2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Wiiii regen hanim gelmis bak bak bak suna bak nerdesin sen he kayip

Beyazgalanin super fikri var kizlar eminim herkeze faydasi olcak ama tatlicadima ihtiyacimiz var

Tatlicadi nerde bilen varmiiiiiii

Wiiii regen hanim gelmis bak bak bak suna bak nerdesin sen he kayip

Beyazgalanin super fikri var kizlar eminim herkeze faydasi olcak ama tatlicadima ihtiyacimiz var

Tatlicadi nerde bilen varmiiiiiii

arbeiten yaawww arbeiten tatlim sen bana cvp yazadur kaciom ben banyoya.. gelince okurum...

Kanki adam hakkeetten geri zekaliymis yani herkez acikliyor o hay Allah gunaha girmim simdi hamileysem eger bozuk cikmasin bizimkisi hehe

Bencede gitsinler baska aktarlara uyuzlar yaa

Benim babam aldigi icin sormamistir bende babama soramadim acikcasi utandim

Ama ben teyzeme sordurturum nezaman kendisi sorar onu bilemem cunku 4cocuk annesi ikisi ufak daha

Istanbulda tanidigin varmi senin istanbulda ermis attar diye bi yer varmis ve orasi ihtiyaca gore karisim hazirlayip veriyormus
Once durumunu soyluyon iste dusuk tiroit sperm azligi vs adam kendisi dinliyor ve ilacini veriyormus cogu kisi hamile kalmis

Bileniniz varmiii

Internetten bi bakin kizlar sayfasina attar ermis diye girin kendi sayfasi var

Nerdeydi ya camlica da galiba neyse sayfasinda yaziyor yakin olan varsa bi gidin sifali seyler var evde kendi kendimize kur yapacagimiza el yapimi hazir taze kur versin

Keske trde olsamda bende gitsem ama esimde soz aldim marta kadar sonuc yoksa trde ozel hastahanede muayne olcam ve o attara gidicem Insaallah

Hatirladim galiba attar ermis uskudardaydi yanlis hatirlamiyorsam

Noliii ya yanlizmi kaldiiim he ya kimse kalmamis

Kanki gut gut hadi bakim benimde persembe isgorusmem var Insaallah alinirim kizlar ya dua edin yoksa evde canim sikiliyor aliskin degilim evde oturmaya

Kanki kiz eger bi netlesirse nisanda belli olur ozaman bi suprizim var sanaaaa sen simdi catlarsin ama napim esime soz verdim hic kimseye soylemicem diye belki daha erken belli olursa ve kesinlesirse soylerim ok

konu ne yaa ben kacirdim biseler. yemekteydim...

canım ben burdayım . herkese merhabaaaaaaaaa . ben geldımmm nasılsınız bakalım .. 2012 nın anne adaylarıı

kızlar bilgisayarla arnız nasıl yadıma ihtiyacım var ya sayfa net açtğımda aşağıdaki göstergeler kayboldu hatta küçük bi kız tarafından yok edildi nasıl geri gelir varmı bilennn

Konumu aslinda ben kendi kendime konusuyordum herkez dagildiktan sonra dagilmadan once bogurtlenkokun faydalari nedir diye merak ettik regennere aktar soylememis
Derkeeenn
Benimde aklima istanbulda attar ermis diye bi yer var bitkisel macunlar caylar vs hazirliyorlar

Internetten arastirin gidin diyordum
Cunku adam sorununuzu dinliyormus ona gore kendi hazirlayip veriyormus hamile kalan olmus

Konu buu

Zeynep nasilsin gecekusu

bacim kendi kendine konusma yaa bende bugün bir hirvat is arkadasindan duydum slovenyada da öyle bitkilerle tedavi eden bi kadin varmis. bence denemekten bi zarar gelmez bitkisel sonucta. haplar igneler yemektense...

Hoş geldin tatlım...

la bu ne yaaa, ne terbiyesiz ne rezil biriymiş bu, yahu ilaçları alırken eczacı bile reçetede yazmıyorsa nasıl kullanacağını açıklıyor, adam uçmuş, annen keşke deseymiş amca sen aktarlık değil casusçuluk yapıyon galiba, senden devlet sırrı değil altı üstü bir ot hakkında bilgi istedik, gizlediğin bişi var demek ki böyle konuşuyon ben seni bir şikayet edeyimde sen benim değil devletin sorularına cevap ver diye... Ne densiz adam yaa valla şikayetlik biri, ya sattığı o kök gerçek böğürtlen kökü değilse, demek başı yansın istemiyoki bilgi vermiyo diye düşünmemek elde değil...

Son düzenleme:
yok mu gusel haber verecek . hamişim galıba dıyecvekkk

bende yok bise daha adet yeni bitti (artik adet diyorum bu kanamaya, doktora gidecem bu hafta daha net söyler heralde) haftaya da yumurtlama artik yavas yavas baslariz calismalara.. ama yakin zaman da test yapacaklar var galiba. heycanla bekliyorum kendi adima :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…