2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

olur mu kiz ben merak ettim sordum bi de regen nerde diyeay cok sevindim her seyin yolunda olmasina.insallah bunlarin hic birine gerek kalmadan hamile kalirsin.elif de doktora gitti aksam gelicek topige.insallah hayirli haberlerle gelir

cok tesekkür ederim tatliskom benim.. ben gecmisi okumadim cikcam simdi de zaten.. is beni bekler.. insallah hadibakalim onda da bir sey cikmazz

canım doktor kötü bişey söylememiş çok şükür. işallah hamile kalırsında bu testlere gerek kalmaz

ayyyy insallah yaa... kan vere vere bi hal oldum kolum agriyor su anda zaten.. ben bugün cocuklari nasil indirip kaldircam bilmiyorum.. hayirlisi olsun bakalim.. ayy bir de hamis kalsaydik da ondan sonraki seyler icin konussaydik heyecan yapsaydik.. hep sIkIntI hep kaygi olmuyor ama böyle

Evet okudum kanki danke danke dankeschoon

Cok sukur bende atlattim prolaktin banada bakildi ozaman cunku doktor diger hormon tahlillerin iyi cikti demisti

Ozaman hamile kalincada pihtilasmaya baktiririz hemen hamile kalir kalmaz ilk isim o olacak

Suan varya cok daha bilincli oldugum icin mutluyum arrtik daha tetbirliyiz ve gorecekler doktorlar

nicht zu danken süße.. valla kuzum drlar da adamina göre davraniyo inan bak.. böyle zurückhaltend durursan onlar da salliyor.. ama böyle her seyi biliyomus gibi olursa, dikkatli davraniyorlar.. ben cikardim tak zykluskalender verdim eline, sonra yazmistim bu 3 sey, prolaktin und so..dedimm bunlari sormak istiyorum diye, sonrasinda anlatti iste, daha önce de atesimi tak diye acmis göstermistim fertily friend sitesinden, internetten.. o zaman da cok sasirmisti, bugün de dedi atesinize bakmisiz diye... sükür bu kadin iyi dr da.. ama iste ultrason parasi cepten.. ama ist egal.. calisiyom cok sükür...

bu arada su söylemedigin seyi halen merak ediyom unuttum sanma, meraktan catliyom... benim de senden bi ricam olcak ama sonra yazarim özelden.. simdi gidiom ben

Kanki ya gercekten oyle ben zaten kadindoktoruna gitmeyi cekiniyordum hamile kaldigimda ultrason denildiginde tirsiyordum

Ama suan rahatlikla gidiyorum ve herseyi soyleyip sorabiliyorum

Merak et diye simdiden soyledim yoksa belli oldugunda pat diye soylerdim

Sana kolay gelsin canim

kuzum benim çok sevindim bir sorunun olmadığına valla hayırlısı olsun hadi bakalım sende çalışmaları sıkı tut olacak bak görürsün allahın izni ile...

kizlar guzel bi tarif yazin da yapiim

Canım ben patates havuc sogan birer tane dogruyorum mercimegi katıyrum baharat atyrum bol bol düdüklüde kaynatıyorum.kıvamına gre sonradan ılık su ekliyorum.
Tercihe göre bazen blendrdn gecryrum bazende gecrmyrum o seklde yemekte farklı lezzet katıyr.en son tavada salca kavuruyrum.içne karıştryrum kaynamaya bırakıyrum tekrr.ama en güzel lezzet katan evde hangi baharatlar varsa hepsini katıyorum...

tamam canim yapmaya gidiyorum.sonra gorusuruz aksam ve ya sabah nasil oldugunu yazarim hoscakalin

et suyum var et suyuyla yaparsam patates havuc felan koymiim mi yani?

yok tatlım et suyun varsa yinede koy patates havuç soğan blenderden geçirdikten snra margarinle yağlıyorum snra salça koyup kavuruyorum snra ekliyorum blenderden geçirdiğim mercimeği azıcık nane koyuyorum ohh afiyet olsun

merhaba kızlar, nabersiniz? yenilik varmı?

Azerinnnnnnnn, Azeri olduğunu duydum, neresindensin? bende Azeriyim oy pardon Azerbaycanlı!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…