2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Karanfil: Hamile kalmayı kolaylaştırır. Her gün yemeklerden sonra alınan bir karanfil hem ağzınızın hoş kokmasına hem de hormonlarınızın çalışmasına yarar.Hamilelikte rahimi kuvvetlendirir.Normal doğum yapacak olanlar, Doğuma bir ay kala her gün bir çay bardağı sıcak suya 1 karanfili 5 dakika demleyip içerlerse doğumları daha kolay olur

Şerbetçiotu: Bol kadınlık hormonu ihtiva eder.Bir litre suya 30 gr atılarak 10 dakika demlendirilir. Günde 3-4 bardak içilir. Ayrıca iyi uyku verir.

Nane: Hamile kalmayı sağlar.Taze olarak salatalara eklenerek yenebilir.Bir litre suya 10 gr konarak demlenir, bu karışım su yerine içilebilir. Sancılı regl dönemlerinde nane çayı rahatlatıcıdır. Testeron seviyesini ayarlar.

Biberiye: Tüm hormon ve salgı bezlerinin dengeli çalışmasını sağlar. Kansızlık ve zafiyeti giderir. Özellikle hanımlarda beyaz akıntıyı keser. Aybaşı gecikmelerinde faydalıdır.

Papatya: Düzenli adet görmeyi sağlar. Hormon düzenleyicisidir. Günde iki- üç bardak içilir. Bir bardak suya 5 adet papatya ufalanıp 10-15 dakika demlenir.

Hardal : Bütün hormonları çalıştırır. sinirleri kuvvetlendirir.
Yulaf ezmesi: Hormonları düzenler. Vücudun direncini artırır. Sabahleyin kahvaltıda yendiğinde gün boyu tok tutar. Akşamları salep gibi içilip yatılabilir

BAHARATLAR:

Safran: Yumurtalıkları geliştirmede etkilidir. Hamile kalmayı kolaylaştırır ayrıca sinirleri kuvvetlendirir. Yemek yeneceği zaman üstüne serpilir. (0. 5 mg)

Tarçın: Hormonları çalıştırır. Cinsel isteği artırır. Beyaz akıntıyı giderir. Vücudun dayanıklılığını artırır. Bir bardak suya yarım kahve kaşığı katılıp içilebilir.
Bira mayası: Bütün salgı bezlerini uyumlu olarak çalıştırır.

Kimyon : Sinir sistemini kuvvetlendirir adetin normal ve ağrısız olmasını sağlar.

Vanilya: Cinsel gücün artmasına neden olur. Vücudu ve sinirleri güçlendirir. Depresyona iyi gelir.

Çörekotu : Tüm salgı bezlerini çalıştırır. . Çorba, ekmek, pide ve kurabiye üzerinde ekilerek yenir. Günde bir tutam yeterlidir.

Defne: böbrek üstü bezlerinin düzenli çalışmasını sağlar. Her türlü et ve balık yemeğinde kullanılabilinir.

Karabiber: Tüm vücudu uyarır. Kadında ve erkekte cinsel arzuyu artırır. Kansızlığı giderir. bol idrar söktürür. Sinirleri kuvvetlendirir.

Acı kırmızı biber: Tüm salgı bezlerini çalıştırır. Vücuttan su boşaltır. kadınlarda ve erkeklerde cinsel isteği artırır.

Kişniş: Kadınlarda adetin normal ve ağrısız olmasını sağlar. Tüm hormonları çalıştırır. bebekli annelerin sütünün artmasını sağlar.

Zencefil: Tüm vücudu uyararak bedenen ve ruhen güç kazandırır. Kadın ve erkekte cinsel isteği artırır.

SOĞAN KÜRÜ :

ÖĞLEDEN EVVEL 1,5 SU BARDAĞI AYRI /ÖĞLEDEN SONRA 1,5 SU BARDAĞI AYRI AYRI ıÇıLECEK.ıKıYE BÖLÜNMEYECEK.
soğan kürü: bitki kürü bittikten sonra başlanacak.1,5 su bardağı suyun içerisine 1 orta boy kuru soğanı 4 e bölüp atınız.5 dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız.ılıyınca içiniz.boş mideye günde 2 kez içilecek.öğleden evvel ve öğleden sonra.her aşamada taze yapılacak.15 gün içilecek...HER DEFASINDA TAZE HAZIRLANACAK

Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.

ıNCıR KÜRÜ:

8-9 ADET ıNCıRı YARIM LıTRE KAYNAYAN SUYA ORTALARINDAN BÖLEREK AT.7-8 DAKıKA KAYNAT.ILISIN YARISINI SABAH KAHVALTIDAN SONRA YARISINI ıSE ÖĞLE YEMEĞıNDEN 15 DAKıKA SONRA ıÇ.25 GÜN ıÇıLECEK...

NOT: ıNCıRLERı YIKAYINIZ.
alıntı

Ellerine emeğine sağlık tatlım...

Emegine saglik canim .... sagol

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir bebişler çabuk gelir :)

ya biri bana yardım etsın . vallahı bunalıma gırecegım . ya kocamdan bosanmayoı dusunuyorum su hamıle halımle . ya yok adama bırsey oldu . beynıne kan mı gıtmıyor . harcadıgım her kurusu saymaya basladı . cımrılık hastalıgı dıye bısey var mı ? ya bebegımız olacak cok sıçarmı cok bez harcarmıyız dıyen adama ben ne dıyeyım Allah askına bana yardım edinnnnnnnnnnn

Allah iyiliyini versin

hamileliğin verdiği strestende bulanmış olabilirsin bazen insanlara karşısındakinin şakaları bile dokunur çünkü Allah yardımcın olsun

kızdırıyodur tatlım belki varmıdır öle huyları belkide baba olacağı için gelecek endişesi oluşmaya başlamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…