükür:)bu gün tam 15 haftalık olduk hayırlısıyla.beni de ekle listeye canım.temmuz annesi olcam inşallah:)bu arada cinsiyetini çokkkkkkkk merak ediyorum.dün sabah rüyamda gördüm oğluşum vardı kucağımda:)baştan beri öyle hissediyorum ama hayırlısı olsun inşallah kız bebeklere hayranım bi de.cinsiyetini öğrenince hemmmen söylicem:)topiğin çok güzel olmuş.emeğine sağlık.
aminn aminn inşallh vee hayırlı bebk de..allhım sen önce hayırlı kıl sonra nasip kıl de2012 den tek beklentim bir bebek..sağlıklı, mutlu bir bebek...Allah isteyen herkese versin.
aaa cnm senin bat 2 şubattı daha bitmedimi demek düşük sonrası adet bu şekilde oluyodur benim düşük 9 gun sürmüştü bu düşükten sonraki ilk adetinmi cnm
ayy korkmuştur kız oo
hoş geldin ttalımm tatlı cadim gelsin senide listeye ekler o
aminn aminn inşallh vee hayırlı bebk de..allhım sen önce hayırlı kıl sonra nasip kıl de
düşük 8 9 gün sürmüştü..buda ilk adetim 30 aralıktan beri hep kan pırtısı gbi anca bugn biraz kırmızıya döndü kan oldu yani..hiç bişe anlamadım valla..inşllh sen hamişsindir sende gün aşırı ilişkiye girde..ıskalama hamile kalırsın ben pek düşmedim üstüne o ay ama artık marta kaldı napim.
ya belkide bu ay yumurtlama olmamıştır seninki daha ağırdı pekala düşük ayın kaçında olmuştu belki benim adetimi kestirmeme yardımcı olursun benimde ayın 5 inde kahverengi lekelr geldi bi kaç saat arayla adet olcam sandım bitti 1 gun de anlam veremedi ama benim 2 kere daha olmuştu yumurtlama zamanı ama neden marta kaldı ocaktayız daha
ben ayın 22 de düşük yaptım işte tam kahverengili gelodu bi anda kanamm başladı..8 9 gün sürdü.30 arlıkta da kahverendi lelek geldi işte bende 2 ocakta doktora gttim tamm dedi bunu adet sayoz dedi.baktı ultrasonla adet kanaması bu dedi.marta kadr vücut dinlesin dedi tatlım bana.ama bugün işte kan gelmeye başladı..
hayırlı günler tatlımmMerhaba kızlar, hayırlı günler dilerim hepinize...
ay ben ne olacam bilmem benim bi gun kahve leke geldi bitti aaradan 4 gun gecti temizim hiçbişey gelmedi daha bende adetmi dedim ama yok bişey cnm martada pek bişey kalmadı inşalla tez zamanda hepimizin olur
hayırlı günler tatlımm
belki hamilesindir tatlım ne malumm..inşallah..ehh işte martaa tekrr başlıcm tedaviye..inşlhh hayırlısı olcak..bende diyetle uğraşıyom işte
yok cnm ya nerde ayın 25 inde kanamam bitti bide sanki olmucak gibi geliyo bu ay yada olsada sevinmicem hep tedirgin olucam çok zor tatlım ya bence sen diete yoğunlaş yoğunaşki bebek fikri kafandan çıksın biraz bende atmalıyım kafamdan bebek düşünmekten alamıyom kendimi
evet kafam hep kilomda. valla şimdi evde biraz hareket etcem ama hamile de olabilrisnizz
şeydaaa kuşum napıyosunnn bakimmm sen kocaelide nerdesin şeker
tatlım benkocaeli bağçeçikte otyom körfez marmara birlik hastanesine gidom doktorum ismail yılmaz en son budayım doktorumdan da memnunum şuan..sen romateme mi gttin diyetisyen için?
kızlar napıyonuz sessiz sedasızzz bakimmm bişi sorcam size yumurtlam günleri yani o hafta çok iş yapmayın hareket etmeyin diyenler var doğrumu acep :44::44::44::44:
yOK CNM BEN İZMİT MERKEZDE TELEKOMUN KARŞISINDA SOYDAN İŞMERKEZİNDE DİYETİSYEN ASLI HNM A GİDİYORUM CNM.
BEN KONAK HASTANESİNE GİDİYORDUM ERKAN BEY E AMA TEDAVİDEN Bİ SONUÇ ALAMADIM ŞİMDİ UMUTTEPE KOCAELİ ÜNİV. HASTANESİ. PROF. İZZETTİN SOYSALA GİDİYORUM CNM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?