2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

canım yaaa benle aynısın adet günümüz bile aynı birbirimizi takipedelim belirtiler ne durumda bende birsey yok sadece beyaz akıntı ve kasıklarda hafif agrılar azda kaldı gerci ama gögüslerde birsey yok 2 aydır deniyoz bişey cıkmayınca ümitsizlige kapılıyorm sen ne durumdasın?????

albendende okadar yoğun akıntı hatta adet oldum sanıyorum o derece yani kasıklarda bişey yok midem fena bide ağzım kuruyo oruçlu gıbıyım yani bu kadar bide benım 4 5 gun gerı atar adetım yani yarın bakıcaz hayırlısı ama içimden bi ses hamıle oldugumu söyluyor sen hissedıyommusun...

kız benım gorumcem hamıle kaldım da benii aramadıı dusun ben neyı oluyom onun gelını ... amannnnnnnn umrumda da degıl Allaha dırekkkk havale ettımmmmmmm

ohooooo ohoooooooooooo seninkide bişeymi. ben hamile kaldım düşük tehlikesi geçirdim bi o an yanımdaydılar sonra 1 ay evde yattım. yataktan kalkamıyorum üst kattan inipte napıyon demediler. eşim işten gelip yemek yapıyordu. 20 gün ölü bebek taşımışım karnımda oda çok sancı yapıyordu. düşüp kalıyordum.sonra sadece kürtajda yanımdaydılar. ordan anneme sepetlediler beni orda daha iyi bakarlar diye. geldikten sonrada 2 ay çalmadılar kapımı nasıl oldum diye. yazık olan kocama oldu. her akşam başının etini yedim. kapının önünden geçiyorlarda tıklatmıyorlar diye

insallah canım insallah bende hamilelik belirtisi yok histe tok hatta sanki hiç hamile kalamıyacakmısım bidaha o güzel haberi alamıyacakmısım geliyoor

haber bekliyorum benim actıgım topikte veya burada sen biliyon birsürü topik var takip edemiyom genelde benim actıgım topikte oluyorum merak ederim şimdi hadi hayırlisı

yuh beee bu kadarmı belli edilir kıskançlık seni kıskandıkları bariz ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…