- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #6.861
Ayyy hadi inşallah, inşallah güzel haberinle sevindirirsin bizleri...
tatlım bende çok kaşınmıştım bikiyosun bak eger bebek yosa o tek çizg dışındaki yerler bemyeyaz çıkıyo 4 saat idrarını tut ve yeniden yap inan bamna silik çizgi erken yapılan testte nçıkkyo resim yukleyemiyomusun
canım benim inşallah.buraya ismimi yazdırırken bana uğur getirsin ilk ayında hamiş olim demiştim inşallah hamileyimdir.2 gün daha bekleyip bida yapcam.bu arada 4 aydır deniyorum hepinize haber edicem olumlu olumsuz.yanlış alarm bile olsa moralimi bozmuycam.sizleri okuyup çok şeyler öğreniyorum
kizlar bugün aslinda doktoru aramayi düsünüyordum, düsükten sonra kanamam oldu acaba ilk adetmi diye bi kontrole gitcetim. ama bi daha hamile kalmak icin bekle bi kac ay diyecek diye aramadim. ben beklemek istemiyorum. hasta da oluyorum galiba bogazlarim aciyor basim agriyor...
slm kızlar ben geldim ama fazla kalamıcam geçmişi okuyamadım nabersiniz beni ösleyen yok mu bugün hiç giremedim misafirlikteyiz şimdi ama akşam eve gelince gireceğim
resim yüklemeyi bilmiyorum ama 2.testen sonra bilgisayar öğrt.ze yükletirim bu konuda başarısızım.(bilg.öğrt.miz bayan haaaaaaaa)
Hoş geldin şekercim özlenmez misin yaa, senide tatlım cadımıda regenimide hepinizi özlüyoruz...
cnm düşüğün ne zaman olmuştu tarih olkarak benimde gecen bi kahver- lekelenmem oldu ama devamı gelmedi adet oldumu düşünbmüştüm ama
19 aralikta kanamalar baslamisti iste 20sinde yani
cnm bi gun arayla olmuş bak bu adet kanamanda olabilişr brnimki gibi bi durumda olabilir benim 24 saat falan sürdü yani yumurta catladığındada olabiliyomuş pekala normal adetin gibimi yoksa farklı bi durum oldunu hissettinmi
songülcüm beni görmedin öyle olsun neyse şaka bi yana ben şimdi çıkıyorum hadi akşam görüşürüz
adet gibiydi 3-4 gün sürdü. normal adetim daha uzun sürüyor ama.. hastanedeki doktorda adet olabilir dedi. kanama bitince doktoruna bi görün demisti. yarina aricam bakim.
sağol canım benim demek öslediniz valla bugün giremedim yaa nasıl merak ettim hepinizi kendimi eksik hissettim heee
Beyazgalam bence cok iyi fikir boyle bir liste hazirlayalim ve kim ne uyguluyor onuda ama once tatlicadimdan izin almaliyiz dimi belki o gorevide sana verir kabul edersen
Saremnaz biliyor bogurtlenkokun faydalarini
Ya kizlar nerde bu millet ya digerleri yok
Azraaaaaaaaa
Menbetaaaaa
Regeeeeeeen
Kuppeeeeeee
Tatlicadiiiiiiiiii
Aloooooooooo gelin artik yahuuuuuuuuu
Beyazgalam bence cok iyi fikir boyle bir liste hazirlayalim ve kim ne uyguluyor onuda ama once tatlicadimdan izin almaliyiz dimi belki o gorevide sana verir kabul edersen
Saremnaz biliyor bogurtlenkokun faydalarini
Ya kizlar nerde bu millet ya digerleri yok
Azraaaaaaaaa
Menbetaaaaa
Regeeeeeeen
Kuppeeeeeee
Tatlicadiiiiiiiiii
Aloooooooooo gelin artik yahuuuuuuuuu
hım hdi bakalım yaşadıkça görcez cnm heralde bi takım duzensiz durumlar yaşıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?