2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

evet cnm 2 aylıktan beri uyku sorunumuz yok okul başlayınca duzene koycaz 9 dada yatsa 11 den aşağı kalkmaz sanırım babası annesi gibi uykucu
allahım duy dualarımı banada böyle sevimli uyku sorunu olmayan güzel bi kız evladı nasip et. tam idealimdeki evlat örneği valla

kız ne güzel işte koca yatak sana kalıyo. ben sabah işe gidince yatakta rahatlıyom dön o tarafa dön bu tarafa

ben odamda uyuyamıyom kociş yokken gece :18: tırsıyom çok büyük bide banyo var giyinme odasından banyoya geçiyosun sesler gelince tırsıyom ama evde biri varsa yatıyom

selam bende gebemiyim diye yanıp tutusuyorum ama en önemli belirti gögüste hasasiyet degilimi bende suan yoook sadece gögüsuclarım az hassas okadarsizde gebe olupta belirtileriniz neoldu??????????

hayır cnm ben kızımda hiç göğüs hassasiyeti yaşamadım öğrenene kadar kimyasal gebelipimde ise sadece hafif olarak uçlaı hafif hassastı yanşi illa belirtide bekleme cnm

ben odamda uyuyamıyom kociş yokken gece :18: tırsıyom çok büyük bide banyo var giyinme odasından banyoya geçiyosun sesler gelince tırsıyom ama evde biri varsa yatıyom
gececi olduğunda nerden bulcan yanında yatacak insanı benim kayıvalideler görümceler yukardada ne oluyo. beni kesseler ruhları duymaz. gerçi duysalar yardıma gelip gelmiyeceklerinden de şüpeliyim

ayyyy ya ben de mesela kiz istedigim dönemde hamile kalir da kizim kizim diye seversem sonra oglan cikarsa, ya da tam teri olursa, ben de senin gibi olurum galiba, esim de erkek istiyor ama bakalim allahim ne vercek.. amaaannnn.. saglikli olsun da ikisi de bizim degil mi sanki??? Allah saglikli güzel evlatlar versin cinsiyet her zaman ikinci planda zaten.. ama bu sene erkek senesiymis ayyy tamam siyircam ben bu gidisle susayim bari..

evet cnm 2 aylıktan beri uyku sorunumuz yok okul başlayınca duzene koycaz 9 dada yatsa 11 den aşağı kalkmaz sanırım babası annesi gibi uykucu

masallah tatlim, benim arkadasin bebegi 5aylik.. sabah 6da ayakta, yazik kiza vallaaa.. o da pek bi sever uyumayi okul zamani mecbur düzene girer tatlim bir sey olmaz..

hadi kizlar iyi geceler kactim ben

gececi olduğunda nerden bulcan yanında yatacak insanı benim kayıvalideler görümceler yukardada ne oluyo. beni kesseler ruhları duymaz. gerçi duysalar yardıma gelip gelmiyeceklerinden de şüpeliyim

hahahhahahahahahahhahahaaaaaaa allah senı ne etsın e mi. kız senı yıyım ben

iŞTE BAZEN ANNEM GELİYO O HAFTA BAZEN BEN ANNEME GİDİYOM BAZEN EŞİMİN AMCA KIZI GELİYOOO AMA BU HAFTA TEKİM Bİ GECE AMCA KIZI KALDI O KADAR NEYSE YARIN SON GECE BİTİCEK İNŞALLLAHHH ÇOKMU TIRSAĞIM NE OFFF

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…