2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

tamammmmmmmmmmm :) her zaman beklıyorum canıkommmmm .. ya ben hamıleyım dıye haykıran yok mu yada adetım gecıktı dıyennnnnnnnnnn

regenada söledim kuşumbende çok istiyorum ama öle böle değil ama kendimden bile kaçıyorum kendimi kandırıyom göya hani olmasa napalım bi dahaki ay diyom yaaa ama içime sorsan kıyametler kopuyorrrr yalan diyo bi ses içimden yalan söylüyon kendini kandırma çok üzüldün yıkıldın o kırmızıları gördün mahvoldun yine olmadı kandırma kendini güçlü görünmeye çalışma diyo ama içimde kendim bile duymak istemiyorum içimin sesini bu ay yine yaşamak istemiyorum aynı kabusu keşke diyebilsekkkk ama....

kız kurban olurum sana bı arkadasla konustuk bundan 8 gun ıonce falan daha belkı 2 yorum falan yazdı . aybukem2008 dı belkı tanıyosundur .. bı anda kıza sen hamılesın dedım ve kız bı aksam sonra burdan ben hamıleyım dıyeee .. bıde beyazgala dıye bırı varya ona dedım gecen sen hamıle kalcaksın dıye .. ay bana noluyoo bee

İçine doğuyordur kuşum kalbi temiz olan insanın içine doğarmış

Haykırıyorum adetime 4gün kaldı offfff belirti yok iştahsızlık ve uyku modu var anca iş miş tutmuyorum 2gündür
kzı kız kız bana bak SAKIN YORMA KENDINI YAT ASAGI DINLEN . rabbım yumurtalıklarına can versın . bak ben kıllandım senden .. sen hamılesın ınsallahh oyoy hadı bakalım ( ayy bana nolduuu)

valla banada dedin ama 4 günüm kaldı bende sabırla bekliyorum. işallah banada uğurlu gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…