2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Ayyy hadi inşallah, inşallah güzel haberinle sevindirirsin bizleri...

canım benim inşallah.buraya ismimi yazdırırken bana uğur getirsin ilk ayında hamiş olim demiştim inşallah hamileyimdir.2 gün daha bekleyip bida yapcam.bu arada 4 aydır deniyorum hepinize haber edicem olumlu olumsuz.yanlış alarm bile olsa moralimi bozmuycam.sizleri okuyup çok şeyler öğreniyorum

resim yüklemeyi bilmiyorum ama 2.testen sonra bilgisayar öğrt.ze yükletirim bu konuda başarısızım.(bilg.öğrt.miz bayan haaaaaaaa)

kizlar bugün aslinda doktoru aramayi düsünüyordum, düsükten sonra kanamam oldu acaba ilk adetmi diye bi kontrole gitcetim. ama bi daha hamile kalmak icin bekle bi kac ay diyecek diye aramadim. ben beklemek istemiyorum. hasta da oluyorum galiba bogazlarim aciyor basim agriyor...

slm kızlar ben geldim ama fazla kalamıcam geçmişi okuyamadım nabersiniz beni ösleyen yok mu bugün hiç giremedim misafirlikteyiz şimdi ama akşam eve gelince gireceğim

İnşallah canım inşallahhhh... Ne güzel bir dilekmiş inşallah sitemiz sana uğurlu gelir, inşallah Allah söyletmiştir sana...

Son düzenleme:

cnm düşüğün ne zaman olmuştu tarih olkarak benimde gecen bi kahver- lekelenmem oldu ama devamı gelmedi adet oldumu düşünbmüştüm ama

19 aralikta kanamalar baslamisti iste 20sinde yani

cnm bi gun arayla olmuş bak bu adet kanamanda olabilişr brnimki gibi bi durumda olabilir benim 24 saat falan sürdü yani yumurta catladığındada olabiliyomuş pekala normal adetin gibimi yoksa farklı bi durum oldunu hissettinmi

Beyazgalam bence cok iyi fikir boyle bir liste hazirlayalim ve kim ne uyguluyor onuda ama once tatlicadimdan izin almaliyiz dimi belki o gorevide sana verir kabul edersen

Saremnaz biliyor bogurtlenkokun faydalarini

Ya kizlar nerde bu millet ya digerleri yok

Azraaaaaaaaa
Menbetaaaaa
Regeeeeeeen
Kuppeeeeeee
Tatlicadiiiiiiiiii

Aloooooooooo gelin artik yahuuuuuuuuu

adet gibiydi 3-4 gün sürdü. normal adetim daha uzun sürüyor ama.. hastanedeki doktorda adet olabilir dedi. kanama bitince doktoruna bi görün demisti. yarina aricam bakim.

adet gibiydi 3-4 gün sürdü. normal adetim daha uzun sürüyor ama.. hastanedeki doktorda adet olabilir dedi. kanama bitince doktoruna bi görün demisti. yarina aricam bakim.

hım hdi bakalım yaşadıkça görcez cnm heralde bi takım duzensiz durumlar yaşıcaz

sağol canım benim demek öslediniz valla bugün giremedim yaa nasıl merak ettim hepinizi kendimi eksik hissettim heee

Aynen valla, bende kendimi bir eksik hisediyom anlatamam, o günüm boş geçiyor sanki buraya gelmeyince...

Elbette tatlım seve seve düzenlerim benimde bir katkım olsun sitemize ama dediğin gibi önce tatlım cadımın fikrini almalıyız, bakalım o ne düşünür, uygun görürse nasıl bir formül ister vs. vs. vs...

nasilsiniz bayanlar??? anca geldim karnimi doyurdum.. simdi de banyoya gidiyorum.. sonra benimki gelir ona yemek veririm.. sonra da gelirim yaniniza..

kuzuuu ben burdayim zaten.. sahsen bizzat kendim olaraktan yaaaaa sana ne dicem.. anneme dedim bana bögürtlen kökü al diye, lokman hekime gitmis.. anne sormus bu nasil kullanilir, faydasi nedir diye,gerizekali bencil adam da demiski, sen benden bilgi mi almaya calisiyon, ben bunun kursuna ayda 600 tl, tabipler odasina da 400 tl, yani ayda 1000 tl para veriyom, sana söylersem benim verdigim para havaya ucar demis... bir de bögürtlen kökü mayista olur yok demis.. pislik herif Allah nasil biliyorsa onu öyle yapsin... halbuki aktarlar hep aciklar yardim eder.. bencil mikrop... o kadar sey almislar ondan, bütün paralarimiz haram olsun... bildigini paylasmanin sevap oldugunu bilmeyen aciz adam... cok sinir oldum.. ben de anneme dedimki arkadasimin annesi getirdi gecenlerde.. kuru kök onda yoksa baskasinda vardir dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…