- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #6.841
tatlım bak şimdi ben o doktora gttim memnun kalmadım.ordan mehmet alipaşa polikiniliğnde emine hanıma gittim.ordan tahsin özbeke gittim gültekin bey o gtti lütfiye hanım geldi ordan umuttpeye çıktım en son bu doktora gttim 1.5 sene boşuna dolandım. valla
tatlım benkocaeli bağçeçikte otyom körfez marmara birlik hastanesine gidom doktorum ismail yılmaz en son budayım doktorumdan da memnunum şuan..sen romateme mi gttin diyetisyen için?
Beyazgalam Allah razi olsun az once okudum muthis zaten bayiliyorum senin bu pozitif enerjinle dusuncelerine bide bunlari dile getirmenne
Saremnaz anladim zaten birseylerin ters gittigine neyse canim nerde kalmistik hmhm
Yarencim bebegini su halini esime gosterdim bayildi yanaklari gulusu muthis bebek dedi hakkini helal et canim ya eger bi sakincasi vardi ise ama bianlik duygularimla resmi gosterdim yerim onuuuu
beyazgalam allah razi olsun az once okudum muthis zaten bayiliyorum senin bu pozitif enerjinle dusuncelerine bide bunlari dile getirmenne
saremnaz anladim zaten birseylerin ters gittigine neyse canim nerde kalmistik hmhm
yarencim bebegini su halini esime gosterdim bayildi yanaklari gulusu muthis bebek dedi hakkini helal et canim ya eger bi sakincasi vardi ise ama bianlik duygularimla resmi gosterdim yerim onuuuu
beyazgalam allah razi olsun az once okudum muthis zaten bayiliyorum senin bu pozitif enerjinle dusuncelerine bide bunlari dile getirmenne
saremnaz anladim zaten birseylerin ters gittigine neyse canim nerde kalmistik hmhm
yarencim bebegini su halini esime gosterdim bayildi yanaklari gulusu muthis bebek dedi hakkini helal et canim ya eger bi sakincasi vardi ise ama bianlik duygularimla resmi gosterdim yerim onuuuu
Kimden memnun kalmadın erkandanmı izzettenmi kuşum
kız bağçeçik nerde ben bahceciği biliyomda bağçeçiği duymadım gerçi geleli 1.5 sene oldu kocaeliye.
bide kızım kardeş çok istiyo hergece dua ediyo uzun süredir kardeşim olsun die bende öğrettim isteyen herkezin olsun diye artık hepinize dua ediyo beyazgalamda çok guzel şeyler yazmış bu konuda onada çok teşekkur ederim
merhaba kızlar. ocak ayının kırmızı kartını gördüm malesef artık umudumuz şubata ...eşimle doktora gidicez bi sorun çıkmazsa tahlil yaptırcak umarım şubat ayında bebişim gelir. hepimizin...
kızlar görüşlerinize ihtiyacım var.az önce dayanamadım test yapım.çok az idrarla dedimya dayanamadım. Sonuç ancak gözlerimi kısıp bakınca dernde bir çizgi ama ilk bakışta hiç belli değil. Böyle olupta sonra çizgi beliren varmı?cevap verin noluuuuuuuur
bu arada adetime 3 gün var
cnm gecen dayımın eşide 3 gun kala yaptı ve silik çizgi çıktı şu an gebe ay cnm biz senle muhappetini yapmıştık kaşınan senmiydin hamilesin cnm dayımın eşi hemen sağlık ocağına gösterdi oda evet gebesin erken yaptığından dedi ertesi gunde kan yarın kan tahlikline git mutlaka
canım yaa ama dediğim gibi ilk görüşte sanki çizgi yok gibi.çoooooooooook dikkatli bakarsan sanki var bilemedim okulda çok çay içtim eve gelince tuvalete gittim.aslında testleri aldım ama arabada bıraktım yapmiyim günün geçmesini beklim diye ama dayanamadım indim aldım.idrarımda yok zorla çok az idrarla yaptım yanılıyr olabilirim.ama önceki testlerde hiç öle bişey yok bakım yaaaaaaaaaaa inşallah vardır of
cnm gecen dayımın eşide 3 gun kala yaptı ve silik çizgi çıktı şu an gebe ay cnm biz senle muhappetini yapmıştık kaşınan senmiydin hamilesin cnm dayımın eşi hemen sağlık ocağına gösterdi oda evet gebesin erken yaptığından dedi ertesi gunde kan yarın kan tahlikline git mutlaka
slm kizlaaarr... oh mahsallah galiba hamileler cogaliyor!!
evet canım kaşınan bendim ve hala kaşınıyorum biliyomusun özellikle karnım gece uykudan uyandırıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?