- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #7.141
olur mu kiz ben merak ettim sordum bi de regen nerde diyeay cok sevindim her seyin yolunda olmasina.insallah bunlarin hic birine gerek kalmadan hamile kalirsin.elif de doktora gitti aksam gelicek topige.insallah hayirli haberlerle gelir
canım doktor kötü bişey söylememiş çok şükür. işallah hamile kalırsında bu testlere gerek kalmaz
Evet okudum kanki danke danke dankeschoon
Cok sukur bende atlattim prolaktin banada bakildi ozaman cunku doktor diger hormon tahlillerin iyi cikti demisti
Ozaman hamile kalincada pihtilasmaya baktiririz hemen hamile kalir kalmaz ilk isim o olacak
Suan varya cok daha bilincli oldugum icin mutluyum arrtik daha tetbirliyiz ve gorecekler doktorlar
ben geldimmmmmbeni merak eden kimseler yok mu?? gittim dra geldim, ben gelene kadar kocis gitmis üzüldüm yaa.. neyse... dr her sey cok güzel dedi kizlar, adet olursam 1-5. günler arasinda gidip kan vercem hormon testi icin, tabi parasi cepten ödeniyor ama olsun bakalim.. rahim cok iyi durumda büyüklügü cok ayni sekilde yumurtaliklar da öyle.. kist yok, pko gözükürde yok hormon testinde bakcak tekrar tabiki.. aklama takilan 3seyi sordum: kan pihtilasmasi, prolaktin ve tiroid.. bu prolaktin hormonu ve tiroide hormon testinde bakcak.. ama pihtilasma icin beklemek gerekiyormus.. bu ikinci adimda bakilcak bir sey dedi.. benim bi düsügüm oldu dedim.. bi düsügü,ilk düsügü normal sayiyoruz dedi.. daha 6ay önce yaptirmistim hormon testi baska bir yerde.. yok o zaman da bir sey cikmadi ve hormon testi 6ayda degiscek sonuclar vermez.. yani yine yaptirirsam yine bir sey cikmicak eminim.. böyle iste bir sey yok cok sükür.. esim gitcek dra, ona da buldum dr bakaliim bi randevu yapmaliyim.. hatta rahim ici cok güzel gelismis, siklusun da hemen hemen ortasindayiz dedi.. belki de tutar ve hic birine gerek kalmaz tutmazsa da sorun degil.. trye gitcem zaten.. simdiden hamile kalsam 6aylik oluyor zor da olur.. vardir her seyde bir hayir.. bakalimmmm
ben burdayim ama cikmak zorundayim yemek yapcam daha
slm bebeeeemguzel bi kirmizi mercimek corbasi tarifin var mi?
ohh ohh menülerde neler var bakalım kolay gelsin kızlar
et suyum var et suyuyla yaparsam patates havuc felan koymiim mi yani?
kizlar guzel bi tarif yazin da yapiim
Canım ben patates havuc sogan birer tane dogruyorum mercimegi katıyrum baharat atyrum bol bol düdüklüde kaynatıyorum.kıvamına gre sonradan ılık su ekliyorum.
Tercihe göre bazen blendrdn gecryrum bazende gecrmyrum o seklde yemekte farklı lezzet katıyr.en son tavada salca kavuruyrum.içne karıştryrum kaynamaya bırakıyrum tekrr.ama en güzel lezzet katan evde hangi baharatlar varsa hepsini katıyorum...
et suyum var et suyuyla yaparsam patates havuc felan koymiim mi yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?