2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ben kaçıyorum kızlar ayy sabah beni uyandır songülcüm yaa zahmet olmazsa valla ben çok uyuyorum bu huyumu hiç sevimiyorum yaa şöyle 9:30 gibi falan çook makbule geçer yaww...herkesi öpüyorum kocaman kızlarr iyi gecelerr

cnm ya bu aralar özledik soıhpetini

e tatlim artik böyle gelirim anca.. is basladiya.. sabah zaten erken kalkcam 7.30gibi felan, gerci cok erken degil ama olsun dra gitcem hem de yürüyerek o sebepten.. diyorum ac gideyim belki kan veririm.. yanima yiyecek bir seyler alirim artikin.. ya da erken biterse isim eve gelirim geri.. bakalim, erken cikar da gelirsem eve yazarim size de mutlaka..

ben 11.30 tan aşağı kalkmam nerede kaldırcam kızım bile uyur haha çok guldum

doğru tatlım sen yat uyu dinlen hayırlı haberlerle gel geri ben uyurum 12 lere kadar

benım kızımın teyzesı hemen de yatmaya gıttı... hayırdır kız kocanı mı bekletmek ıstemıyonn...

sen gıt bız beklerızzzz

yok beee zeynepcim yaa... adam uyumustur hatta rüya görüyordur onun bugün bana faydasi olmaz aman olmasin zaten yeni ciktim banyodan dra gitcem sabah da.. yarin artik.. senin prenses nasil bakalim??? ay ben bu aralar kiz istiyorum... ya bana ne oluyorsa, bi hafta öncesine kadar da deli gibi oglum olsun istiyordum.. ondan önce de kiz istiyordum.. sanirim bi süre sonra yine oglan isterim ben nasil bi duyguymuski bu, istekler karisti ayy hayirlisiyla bi hamile kalaydik

hadi uyuyun siz bakam ben tek içimden uyumak gelmiyor zati koltukta yatiyom kociş olmadan koca yatağı napim

sence ben hamilemiyim herhangi bir belirti yok adetime 4 gün kaldı sadece beyaz akıntım var ve asırı yorgunluk kasık agrılarımda var amagögüslerde bişey yok ama

hıc yok hıccccccccc... aman aman olmasın aramız

aa öle deme uzuldum fenamı olur iyi olsanız eminim onlarda gençtir eşinin tarrafıyla iyi anlaşmak çok guzel benim görumcem yok ama dayıkızları falan çok iyi anlaşırız görumce sayılırlar hatta eşimin akrabalarıyla gunumuz var toplaşırız 3 haftada ama senin şansına elktrikler uymamış olsa gerek

kız kocam kız ıstıyodu delı gıbı ben de erkek .. karnımı sevıyodum oglusum benım dıye .. dr kız dıyınce bı anda beynım dondu mutluluktan bugun bakırkoye gıttım cebımdekı butun parayla bebek tulumu aldımmmm:)

ufaklik yatiyorsa yatin canim yaa.. kalkip napcan.. normalde severim erken kalkmayi ama uyku da pek bi tatli oluyor

evet cnm 2 aylıktan beri uyku sorunumuz yok okul başlayınca duzene koycaz 9 dada yatsa 11 den aşağı kalkmaz sanırım babası annesi gibi uykucu

hıc uymadı hatta trafo yandı

selam bende gebemiyim diye yanıp tutusuyorum ama en önemli belirti gögüste hasasiyet degilimi bende suan yoook sadece gögüsuclarım az hassas okadarsizde gebe olupta belirtileriniz neoldu??????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…