- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #7.121
haaaaaaaaaa şöyle. boş ver milleti. sen çift çizgiyi düşün. tabi benderabbim tüm isteyenlere versin aratmadan. neyse canım ben çıkayım. yarın 12 den önce kalkmam lazım:2:hepinize iyi geceler öpüldünüz kocaman
selam canlarım napıyosunuz kaç gündür giremedim nete hastaydım biraz dün gece 3 te acile gittim iğne kan testler falan çok fena kasık ağrım vardı bugünde ultrasona giricem öğleden sonra ancak gelebilirim tüm sonuçlarım çıkmış olur inşallahkaç gündür ağrılardan uyuyamıyorum
bu arada merak edenler için hala kırmızılar gelmedi ama 1 gün gecikti daha doktor gebelik şüphesi için kanda aldı dün zaten bakalım onun sonucunu da alcam bugün delik deşik oldum iki gündür mosmor kollarım yahepinizi çok özledim gelicem inşallah bugün
elifcim naber datlum?ozledim kiz seni.dun sordum elif nerde diye.kiz noldu niye hastalandin ki sen simdi?ay valla bebek cikarsa super olur ha cikarsa haberi ilk bana ozelden atcan soz mu.ben soylicem kizlara niyeyse sanki ben hamile kalmisim gibi
valla anlattığım gibi bitanem işte sancılarla boğuşuyorum iki gündür
benimde yumurtaliklarim(turkcede yumurtalik mi acaba) agriyo bu gun nedense.ay bu her 10 dakikadan bir msj ne ya
canım dikkat et kendine üşütme sakın habilmem ne ki o :26:
neyi bilemedin canim yumurtaligi mi 10 dakikadan bir msji mi?
10 dakikada 1 mesajı
ya sana ozelden msj atmak istiyorum ama 10 dakikadan bir msj ata bilirsiniz diyo.ne sacma
bencede çok saçma ama yapacak bişi yok
ben geldimmmmmbeni merak eden kimseler yok mu?? gittim dra geldim, ben gelene kadar kocis gitmis üzüldüm yaa.. neyse... dr her sey cok güzel dedi kizlar, adet olursam 1-5. günler arasinda gidip kan vercem hormon testi icin, tabi parasi cepten ödeniyor ama olsun bakalim.. rahim cok iyi durumda büyüklügü cok ayni sekilde yumurtaliklar da öyle.. kist yok, pko gözükürde yok hormon testinde bakcak tekrar tabiki.. aklama takilan 3seyi sordum: kan pihtilasmasi, prolaktin ve tiroid.. bu prolaktin hormonu ve tiroide hormon testinde bakcak.. ama pihtilasma icin beklemek gerekiyormus.. bu ikinci adimda bakilcak bir sey dedi.. benim bi düsügüm oldu dedim.. bi düsügü,ilk düsügü normal sayiyoruz dedi.. daha 6ay önce yaptirmistim hormon testi baska bir yerde.. yok o zaman da bir sey cikmadi ve hormon testi 6ayda degiscek sonuclar vermez.. yani yine yaptirirsam yine bir sey cikmicak eminim.. böyle iste bir sey yok cok sükür.. esim gitcek dra, ona da buldum dr bakaliim bi randevu yapmaliyim.. hatta rahim ici cok güzel gelismis, siklusun da hemen hemen ortasindayiz dedi.. belki de tutar ve hic birine gerek kalmaz tutmazsa da sorun degil.. trye gitcem zaten.. simdiden hamile kalsam 6aylik oluyor zor da olur.. vardir her seyde bir hayir.. bakalimmmm
selam canlarım napıyosunuz kaç gündür giremedim nete hastaydım biraz dün gece 3 te acile gittim iğne kan testler falan çok fena kasık ağrım vardı bugünde ultrasona giricem öğleden sonra ancak gelebilirim tüm sonuçlarım çıkmış olur inşallahkaç gündür ağrılardan uyuyamıyorum
bu arada merak edenler için hala kırmızılar gelmedi ama 1 gün gecikti daha doktor gebelik şüphesi için kanda aldı dün zaten bakalım onun sonucunu da alcam bugün delik deşik oldum iki gündür mosmor kollarım yahepinizi çok özledim gelicem inşallah bugün
