- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #6.901
Zeynep cok komiksin ya teroristlerte bibergazimi hahaha
Ayfer canim sanirim benimle konusuyorsun Allakim sukurler olsun
Evet bencede faydasi var ama ben almanyadayim trde olsaydim ordan cikmazdim ben zengin ederdim herhalde hehe
Yarencim ya bilmiyomki ben anlamam ama yanliz degilsin bende kullanamiyorum cepten girdigim icin bak hehe hihihi diye ifade etmeye calisiyorum yarim saatde anca biri beni fark ediyor
Zeynep cok komiksin ya teroristlerte bibergazimi hahaha
Ayfer canim sanirim benimle konusuyorsun Allakim sukurler olsun
Evet bencede faydasi var ama ben almanyadayim trde olsaydim ordan cikmazdim ben zengin ederdim herhalde hehe
Yarencim ya bilmiyomki ben anlamam ama yanliz degilsin bende kullanamiyorum cepten girdigim icin bak hehe hihihi diye ifade etmeye calisiyorum yarim saatde anca biri beni fark ediyor
asılında neti kullanmama engel bi durum değil ama ben takıntılıyım onları orada görmeye çok alıştım canlarım benim küçücük bi ssat şarj göstergesi ses seviyesi ben onlarsız ne yaparım
aynen bende öyleyim. degisiklige hic gelemem. hersey herzaman hep ayni yerde duracak.. ugras biraz düzeltirsin.
anne olmayı o kadar çooooooooook istiyorum ki nerdeyse kafamda hep aynı düşünce var hayattan korkuyorum ya anne olamazsam diye
ay yapamadım kafayı yıcem resmen of yarende bilmiyo hatırlamıyo nereye bastını üst kısımdakilerde gitmişti onları yaptım ama alt taraf sayfa açtığımda yok
ay yaptım oldu ay çok mutlu oldum ama nasıl yaptım hiç hatırlamıyorummmmm
basmaya gerek kalmadı cnm
bastin mi F11 tusuna???
hee tamam ozaman bidaha olursa o tusa bas!
tamam cnm benim ya yurdum insanı işte te nerelerden hemşerisine yardım ediyo çok teşekkur cnm benim göbüşün bebekle dolsun inşallla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?