- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #6.961
2 gün oldu biteli bebemm ama yine de normal vakti değil mi hafta sonuna kadar çatlaması yani bat 26 veya 27 ocak işte:44::44:
Kızlar nasılsınız
ben bugun hiç iyi değilim kasık agrım ve belimde kalca üstünün ortasında acıma agrı var cok kötüüyüm bugun yumurtlama günüm hesaplamalara bakılırsa ...
canım dün akşam oldu bugun o durumum yok belim cok kötü anca yarın bak sıkıntı yaptım kendime
merhaba kuzuuuuayy beni gördüğüne çok sevindim kız bugün doktora gittim ben yumurtlama takibi istedim doktordan yumurtalarım bayağı büyümüş hafta sonuna kadar çatlar dedi yani anlıcan çalış dedi bana haftaya perşembe bi daha gidecem bakacak:18::18:
Kızlar nasılsınız
ben bugun hiç iyi değilim kasık agrım ve belimde kalca üstünün ortasında acıma agrı var cok kötüüyüm bugun yumurtlama günüm hesaplamalara bakılırsa ...
doğru cnm 12 13 u gibi yumurtlama ee zavallı arkadaşın adet gunleri yumurtladığından tabi seninki bana erken geliyo zamanı tabi ay çok iyi değerlendir cnm ya ay hepberaber kalalım inşalla yarenin yeni resmi gördunmu
tamam cnım tesekkrler. kasık sancım bni daha cok yoruyrCanım yakı al eczaneden yapıştırsın eşin beline çok iyi geliyor bel ağırısına
tamam cnım tesekkrler. kasık sancım bni daha cok yoruyr
canım benim hoşgeldin iyi işte ne olsun hepimiz çalışıyoz işte aman diyim sende çalış tatlım yumurtluyo olabilirsin
kuzum doktor yumurtaların iyi gelişiyo ayy çok sevindim tatlım yaa valla moralim bi yerinde ki sorma..ayy ben onun resmini görmezmiyim yaa yerim onu ben yerim
iyi geceler kızlar.. bi şey sormak istiyorum vee soruyorum...ben bu ay menogon adında bi iğne kullandım. ama adet gördüm hemde daha adet günüme 6 gün vardı.. erken adet gördüm.. hiç böyle olmazdı hep düzenliydi.. vee bugün doktora gittim çatlamış bir sürü yumurtam oldugunu söyledi.. ve gösterdi.. ona ragmen adet gördüm.. üstüne görmek gibi bi şey duydum acaba öyle bi şey olabilir mi.. ??
ya kuzucuklarimmmmmmmmmmmmmm bu batmalar bende de oluyor... sanirim biraz da vücudu dinlemekten oluyor.. egerki cok dayanilmaz bi sekildeyse, kesin dra gidin kist ya da pko sebebiyle olabilir.. ben yarin gidiyorum sabahin köründeaksama gelir yazarim size.. muhtelemelen bir sey demicek ama olsun yine de
ya kuzucuklarimmmmmmmmmmmmmm bu batmalar bende de oluyor... sanirim biraz da vücudu dinlemekten oluyor.. egerki cok dayanilmaz bi sekildeyse, kesin dra gidin kist ya da pko sebebiyle olabilir.. ben yarin gidiyorum sabahin köründeaksama gelir yazarim size.. muhtelemelen bir sey demicek ama olsun yine de
tatlım ben kızımda ustune gördum öle az buz da değildi bildiğin adet bidahaki ay gecikme olunca dr a 6 haftalık die gittik 11 haftalık çıktı
o bendede var kaç gecedir.bıçak saplanıyo resmen sol kasığıma ara ara oluyo sıcak duş iyi geliyo
ama benim gecikme olmadı hatta erken oldum o zamn hamile değilimdir heralde.. off düşünmekten yoruldum artık..
onuda yapmak istemyrum canım yumurtlama dönemi ya sprm kaltesinide etklyr ya vcttaki
cnm yanlış anladın ben hamileymişim adet görmüştum ama hamileymişim bi dahaki ay gecikme olunca hamile oldumu anladım nasıl bayağı adet gibimi belkide yerleşme kanamasıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?