- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #6.981
evet cnm bende okudum sıcak su ile duş o dönem de iyi değilmiş hatta ilişki çnceki çiftlerin banyosuda önerilmiyo okuduma göre
adet kanaması gibiydi ama cok az gördüm. 2 gün bile gelmedi yani.. sonrada kahverengi lekelenmelerim oldu.. doktor hala yumurtan var diyince ona sasırdım.. bakalım artık hayırlısı..
hadi hayırlısı canım çalış kuşum bol bol çalış benimde bat 26 ocak bakalım
slm kızlar sekercinin kızı canım bugün doktora gitcektin son durum ne ? geçmişi okumadan sorayım dedim
tabi tatlım hbrler çok guzel sorun yok oh negüzel ya inşalla tatlım olurda bebeğin bekletmez seni
Ben kaçıyorum kızlar, hepinize hayırlı geceler, tatlı rüyalar...
iyi geceler canım benim bugün biraz özleştik ama yarın görüşürüz artık
he şimdi anladım cnm eğer hala yumurtan var ise yumurta çatlama kanamasıda olabilir bak googleden YUMURTA ÇATLAMA KANAMASI DİE bu ayın 5.dede başıma aynı şey geldi 24 saat sürdu bi ikik kez kan geldi ve kahverengi leke yani eger bigunse tahminimce öyledir
ya kuzucuklarimmmmmmmmmmmmmm bu batmalar bende de oluyor... sanirim biraz da vücudu dinlemekten oluyor.. egerki cok dayanilmaz bi sekildeyse, kesin dra gidin kist ya da pko sebebiyle olabilir.. ben yarin gidiyorum sabahin köründeaksama gelir yazarim size.. muhtelemelen bir sey demicek ama olsun yine de
Aman Allah korusun canım, inşallah önemli bişi değildir...
dr a mı gidiyosun inşalla hayırlı haberlerle gelirsin şekercinin kızı gibi
haberini bekliyoz regencim ayran içtik ayrı düştük bu aralar senle herhalde hayırdır tatlım yaa niye böyle oldu ki:44::44:
Ben kaçıyorum kızlar, hepinize hayırlı geceler, tatlı rüyalar...
canlar napıosunuz
yok tatlim ben pek giremiyorum sneinle ne alakasi var.. zaten yarin bir sey demez eminim yani buranin drlari böyle.. belki test yapar da sonuc beklersem onu bilemiyorum simdiden..
canlar napıosunuz
koçiş işte ben evde her zamanki gibi :)
canikommmmm nasılsın bakalım keyfın yerınde mıtamam tatlım o zaman hber verirsin bize inşallah bişi çıkmaz
iyiyiz zeynepcim hoşgeldin tatlım
canikommmmm nasılsın bakalım keyfın yerınde mı
canlar napıosunuz
benımde kocısım ıste ben evde yarın öğleye kadar yanlızım ....koçiş işte ben evde her zamanki gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?