- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #7.181
elifalpelif
Canım aldınmı sonuçlarını ne dedi dr?
regenim dün ağlanıp zızlandına değmedi dimi...çok sevindim kzum..
elifcim sanda çok geçmiş olsun
sanemcig sende hamileymiş gözn aydın allh kucanda nasip etsin..
saremaz sıra sende ii haberler 16 az kaldı nasılsn tatlım
başkanım bu arada yeni bat 09.02.2012
tatlım aldım sonuçları kum döküyomuşum o yüzden sancılarım olmuş üşütmüycem dikkat etcem kendime sadece
bu arada benim kırmızlar geldibiraz rahatladım şimdi açıkcası onunda sıkıntısı vardı 2 gün geç oldum ilk kez hayatımda onun dışında şu anda bi sorun yok çok şükür bakalım
tatlım bol bol su tüket bende de vardı o sorun ilçlarını ihmal etme lütfen suyuda ihmal etme
Kuşum napim bugün bi uyumuşum sorma garip bi rüya gördüm kız.Benim aşağıda yüzme havuzu var onun altında site toplantılarının yapıldığı bi oda var orası cafe ve spor salonuymuş göya bi yanda spor aletleri bi yanda masalar sandalyeler çay içiyoruz ama 3 tarafıda deniz böyle duvar yok yere kadar cam cama vuruyor denizin suyu bi bekek yatağı var rengi beyaz dışarıda camın kenarındaki kayaların üstünde bi çingene onu parçalıyor alıp götürücek bi parçası içerde kalmış yatağın bende camdan ona uzatıyorum o parçayı al diye çingene dışarda kayalıkların üzerinde böyle garipti kuşum 16 sında dr bakalım neler dicek kuşum sabah erkendn gideceğiz artık akşama anca çıkarız malum üniv hastanesi sabahtan progesteron tahlilim var sonuç çıkınca diğer sonuçlarla çıkıcam dr un yanına
hımm hayır olsun tatlım her şey şeffaf açık yani..çok güzel tatlım deniz görmekte çok ii..bende rüya gördüm öbür tarfta anlatımm bi ara okursun tatlım..hayırlar olsun tatlım beni şimdi bi banyo yapim kzum..saçlarıma zeytin yağ pepanten yumurta sarısı sürdüm bakım yaptım kocam gelmeden bi banyo aypim...off yaa bu arada 30 aralıktan beri hala kanama bitmedi yaa uyuz oldum vaalla pişik olcam yaaff
tatlım doktor ilaç vermedi ilaç içme dedi ben ilaç içmeni istemem dedi sadece kendini sıcak tut çok zor durumda kalmadıkçada ağrı kesici alma dedi idrarında kan çıkmış zaten sonuçlarda dedi temizleniyor yani sen kan falan görürsen korkma sakın dedi olabilirmiş ama kesinlikle ilaç kullanmamı istemedi iğnede dahil yani :26:hocada koskoca prof hani özel hastane bende tamam dedim
hımm anladım tatlım bende ph değerim çok yüksekti bende de kan vardı..ph değerimi düzenlemek için vermişti..hee bide sana sölim en iiyisi kaynar suyu bi lehenin içine koy çömel ona etrafını battaniyeyi kapa etrafına..o buhar çok ii gelo üşütmeye tatlım ben su ,su buharı,bide ilçlerla ii oldumm
off yaa kadın olmak ne zor yaa...yok yumurtlama zamnı yok yumurta gelişsin yumurta çatlasın çocuk olsun olmadı adet ol,bebk oldumu taşı doğur.ilşkiden sonra yatakta dur..ayy ne zor yaa..erkek olmak paha biçilemezz
Aynen kuşum kurban olduğum allahım her sıkıntıyı bize vermiş ama inan onlara verseymiş onlar dayanamazdı
kıslaaaaaaaaaaaar hamileyim burası bana çokuğurlu geldi.ikinci çizgi belirginleşiyor adetime 2 gün var allah isteyen herkese verir
kız Rabbım yanında olsun ... nazarlar degmesın hayırlı ugurlu olsunnnnnnnnnnnnnnnn
kıslaaaaaaaaaaaar hamileyim burası bana çokuğurlu geldi.ikinci çizgi belirginleşiyor adetime 2 gün var allah isteyen herkese verir
kızlar nasılsınız bakalımnapıosunuz kım var kım yok
benım var zaten bebısım üç aylık kız beklıyorum ... hatta bugun doktorda ıdık . zeka testı yaptırmıstık da onun sonuclarını aldık ...canım inşallah, rabbim hepinize versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?