- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #7.101
bende 27 canım çalışmıyorum kızımı buyutuyorum sen çalışıyomusun
başka yapacak bişey yok. ben kabullendim onları artık. zaten eşiminde saçları beyazlamaya başladı aramızda kalmaktan. onun sağlığı ve mutluluğu için görmüyorum duymuyorum bazı şeyleri. boşvermişim hayatıhımmm desene savunmada hazır aman allaha havale et bak eltiyi allaha havale ettim allahından bulsun
başka yapacak bişey yok. Ben kabullendim onları artık. Zaten eşiminde saçları beyazlamaya başladı aramızda kalmaktan. Onun sağlığı ve mutluluğu için görmüyorum duymuyorum bazı şeyleri. Boşvermişim hayatı
amannnnnnnn böyle şeyleri düşünüpte canımızı sıkmıyalım. ne yapıyosak kocişler için. beterin beteri var. kadının iyi huyları var ama onun kadar alışverişe meraklı bi insan görmedim ben. ayakkabı sayımı bilmem ama her çarşıya çıktığımızda yenisine baktırır. anlıcan bu yönleri biraz kapatıyobende eşim için susuyorum yoksa yüzüme bakamaz ne kocası ne kendiii cahil işte naparsın
amannnnnnnn böyle şeyleri düşünüpte canımızı sıkmıyalım. Ne yapıyosak kocişler için. Beterin beteri var. Kadının iyi huyları var ama onun kadar alışverişe meraklı bi insan görmedim ben. Ayakkabı sayımı bilmem ama her çarşıya çıktığımızda yenisine baktırır. Anlıcan bu yönleri biraz kapatıyo
sadece bu alışveriş yönü için herkeze dua edebilirim böyle kaynananız olsun diye. ama diğer huyları olmasın. inenırmısın hamile değilm ama 4 ay önce bebek için bana bilezik yaptı doğum hediyesiymiş. gülermisin ağlarmısınbak o iyiymiş
sadece bu alışveriş yönü için herkeze dua edebilirim böyle kaynananız olsun diye. Ama diğer huyları olmasın. Inenırmısın hamile değilm ama 4 ay önce bebek için bana bilezik yaptı doğum hediyesiymiş. Gülermisin ağlarmısın
orası öyle canım. bende ona kızdığım zaman bu yönlerini düşünüp kendimi rahatlatıyorum.rabbim cümlemizin gönlüne göre versin..ama kaynanan cidden ayıp etmiş. hiçmi bişey almadı?e oda iyi kızım onu bulamayanda var bak benim eltim doğum yaptı bişi takmadı kaynanam ne ayıp
orası öyle canım. bende ona kızdığım zaman bu yönlerini düşünüp kendimi rahatlatıyorum.rabbim cümlemizin gönlüne göre versin..ama kaynanan cidden ayıp etmiş. hiçmi bişey almadı?
bencede ona müstehak. çok bile yapmış ona. onun kendi evi yokmu? insanları kullanıyor. kaynananın ona yaptığı hizmet bileziğide geçmiş. ben olsam bende almazdım. hatta o kadar evimde tutmazdım. oğlumumu evlendirdim. yoksa eve bakmak için bi kız dahamı aldım derdim. iyi yapmış.Yatağını aldı bide hastane çıkışı aldı bi tane o kadar :) mevlüdüde kaynanamın evinde oldu .Gerçi eltime müstehak hep orda kalıyor bak çocuk doğdu 7 aylık oldu hala orda kullanıyor insanları e ekmek elden yemeği bişiyo çamaşırı yıkanıp ütüleniyor sabah kalkıyo kahvaltısı hazır doğalgaz dibine kadar yanıyor salakmı evine gitsin kayınvaldemde bi beşik aldı bi hastane çıkışı bide mevlüd yaptı ha dünde yürüteç aldı :) ona müstehakkk
bencede ona müstehak. çok bile yapmış ona. onun kendi evi yokmu? insanları kullanıyor. kaynananın ona yaptığı hizmet bileziğide geçmiş. ben olsam bende almazdım. hatta o kadar evimde tutmazdım. oğlumumu evlendirdim. yoksa eve bakmak için bi kız dahamı aldım derdim. iyi yapmış.
Evi olmazmı ama gidiyo kocasıyla 3 gece kalıyo dönüyo e zor geliyo tabi yemek çamaşır temizlik masraf faturalar sömürüyorlar kaynanamı ben gidince kaynanam kalın diyo yok diyom anne herkez evisine bi bozuluyooo beceriksiz ya bide millete demezmi benim çocuğum doğduğunda kaynanam yüzünden sarılık oldu kadın ne yapacağını şaşırmış torununa ona o arkasından sayıyo çok istiyom kulağına gitsin ama nerdeee
senin kaynanan fazla iyi niyetliymiş. baştan çok yüz vermiş eltine. tabi onunda canına minnet. ekmek elden su kaynanadan. böyle insana sadece kişiliksiz derim. herhalde hiç kadınlık gururu yok bu kadının. kaynında ayrı bi öküzmüş. diyemiyomu sen benim annemi kullanamazsın diye. ay valla sinirlerim zıpladı okudukça. sen kızmakla az bile yapıyorsun valla.
arada kocan ve kaynanan olmasa boğ ikisine kurtul derim vallaBen anlatsam sen çıldırırsın çok ağır hasta oldum alttan cırcır üstten kusuyom enfeksyon kapmışım yinede evim evim diyom kaynanam duydu koşa koşa geldi gelmişken oğlu beceriksiz bana bakarken evi batırmış evi topladı kadın akşam eve gidiyo yorgun tabi eltimde kocasıyla konuşuyor annen gitti hasta diye ona bakmaya onu kullanıyorlar diyo kaynıma.kaynımda diyoki annem kullandırmasın salakmı.eltim diyoki senin abin adam değil anasını çağırıyo gel karım çok hasta diye düşün bu en ufağı ben sana daha ne diyim
arada kocan ve kaynanan olmasa boğ ikisine kurtul derim valla
işallah canım sen milleti boşver canını o insanlar için sıkma bak bebiş istiyoz bize moral lazım. çal çal oynaValla allahlarından bulsunlar allaha havale ettim.Kocişim evim ben mutluyum.Hayırlısı bide bebiş oldumu kociş,bebiş,ev ve ben süper olcik inşallah
işallah canım sen milleti boşver canını o insanlar için sıkma bak bebiş istiyoz bize moral lazım. çal çal oyna
haaaaaaaaaa şöyle. boş ver milleti. sen çift çizgiyi düşün. tabi bendeAllahın izniyle şu iki cizgiyi bi görsem başka bişi istemem çok şükür sağlığımız yerimizde rızkımız yerinde huzurumuz yerinde bide bi bebiş olsun başka bişi istemem gözüm yok kimsenin hiç bişiyinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?