- 22 Şubat 2010
- 3.641
- 19
- 318
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #7.081
insan bazen gerçeklerle barışık olmalı değilmi ama. bak bana gayet normal geliyo artıkhahahhahahahahahahhahahaaaaaaa allah senı ne etsın e mi.kız senı yıyım ben
kız benım gorumcem hamıle kaldım da benii aramadıı dusun ben neyı oluyom onun gelını ... amannnnnnnn umrumda da degıl Allaha dırekkkk havale ettımmmmmmminsan bazen gerçeklerle barışık olmalı değilmi ama. bak bana gayet normal geliyo artık
tamam yapma moralın bozulmasın . bak sonucu alınca bızee yaz hayatımAllahım ınsallah hamılesındırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kız benım gorumcem hamıle kaldım da benii aramadıı dusun ben neyı oluyom onun gelını ... amannnnnnnn umrumda da degıl Allaha dırekkkk havale ettımmmmmmm
iim canım adet gunumu beklıyorum sen nasılsın seni bulmam gerek demissin merak ettim hayırdır....
kız benım gorumcem hamıle kaldım da benii aramadıı dusun ben neyı oluyom onun gelını ... amannnnnnnn umrumda da degıl Allaha dırekkkk havale ettımmmmmmm
albendende okadar yoğun akıntı hatta adet oldum sanıyorum o derece yani kasıklarda bişey yok midem fena bide ağzım kuruyo oruçlu gıbıyım yani bu kadar bide benım 4 5 gun gerı atar adetım yani yarın bakıcaz hayırlısı ama içimden bi ses hamıle oldugumu söyluyor sen hissedıyommusun...
ohooooo ohoooooooooooo seninkide bişeymi. Ben hamile kaldım düşük tehlikesi geçirdim bi o an yanımdaydılar sonra 1 ay evde yattım. Yataktan kalkamıyorum üst kattan inipte napıyon demediler. Eşim işten gelip yemek yapıyordu. 20 gün ölü bebek taşımışım karnımda oda çok sancı yapıyordu. Düşüp kalıyordum.sonra sadece kürtajda yanımdaydılar. Ordan anneme sepetlediler beni orda daha iyi bakarlar diye. Geldikten sonrada 2 ay çalmadılar kapımı nasıl oldum diye. Yazık olan kocama oldu. Her akşam başının etini yedim. Kapının önünden geçiyorlarda tıklatmıyorlar diye
evet canım ya kaybetmeyelim birbirimizi yaş kaç bu arada
evet canım ya kaybetmeyelim birbirimizi yaş kaç bu arada
canlar ben kacar yarın aksam gorusuruz optum sızıııı:)
onlar kıskanmazlar oğullarını. zaten bi insan oğlunu nasıl kıskanabilirmişki?yuh beee bu kadarmı belli edilir kıskançlık seni kıskandıkları bariz ortada
onlar kıskanmazlar oğullarını. Zaten bi insan oğlunu nasıl kıskanabilirmişki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?