2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

slm tatlım nasılsın dün dr gittin mi diye sormuştun ya ben sana yazmıştın okudun mu onu cvp yazdın mı bi soru sormuştum???

yook tatlım, ben o günden sonra topiğe hiç giremedim ki kuzum, sen beni arkadaşlığa ekle de, soracağın bişey oldumu özelden sor, olurmu kuzum? ben sık sık giremiyorum çünkü KK'ya.
şimdi bir süre daha burdayım, sorduğun şeyi tekrar yazarsan cevaplarım, yada sayfasını biliyorsan sayfanı söyle, geçmişe bakiim.

iyiyim nihalcim derslerin nasıl gidiyor

nasıl olsun, cum.si pazar sabahtan akşama kadar ders yazmışlar, pestilim çıktı inan, hala kendime gelemiyorum, oturmaktan dizlerim acıyordu, hemen telafi ettim, dün eşim banyonun tavanlarını boyadı bende fayansa aralarını beyazlattım, ama var ya, saatlerimi aldı, bu sefer de ayakta duracak halim kalmadı,

önemli değil kuzum estağfurullah bi karışıklık oldu iştenimete sordum ben oda cvpladı sağolsun

:26::26::26:

tatlım herşey yolunda gözukuyo hadi bakalım çok seviindim inan dr den herşeyin yolunda olduğunu duymak bile insana sevinç katıyo hem öncedende hamile kalabilmiş birisinn bu ara cnm çalışmlara devamm inşalla çok yakında çok daha guzel haberler yazacaksın bize

slmm kızlar,,nasılsınız?ay eskısı kadar sık sık gıremıyorum artık nedense ya nedenını bende bılmıyom ayy benım adete 4 gun kaldı bakalım nolcekk çok merak edıyomm:18:

slmm kızlar,,nasılsınız?ay eskısı kadar sık sık gıremıyorum artık nedense ya nedenını bende bılmıyom ayy benım adete 4 gun kaldı bakalım nolcekk çok merak edıyomm:18:

stres yapma ttalım relax ol..düşünme hayırlısı olcak inşalhh kuzucum..inşalhh bebş göbiştedir

stres yapma ttalım relax ol..düşünme hayırlısı olcak inşalhh kuzucum..inşalhh bebş göbiştedir

bu ay hiiçç stres yapmadım inan,aklımada gelmedi ööle,tarihtende haberım yok bilgisayarın tarıhıne gozum ilişti bı baktım 4 gün kalmış hayırlısı olur inşallah nediim

Geçmiş olsun canım dikkat et kendinee

Çok sevindin meleğimmmm

Harike haberler verdin bana çok mutlu oldummm en kısa zamanda daha güzel haberlerde alacağım senden hissediyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…