ben geldimmmmmbeni merak eden kimseler yok mu?? gittim dra geldim, ben gelene kadar kocis gitmis üzüldüm yaa.. neyse... dr her sey cok güzel dedi kizlar, adet olursam 1-5. günler arasinda gidip kan vercem hormon testi icin, tabi parasi cepten ödeniyor ama olsun bakalim.. rahim cok iyi durumda büyüklügü cok ayni sekilde yumurtaliklar da öyle.. kist yok, pko gözükürde yok hormon testinde bakcak tekrar tabiki.. aklama takilan 3seyi sordum: kan pihtilasmasi, prolaktin ve tiroid.. bu prolaktin hormonu ve tiroide hormon testinde bakcak.. ama pihtilasma icin beklemek gerekiyormus.. bu ikinci adimda bakilcak bir sey dedi.. benim bi düsügüm oldu dedim.. bi düsügü,ilk düsügü normal sayiyoruz dedi.. daha 6ay önce yaptirmistim hormon testi baska bir yerde.. yok o zaman da bir sey cikmadi ve hormon testi 6ayda degiscek sonuclar vermez.. yani yine yaptirirsam yine bir sey cikmicak eminim.. böyle iste bir sey yok cok sükür.. esim gitcek dra, ona da buldum dr bakaliim bi randevu yapmaliyim.. hatta rahim ici cok güzel gelismis, siklusun da hemen hemen ortasindayiz dedi.. belki de tutar ve hic birine gerek kalmaz tutmazsa da sorun degil.. trye gitcem zaten.. simdiden hamile kalsam 6aylik oluyor zor da olur.. vardir her seyde bir hayir.. bakalimmmm
Nassssiiiiniizz kizlarrrr
Kanki kiz gozun aydin Insaallah hayirlisi olur senin icin testlerinde temiz ciktimi oh neguzel
Simdi turkiyeye gidemezmisin suan hamile kalsan bence cok seker olir ya ton ton gobisle ooohh yayila yayila gidersin risklide olmaz
Breshkanin erkegi olcakmis suan yuzde 60 erkek demis doktor
Hadi geçmiş olsun canım yolun başındayız ne de olsa allah başka problemler göstermesin herşey gönlünce olsun
canım doktor kötü bişey söylememiş çok şükür. işallah hamile kalırsında bu testlere gerek kalmazben geldimmmmmbeni merak eden kimseler yok mu?? gittim dra geldim, ben gelene kadar kocis gitmis üzüldüm yaa.. neyse... dr her sey cok güzel dedi kizlar, adet olursam 1-5. günler arasinda gidip kan vercem hormon testi icin, tabi parasi cepten ödeniyor ama olsun bakalim.. rahim cok iyi durumda büyüklügü cok ayni sekilde yumurtaliklar da öyle.. kist yok, pko gözükürde yok hormon testinde bakcak tekrar tabiki.. aklama takilan 3seyi sordum: kan pihtilasmasi, prolaktin ve tiroid.. bu prolaktin hormonu ve tiroide hormon testinde bakcak.. ama pihtilasma icin beklemek gerekiyormus.. bu ikinci adimda bakilcak bir sey dedi.. benim bi düsügüm oldu dedim.. bi düsügü,ilk düsügü normal sayiyoruz dedi.. daha 6ay önce yaptirmistim hormon testi baska bir yerde.. yok o zaman da bir sey cikmadi ve hormon testi 6ayda degiscek sonuclar vermez.. yani yine yaptirirsam yine bir sey cikmicak eminim.. böyle iste bir sey yok cok sükür.. esim gitcek dra, ona da buldum dr bakaliim bi randevu yapmaliyim.. hatta rahim ici cok güzel gelismis, siklusun da hemen hemen ortasindayiz dedi.. belki de tutar ve hic birine gerek kalmaz tutmazsa da sorun degil.. trye gitcem zaten.. simdiden hamile kalsam 6aylik oluyor zor da olur.. vardir her seyde bir hayir.. bakalimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?