2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

hosbuldum datlum

iyiyim sen nasilsin?

sen de hosgeldin aramiza

İyilik tatlım ne olsun, geldik buradayız yine...

sa ol bacım Allah sana da ıyılık versın ama dua et bana ıyılıkten cok sabır versın

Ayy canım benim üzüldüm inan ki, ama kendini sıkmamaya çalış hamilesin bak, hormonlar aşırı çalışıyor dolduruşa gelme kafanda büyütmemeye çalış, eşini işi nedir bilemem ama maaşlı çalışan biriyse bunları kafasında bütmesi normal sayılır, malum günümüz şartlarında geçinmek bile zorken birde yeni bir hayata merhaba demek onun yükümlülükleri düşünülürse kimbilir aklından neler geçiyordur hoş görmeye çalış...

arkadaşlar az öncede sormuştum ben incir kürünüde yaptım soğan kürnüde yaptım ama halahamile değilim acaba diğer kürlerden hagisiini yapmalıyım yardımcı olur musunuz 6 aydır hamiş kalamadım kafayı yıcem

gel cnm tanışalım biraz nasıl biş sorunun varmı gebeliğe engel olan bebek çalışmlarına nasıl devam ediyosunuz yumurtlama gun aşırı falan

Tatlım keşke bilsemde söylesem ama mutlaka birşeyler deneyipte hamile kalan arkadaşlar vardır eminim tavsiyede bulunurlar sana...

Merhaba bende 6 aydır hamile kalmaya çalışıyorum.Ben hiç bir kürü denemedim denemiyecemde çünkü bazı şeyleri çok düşünüp kafaya takınca olmuyor onu anladım 6 aydır gün saymalar regli hesaplamalar sonuç hüsran oldu
İnşallah senin için hayırlısı olur Allah gönlüne göre versin

yok kız valla saka falan dgıl ... hayatım bana akıl ver nolur

Canım bence babalık sendromu yaşıyor olabilir belki kaygılar oluştu bakabilecekmiyim yetebilecekmiyim çünkü anne ve babbalar çocukları için herşeyin en iyisini ister oda onun karmaşasındadır şuan hayatım sen hamileliğin tadını çıkar bırak babasıda kızının bezlerini hesaplayad dursun

gel cnm tanışalım biraz nasıl biş sorunun varmı gebeliğe engel olan bebek çalışmlarına nasıl devam ediyosunuz yumurtlama gun aşırı falan

dr gttim soru yok dedı yumurtalıklarında adetim düzensiz olmaya başldı ama evlendıkten sonra 18 17 13 9 sürekli değişik adet düzenszliğim oldu.incir kürü, soğan kürü denedim olmadı ama internetten yumrtlama günüme bakıorum ona göre ilişkiye giriyorum ama her ay hüsran bakalım bu ay adetim gelmedi nezamn gelcek:)

sa olun canlar ... benım kızın zeka testını alıcam yarın .. bıde bakıyorum kı benımkısı üstun zekalı oluyoooo ... ya nasıl hamıs haldıgımı anlatcam da ayıppppp

aynen bende her ayhüsran artık sorunmu var diye düünmeye başlıyorum

bak cnm ilk olrak şöle yazayım sana benim 5 yaşında bi kızım var 4 ay önce korunmayı bıraktım korunmayı bıraktığım ilk 2 ay yumurtlama dönemine çok dikkaqt etti netten hesaplayıcılar vb. ilk ay adetim 35 2.ay 38.gun oldu düzensiz ve gecikmeli bu durumda yumurtlamayı kaçırmamak adına gun aşırı ilişkiyi denedim yani 48 saatte bir ve 3.ay hamile kaldım ve dr a gittim adet olmam gun yumurtlamışım yani yumurtlama gunu desem kaçırcam ama malesef düşük yaptım şu an 4.aydayım yine gun aşırıyı deniyorum ilişki sonrası asla kalkmıyorum bikaç saat bide bu şekilde dene bakalım

bak yaaaaaaaaaaa :26::26::26: yoksa bana mi gelcen???

tatlim bilgi bulan birbirine söyler artik, napalim.. teyzenden bilgi alirsan unutma ama söyle..

kiz annemlerin bi sucu yok, annem dediki carsiya gidince sorarim, yani ankarayi bilenler bilir kizilayi orda cok dükkan var, ben de dedimki anne ne geregi var git bizim ordakine sor o adam iyi birine benziyo.. gercekten ben trdeyken bikac bir seyler almistim, adam böyle agzi duali bi adamdi.. mesela macunu karistirirken bi yandan da dua ediyodu.. demekki herkese inanmamak lazim.. cok ayip ama.. o zaman drlar da hastalara bakmasin, ben yillarca okuyom bilgimi seninle paylasamam diye

çok sinir bozucu durum hele insan annesi söz konusu olunca hiç kıyamıyo insanlar bu kadar benc,il ve bu kadar haddini bilmez nasıl oluyo anlamıyorum

Tatlım ben de onu diyom ya, annen haklı sormakta, ben bile aktarımdan bişi alırken soruyom ablacım böyle böyle bişi varmış bilgin var mı diye, çocuk ya onaylıyo ya da yok abla ben sana bunu tavsiye ederim diyo, adam kendini ne sanıyorsa sanki devlet sırrı soruyon da anlatmıyor, o bitkiyle ilgili bilgi vermicekse aktarlık yapmıcak o zaman densizin tekiymiş... Yav bizler sıkıntımız derdimiz ne olursa olsun derman bulmak için gidiyoruz onların kapısına, ne bu afralar tafralar paranla rezil olmak annenin aldığı karşılık, yazık yaaa.

merhaba nesrin bak seni gördümmmm

merhaba kuzuuuu ayy beni gördüğüne çok sevindim kız bugün doktora gittim ben yumurtlama takibi istedim doktordan yumurtalarım bayağı büyümüş hafta sonuna kadar çatlar dedi yani anlıcan çalış dedi bana haftaya perşembe bi daha gidecem bakacak:18::18:

çok sinir bozucu durum hele insan annesi söz konusu olunca hiç kıyamıyo insanlar bu kadar benc,il ve bu kadar haddini bilmez nasıl oluyo anlamıyorum

bosver tatlim o müsteri kaybetti.. annemler de 50tllik alisveris yapmis.. dedim siz de hem firca yiyosunuz hem de alisveris yapiyorsunuz.. haklisin, ben olsam adama fircayi basar cikardim ama annem daha sakin.. gitmez bir daha olur biter

valla canim yaa.. paranla rezil olmak iste bu.. bencil insanlar...

tatlım senin adetin yeni bitmedimi ay belkişide sen erken mi yumurtluyosun ki ay çok sevindim bu iyiye işaret ay bırak neti falan hemen git cnm çalış

tatlım senin adetin yeni bitmedimi ay belkişide sen erken mi yumurtluyosun ki ay çok sevindim bu iyiye işaret ay bırak neti falan hemen git cnm çalış

3-4 gün oldu biteli bebemm ama yine de normal vakti değil mi hafta sonuna kadar çatlaması yani bat 26 veya 27 ocak işte:44::44:

Son düzenleme:
Kızlar nasılsınız
ben bugun hiç iyi değilim kasık agrım ve belimde kalca üstünün ortasında acıma agrı var cok kötüüyüm bugun yumurtlama günüm hesaplamalara bakılırsa ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…