2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Kimden memnun kalmadın erkandanmı izzettenmi kuşum

tatlım benkocaeli bağçeçikte otyom körfez marmara birlik hastanesine gidom doktorum ismail yılmaz en son budayım doktorumdan da memnunum şuan..sen romateme mi gttin diyetisyen için?

kız bağçeçik nerde ben bahceciği biliyomda bağçeçiği duymadım gerçi geleli 1.5 sene oldu kocaeliye.

Ne demek tatlım lafı bile olmaz, dilim döndüğünce bana ne hissettiriyorsa ifade etmeye çalışıyorum... Ne diyoruz her zaman ''İYİ DÜŞÜNELİM İYİ OLSUN''...

ay tatlım olurmu öle şey biz onu kapalı kutuda buyutmedik çokta sakınmadık ama beni çok mutlu etti kızımı beyenmeniz gercekten hamileyken bakarsın bolbol benzer belki ay bizde aynından isti,yoruz ya

Yav kızlar ben bişi sorucam, şu böğürtlen tam anlamıyla ne işe yarıyor ve nasıl kullanılıyor... :26:

Ayrıca şu böğürtlen, keçiboynuzu, çörekotu bal karışımı gibi bilimum şeyleri bir liste halinde açıklamalı yazsak ya, neyin neye faydası oluyor, nasıl kullanılıyor vs şeklinde... Hem elimizin altında hazır bir liste bulunur, hem faydalı ne var neye yarar hepsini öğrenmiş oluruz... Ne dersiniz??? :26:

bide kızım kardeş çok istiyo hergece dua ediyo uzun süredir kardeşim olsun die bende öğrettim isteyen herkezin olsun diye artık hepinize dua ediyo beyazgalamda çok guzel şeyler yazmış bu konuda onada çok teşekkur ederim

Kimden memnun kalmadın erkandanmı izzettenmi kuşum

kız bağçeçik nerde ben bahceciği biliyomda bağçeçiği duymadım gerçi geleli 1.5 sene oldu kocaeliye.

ay tatlım bahçeçik sanırım ya DD ayy hiçte dikkat etmedim DDben diğer doktorlardan hep rahim filmi istediler kaçtım tatlım ben..o yüzden sonuç alamadım için bu doktora gttim oda ne gerek rahim filmine dur hele dedi o ay hamile kaldım işte

merhaba kızlar. ocak ayının kırmızı kartını gördüm malesef artık umudumuz şubata ... eşimle doktora gidicez bi sorun çıkmazsa tahlil yaptırcak umarım şubat ayında bebişim gelir. hepimizin...

Canım benim akşam yazmıştım sana, Rab'bim inşallah küçük meleğinin dualarını kabul eder, Allah kızının bahtını güzel yazsın, Rab'bim sağlıklı, mutlu ve başarı dolu bir ömür nasip etsin ona.. Ayrıca sitemizde üye olan bütün arkadaşlarımızın çocukları da Allah'ıma emanet, Rab'bim hepsini korusun kollasın, bahtlarını güzel yazsın... Lütfen tatlım lafı bile olmaz, dilim döndüğünce bana hissettirdikleri doğrultusunda yorumluyorum...

KIZLAR GÖRÜŞLERİNİZE İHTİYACIM VAR.az önce dayanamadım test yapım.çok az idrarla dedimya dayanamadım. sonuç ancak gözlerimi kısıp bakınca dernde bir çizgi ama ilk bakışta hiç belli değil. böyle olupta sonra çizgi beliren varmı?cevap verin noluuuuuuuur

Amin canım inşallah... Hadi bakalım yeni tur yeni şans, Allah tez zamanda müjdeli haberlerini vermeyi nasip etsin...

cnm ın içi silik te olsa çizgi çıkması hamile oldunu fakat erken yapılan bi test oldunu gösterir cevremde ve bende pek çok kişide olmuştur cnm cnm resim ekleme şansın varmı

bu arada adetime 3 gün var

cnm gecen dayımın eşide 3 gun kala yaptı ve silik çizgi çıktı şu an gebe ay cnm biz senle muhappetini yapmıştık kaşınan senmiydin hamilesin cnm dayımın eşi hemen sağlık ocağına gösterdi oda evet gebesin erken yaptığından dedi ertesi gunde kan yarın kan tahlikline git mutlaka

canım yaa ama dediğim gibi ilk görüşte sanki çizgi yok gibi.çoooooooooook dikkatli bakarsan sanki var bilemedim okulda çok çay içtim eve gelince tuvalete gittim.aslında testleri aldım ama arabada bıraktım yapmiyim günün geçmesini beklim diye ama dayanamadım indim aldım.idrarımda yok zorla çok az idrarla yaptım yanılıyr olabilirim.ama önceki testlerde hiç öle bişey yok bakım yaaaaaaaaaaa inşallah vardır of

Ayyy hadi inşallah, inşallah güzel haberinle sevindirirsin bizleri...

evet canım kaşınan bendim ve hala kaşınıyorum biliyomusun özellikle karnım gece uykudan uyandırıyo.

evet canım kaşınan bendim ve hala kaşınıyorum biliyomusun özellikle karnım gece uykudan uyandırıyo.

tatlım bende çok kaşınmıştım bikiyosun bak eger bebek yosa o tek çizg dışındaki yerler bemyeyaz çıkıyo 4 saat idrarını tut ve yeniden yap inan bamna silik çizgi erken yapılan testte nçıkkyo resim yukleyemiyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…