- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #6.881
Wiiii regen hanim gelmis bak bak bak suna bak nerdesin sen he kayip
Beyazgalanin super fikri var kizlar eminim herkeze faydasi olcak ama tatlicadima ihtiyacimiz var
Tatlicadi nerde bilen varmiiiiiii
Hatirladim galiba attar ermis uskudardaydi yanlis hatirlamiyorsam
Noliii ya yanlizmi kaldiiim he ya kimse kalmamis
Kanki gut gut hadi bakim benimde persembe isgorusmem var Insaallah alinirim kizlar ya dua edin yoksa evde canim sikiliyor aliskin degilim evde oturmaya
Kanki kiz eger bi netlesirse nisanda belli olur ozaman bi suprizim var sanaaaa sen simdi catlarsin ama napim esime soz verdim hic kimseye soylemicem diye belki daha erken belli olursa ve kesinlesirse soylerim ok
canım ben burdayım . herkese merhabaaaaaaaaa . ben geldımmm nasılsınız bakalım .. 2012 nın anne adaylarııHatirladim galiba attar ermis uskudardaydi yanlis hatirlamiyorsam
Noliii ya yanlizmi kaldiiim he ya kimse kalmamis
Kanki gut gut hadi bakim benimde persembe isgorusmem var Insaallah alinirim kizlar ya dua edin yoksa evde canim sikiliyor aliskin degilim evde oturmaya
Kanki kiz eger bi netlesirse nisanda belli olur ozaman bi suprizim var sanaaaa sen simdi catlarsin ama napim esime soz verdim hic kimseye soylemicem diye belki daha erken belli olursa ve kesinlesirse soylerim ok
canım ben burdayım . herkese merhabaaaaaaaaa . ben geldımmm nasılsınız bakalım .. 2012 nın anne adaylarıı
canım ben burdayım . herkese merhabaaaaaaaaa . ben geldımmm nasılsınız bakalım .. 2012 nın anne adaylarıı
slm iyiyiz hamd olsun. senden naber?
nolsun hayatım evde tek basınayıne netteyım .. ıyıyız Allaha sukur ..
İŞTE hayatım . ya terorıstlere bıber gazı sıkıyodur . yada nobet tutyuyodur.esin nerde canim????
İŞTE hayatım . ya terorıstlere bıber gazı sıkıyodur . yada nobet tutyuyodur.
yok mu gusel haber verecek . hamişim galıba dıyecvekkkhmm anladim... kolay gelsin ozaman hem sana hem esine. sanada iyi nöbetler canim :)
Konumu aslinda ben kendi kendime konusuyordum herkez dagildiktan sonra dagilmadan once bogurtlenkokun faydalari nedir diye merak ettik regennere aktar soylememis
Derkeeenn
Benimde aklima istanbulda attar ermis diye bi yer var bitkisel macunlar caylar vs hazirliyorlar
Internetten arastirin gidin diyordum
Cunku adam sorununuzu dinliyormus ona gore kendi hazirlayip veriyormus hamile kalan olmus
Konu buu
Zeynep nasilsin gecekusu
kuzuuu ben burdayim zaten.. sahsen bizzat kendim olaraktanyaaaaa sana ne dicem.. anneme dedim bana bögürtlen kökü al diye, lokman hekime gitmis.. anne sormus bu nasil kullanilir, faydasi nedir diye,gerizekali bencil adam da demiski, sen benden bilgi mi almaya calisiyon, ben bunun kursuna ayda 600 tl, tabipler odasina da 400 tl, yani ayda 1000 tl para veriyom, sana söylersem benim verdigim para havaya ucar demis... bir de bögürtlen kökü mayista olur yok demis.. pislik herif Allah nasil biliyorsa onu öyle yapsin... halbuki aktarlar hep aciklar yardim eder.. bencil mikrop... o kadar sey almislar ondan, bütün paralarimiz haram olsun... bildigini paylasmanin sevap oldugunu bilmeyen aciz adam... cok sinir oldum.. ben de anneme dedimki arkadasimin annesi getirdi gecenlerde.. kuru kök onda yoksa baskasinda vardir dedim..
yok mu gusel haber verecek . hamişim galıba dıyecvekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?