- 22 Şubat 2010
- 3.641
- 19
- 318
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #7.061
allahım duy dualarımı banada böyle sevimli uyku sorunu olmayan güzel bi kız evladı nasip et. tam idealimdeki evlat örneği vallaevet cnm 2 aylıktan beri uyku sorunumuz yok okul başlayınca duzene koycaz 9 dada yatsa 11 den aşağı kalkmaz sanırım babası annesi gibi uykucu
hıc uymadı hatta trafo yandı
hahahahahhhaha kız guldurdun beniiiiiiikız ne güzel işte koca yatak sana kalıyo. ben sabah işe gidince yatakta rahatlıyomdön o tarafa dön bu tarafa
Ağzından bal damlıyo rabbim inşallah iman dolu hayırlı evlatlar verir.kzı kız kız bana bak SAKIN YORMA KENDINI YAT ASAGI DINLEN . rabbım yumurtalıklarına can versın . bak ben kıllandım senden .. sen hamılesın ınsallahh oyoy hadı bakalım ( ayy bana nolduuu)
heheheheh ahh yawrum bnım rabbım yureklerıne gore versın de bı avatar da koyam da gorunnnBende bi elti var allah düşmanımın başına vermesin valla yazık işte beni buldu bana verdi
kız ne güzel işte koca yatak sana kalıyo. ben sabah işe gidince yatakta rahatlıyomdön o tarafa dön bu tarafa
selam bende gebemiyim diye yanıp tutusuyorum ama en önemli belirti gögüste hasasiyet degilimi bende suan yoook sadece gögüsuclarım az hassas okadarsizde gebe olupta belirtileriniz neoldu??????????
Ağzından bal damlıyo rabbim inşallah iman dolu hayırlı evlatlar verir.
allahım duy dualarımı banada böyle sevimli uyku sorunu olmayan güzel bi kız evladı nasip et. tam idealimdeki evlat örneği valla
MAŞALLAH MAŞALLAHinşalla cnm inşalla 2.de böle olur ama ilk 2 ayı anlatmakla bitmez Allahtan 2 ay surdu kızım üzmedi annesini kolay buyudu
gececi olduğunda nerden bulcan yanında yatacak insanı benim kayıvalideler görümceler yukardada ne oluyo. beni kesseler ruhları duymaz. gerçi duysalar yardıma gelip gelmiyeceklerinden de şüpeliyimben odamda uyuyamıyom kociş yokken gece :18: tırsıyom çok büyük bide banyo var giyinme odasından banyoya geçiyosun sesler gelince tırsıyom ama evde biri varsa yatıyom
hayır cnm ben kızımda hiç göğüs hassasiyeti yaşamadım öğrenene kadar kimyasal gebelipimde ise sadece hafif olarak uçlaı hafif hassastı yanşi illa belirtide bekleme cnm[/ ah insallah hamileyimdir bir gögüslerde bir belirti olmayınca üzülüyorum adete 4 gün kaldı bakalım hayırlısı sadece beyaz akıntım var okadar pek bişey yok yaniii
amın hayatım amınn nnn :) sen hamılesın ben anladım sen bana bak baska bıseye bakma .. bak benım adetıme 5 gun kala productor aldım yaptım cıktı hemen sende yap
kız kocam kız ıstıyodu delı gıbı ben de erkek .. karnımı sevıyodum oglusum benım dıye .. dr kız dıyınce bı anda beynım dondu mutluluktan bugun bakırkoye gıttım cebımdekı butun parayla bebek tulumu aldımmmm:)
evet cnm 2 aylıktan beri uyku sorunumuz yok okul başlayınca duzene koycaz 9 dada yatsa 11 den aşağı kalkmaz sanırım babası annesi gibi uykucu
gececi olduğunda nerden bulcan yanında yatacak insanı benim kayıvalideler görümceler yukardada ne oluyo. beni kesseler ruhları duymaz. gerçi duysalar yardıma gelip gelmiyeceklerinden de şüpeliyim
hack bende seni öbür yerde beklıyorum...
gececi olduğunda nerden bulcan yanında yatacak insanı benim kayıvalideler görümceler yukardada ne oluyo. beni kesseler ruhları duymaz. gerçi duysalar yardıma gelip gelmiyeceklerinden de şüpeliyim
tamam yapma moralın bozulmasın . bak sonucu alınca bızee yaz hayatımAy o cesaret yok bende yapmamki beklicem kendimi adete hazırlıyorum birden hüsrana uğramamak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?