2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

2 gün oldu biteli bebemm ama yine de normal vakti değil mi hafta sonuna kadar çatlaması yani bat 26 veya 27 ocak işte:44::44:

doğru cnm 12 13 u gibi yumurtlama ee zavallı arkadaşın adet gunleri yumurtladığından tabi seninki bana erken geliyo zamanı tabi ay çok iyi değerlendir cnm ya ay hepberaber kalalım inşalla yarenin yeni resmi gördunmu

Kızlar nasılsınız
ben bugun hiç iyi değilim kasık agrım ve belimde kalca üstünün ortasında acıma agrı var cok kötüüyüm bugun yumurtlama günüm hesaplamalara bakılırsa ...

tatlım kasık ağrısıda yumurlamaya işaret sakın kaçırma gerçi bu durumda zor olmalı ama herşey göbüşe bebek için

hadi hayırlısı canım çalış kuşum bol bol çalış benimde bat 26 ocak bakalım

Kızlar nasılsınız
ben bugun hiç iyi değilim kasık agrım ve belimde kalca üstünün ortasında acıma agrı var cok kötüüyüm bugun yumurtlama günüm hesaplamalara bakılırsa ...

canım benim hoşgeldin iyi işte ne olsun hepimiz çalışıyoz işte aman diyim sende çalış tatlım yumurtluyo olabilirsin

kuzum doktor yumurtaların iyi gelişiyo ayy çok sevindim tatlım yaa valla moralim bi yerinde ki sorma..ayy ben onun resmini görmezmiyim yaa yerim onu ben yerim

tabi tatlım hbrler çok guzel sorun yok oh negüzel ya inşalla tatlım olurda bebeğin bekletmez seni

iyi geceler kızlar.. bi şey sormak istiyorum vee soruyorum... ben bu ay menogon adında bi iğne kullandım. ama adet gördüm hemde daha adet günüme 6 gün vardı.. erken adet gördüm.. hiç böyle olmazdı hep düzenliydi.. vee bugün doktora gittim çatlamış bir sürü yumurtam oldugunu söyledi.. ve gösterdi.. ona ragmen adet gördüm.. üstüne görmek gibi bi şey duydum acaba öyle bi şey olabilir mi.. ??

ya kuzucuklarimmmmmmmmmmmmmm bu batmalar bende de oluyor... sanirim biraz da vücudu dinlemekten oluyor.. egerki cok dayanilmaz bi sekildeyse, kesin dra gidin kist ya da pko sebebiyle olabilir.. ben yarin gidiyorum sabahin köründe aksama gelir yazarim size.. muhtelemelen bir sey demicek ama olsun yine de

tatlım ben kızımda ustune gördum öle az buz da değildi bildiğin adet bidahaki ay gecikme olunca dr a 6 haftalık die gittik 11 haftalık çıktı

dr a mı gidiyosun inşalla hayırlı haberlerle gelirsin şekercinin kızı gibi

Aman Allah korusun canım, inşallah önemli bişi değildir...

ama benim gecikme olmadı hatta erken oldum o zamn hamile değilimdir heralde.. off düşünmekten yoruldum artık..

cnm yanlış anladın ben hamileymişim adet görmüştum ama hamileymişim bi dahaki ay gecikme olunca hamile oldumu anladım nasıl bayağı adet gibimi belkide yerleşme kanamasıdır

cnm yanlış anladın ben hamileymişim adet görmüştum ama hamileymişim bi dahaki ay gecikme olunca hamile oldumu anladım nasıl bayağı adet gibimi belkide yerleşme kanamasıdır

adet kanaması gibiydi ama cok az gördüm. 2 gün bile gelmedi yani.. sonrada kahverengi lekelenmelerim oldu.. doktor hala yumurtan var diyince ona sasırdım.. bakalım artık hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…