- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #7.001
oooo keyifler gıcır kızım daha ne olsun kuzum biz bi ara buluşalım yahuuu
cnm ne yaptın sinirlerin yatıştımı biraz
benımde kocısım ıste ben evde yarın öğleye kadar yanlızım ....
kızzz benım adam hep gece calıstıgı ıcınde gunduzlerii yapıstım yakasına .. kız belkıde 15 gundur olmamıstık bırlıkte bı olduk cocuk olduofff nası çocuk olcak bilmiyom o gelcek ben işlerim var çıkıcammmm of of
kızzz benım adam hep gece calıstıgı ıcınde gunduzlerii yapıstım yakasına .. kız belkıde 15 gundur olmamıstık bırlıkte bı olduk cocuk olduhemde ögle vakti
sukurler olsun ıyıyım yaren nasıl hayatım anlat bana bıtraz onuu
bulusalım bebegım olmaz mı........ vallahı keske hepınız ıstanbula gelsenız de bı yerde gorussek ama sekerccının kızı .. senle buluscammmmm
çok iyi tatlım o benim gercektende yarenim az önce şekercinin kızına yeni halini gösterdim
kız bende avatarıma kendı resmımı koycam sımdı .. Bakem begenecek mısınız benii:)
çok iyi tatlım o benim gercektende yarenim az önce şekercinin kızına yeni halini gösterdim
hahaha kız bacaklar havaya dike dike oldu ben yataktan en az 2 saat kalkmazdım bas asagı dururdumanlat bakam anlatcaktın nasıl oldu
bulusalım bebegım olmaz mı........ vallahı keske hepınız ıstanbula gelsenız de bı yerde gorussek ama sekerccının kızı .. senle buluscammmmm
hahaha kız bacaklar havaya dike dike oldu ben yataktan en az 2 saat kalkmazdım bas asagı dururdum
ben hepinizi çok merak ediyorum resimleri koysakta birbirimizi görsek kızlar yaaa yani hepiniz benim hayatımda çok önemlisiniz bi gün nete gelmesem aklıma geliyonuz ama isimler resimler olsa birbirimizi görsek bilsek süper olur
kız bende avatarıma kendı resmımı koycam sımdı .. Bakem begenecek mısınız benii:)
bu da ben askıtom al bakalım
al buda ben şekerim
kuzum saremnazım da istanbullu bi ara buluşalım yahuu heyyy saremnaazım duyuyomusun
ayy yıyım seni bebısım cok da tatlusun vallahiiii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?