2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

adet kanaması gibiydi ama cok az gördüm. 2 gün bile gelmedi yani.. sonrada kahverengi lekelenmelerim oldu.. doktor hala yumurtan var diyince ona sasırdım.. bakalım artık hayırlısı..

he şimdi anladım cnm eğer hala yumurtan var ise yumurta çatlama kanamasıda olabilir bak googleden YUMURTA ÇATLAMA KANAMASI DİE bu ayın 5.dede başıma aynı şey geldi 24 saat sürdu bi ikik kez kan geldi ve kahverengi leke yani eger bigunse tahminimce öyledir

hadi hayırlısı canım çalış kuşum bol bol çalış benimde bat 26 ocak bakalım

kuzum bizim senle batlar aynı zaten yaa inşallahta beraber hamiş kalırız bebemm

slm kızlar sekercinin kızı canım bugün doktora gitcektin son durum ne ? geçmişi okumadan sorayım dedim

gittim kuzum yumurtlma takibi istedim dr da yumurtalarıma baktı çok güzel gelişmiş dedi 18 mm miş sence nasıl iyi mi yani bana hafta sonuna kadar çatlar dedi
tabi tatlım hbrler çok guzel sorun yok oh negüzel ya inşalla tatlım olurda bebeğin bekletmez seni

inşallah canım bnm ayy kız inşallah hep beraber hamile kalırız burda da çocuklarımıza anlatacak güzel bi anı olur

teşekkürler canım..

haberini bekliyoz regencim ayran içtik ayrı düştük bu aralar senle herhalde hayırdır tatlım yaa niye böyle oldu ki:44::44:

haberini bekliyoz regencim ayran içtik ayrı düştük bu aralar senle herhalde hayırdır tatlım yaa niye böyle oldu ki:44::44:

yok tatlim ben pek giremiyorum sneinle ne alakasi var.. zaten yarin bir sey demez eminim yani buranin drlari böyle.. belki test yapar da sonuc beklersem onu bilemiyorum simdiden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…