- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #6.941
hosbuldum datlum
iyiyim sen nasilsin?
sen de hosgeldin aramiza
sa ol bacım Allah sana da ıyılık versın ama dua et bana ıyılıkten cok sabır versın
arkadaşlar az öncede sormuştum ben incir kürünüde yaptım soğan kürnüde yaptım ama halahamile değilim acaba diğer kürlerden hagisiini yapmalıyım yardımcı olur musunuz 6 aydır hamiş kalamadım kafayı yıcem
arkadaşlar az öncede sormuştum ben incir kürünüde yaptım soğan kürnüde yaptım ama halahamile değilim acaba diğer kürlerden hagisiini yapmalıyım yardımcı olur musunuz 6 aydır hamiş kalamadım kafayı yıcem
yok kız valla saka falan dgıl ... hayatım bana akıl ver nolur
gel cnm tanışalım biraz nasıl biş sorunun varmı gebeliğe engel olan bebek çalışmlarına nasıl devam ediyosunuz yumurtlama gun aşırı falan
Merhaba bende 6 aydır hamile kalmaya çalışıyorum.Ben hiç bir kürü denemedim denemiyecemde çünkü bazı şeyleri çok düşünüp kafaya takınca olmuyor onu anladım 6 aydır gün saymalar regli hesaplamalar sonuç hüsran oldu
İnşallah senin için hayırlısı olur Allah gönlüne göre versin
dr gttim soru yok dedı yumurtalıklarında adetim düzensiz olmaya başldı ama evlendıkten sonra 18 17 13 9 sürekli değişik adet düzenszliğim oldu.incir kürü, soğan kürü denedim olmadı amainternetten yumrtlama günüme bakıorum ona göre ilişkiye giriyorum ama her ay hüsran bakalım bu ay adetim gelmedi nezamn gelcek:)
Hatirladim galiba attar ermis uskudardaydi yanlis hatirlamiyorsam
Noliii ya yanlizmi kaldiiim he ya kimse kalmamis
Kanki gut gut hadi bakim benimde persembe isgorusmem var Insaallah alinirim kizlar ya dua edin yoksa evde canim sikiliyor aliskin degilim evde oturmaya
Kanki kiz eger bi netlesirse nisanda belli olur ozaman bi suprizim var sanaaaa sen simdi catlarsin ama napim esime soz verdim hic kimseye soylemicem diye belki daha erken belli olursa ve kesinlesirse soylerim ok
Kanki adam hakkeetten geri zekaliymis yani herkez acikliyor o hay Allah gunaha girmim simdi hamileysem eger bozuk cikmasin bizimkisi hehe
Bencede gitsinler baska aktarlara uyuzlar yaa
Benim babam aldigi icin sormamistir bende babama soramadim acikcasi utandim
Ama ben teyzeme sordurturum nezaman kendisi sorar onu bilemem cunku 4cocuk annesi ikisi ufak daha
Istanbulda tanidigin varmi senin istanbulda ermis attar diye bi yer varmis ve orasi ihtiyaca gore karisim hazirlayip veriyormus
Once durumunu soyluyon iste dusuk tiroit sperm azligi vs adam kendisi dinliyor ve ilacini veriyormus cogu kisi hamile kalmis
Bileniniz varmiii
Hoş geldin tatlım...
la bu ne yaaa, ne terbiyesiz ne rezil biriymiş bu, yahu ilaçları alırken eczacı bile reçetede yazmıyorsa nasıl kullanacağını açıklıyor, adam uçmuş, annen keşke deseymiş amca sen aktarlık değil casusçuluk yapıyon galiba, senden devlet sırrı değil altı üstü bir ot hakkında bilgi istedik, gizlediğin bişi var demek ki böyle konuşuyon ben seni bir şikayet edeyimde sen benim değil devletin sorularına cevap ver diye... Ne densiz adam yaa valla şikayetlik biri, ya sattığı o kök gerçek böğürtlen kökü değilse, demek başı yansın istemiyoki bilgi vermiyo diye düşünmemek elde değil...
bak yaaaaaaaaaaa :26::26::26: yoksa bana mi gelcen???
tatlim bilgi bulan birbirine söyler artik, napalim.. teyzenden bilgi alirsan unutma ama söyle..
kiz annemlerin bi sucu yok, annem dediki carsiya gidince sorarim, yani ankarayi bilenler bilir kizilayi orda cok dükkan var, ben de dedimki anne ne geregi var git bizim ordakine sor o adam iyi birine benziyo.. gercekten ben trdeyken bikac bir seyler almistim, adam böyle agzi duali bi adamdi.. mesela macunu karistirirken bi yandan da dua ediyodu.. demekki herkese inanmamak lazim.. cok ayip ama.. o zaman drlar da hastalara bakmasin, ben yillarca okuyom bilgimi seninle paylasamam diye
kiz annemlerin bi sucu yok, annem dediki carsiya gidince sorarim, yani ankarayi bilenler bilir kizilayi orda cok dükkan var, ben de dedimki anne ne geregi var git bizim ordakine sor o adam iyi birine benziyo.. gercekten ben trdeyken bikac bir seyler almistim, adam böyle agzi duali bi adamdi.. mesela macunu karistirirken bi yandan da dua ediyodu.. demekki herkese inanmamak lazim.. cok ayip ama.. o zaman drlar da hastalara bakmasin, ben yillarca okuyom bilgimi seninle paylasamam diye
merhaba nesrin bak seni gördümmmm
çok sinir bozucu durum hele insan annesi söz konusu olunca hiç kıyamıyo insanlar bu kadar benc,il ve bu kadar haddini bilmez nasıl oluyo anlamıyorum
Tatlım ben de onu diyom ya, annen haklı sormakta, ben bile aktarımdan bişi alırken soruyom ablacım böyle böyle bişi varmış bilgin var mı diye, çocuk ya onaylıyo ya da yok abla ben sana bunu tavsiye ederim diyo, adam kendini ne sanıyorsa sanki devlet sırrı soruyon da anlatmıyor, o bitkiyle ilgili bilgi vermicekse aktarlık yapmıcak o zaman densizin tekiymiş... Yav bizler sıkıntımız derdimiz ne olursa olsun derman bulmak için gidiyoruz onların kapısına, ne bu afralar tafralar paranla rezil olmak annenin aldığı karşılık, yazık yaaa.
merhaba kuzuuuuayy beni gördüğüne çok sevindim kız bugün doktora gittim ben yumurtlama takibi istedim doktordan yumurtalarım bayağı büyümüş hafta sonuna kadar çatlar dedi yani anlıcan çalış dedi bana haftaya perşembe bi daha gidecem bakacak:18::18:
tatlım senin adetin yeni bitmedimi ay belkişide sen erken mi yumurtluyosun ki ay çok sevindim bu iyiye işaret ay bırak neti falan hemen git cnm çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?