2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Hayırlı akşamlar kızlar...

Tatlım geçen ay olmadı maalesef, inşallah duan bu ay benimle olur, aşılamaya başladık...

bende eşim için susuyorum yoksa yüzüme bakamaz ne kocası ne kendiii cahil işte naparsın

Kızlar ne olursa olsun, siz eşlerinize bakın, onlar sizin kıymetini biliyor ya gerisini boş verin gitsin size eşiniz lazım onlar değil, Allah onları ıslah etsin, Rab'bim sizin mutluluğunuza, huzurunuza zeval vermesin...

Çok geçmiş olsun canım, inşallah çok sıkıntı yaşamadan atlatırsın, dikkat et kendine...

Hadi geçmiş olsun canım, herşeyin temiz çıkmasına çok sevindim, inşallah tez zamanda güzel haberlerini alırız...

Duydum ki avatarlara kendi resmimizi koyuyormuşuz, e ben de koyayım yeniden tanışalım...

kızzzzzzz bak dıyorum sana sen hamıle kalacaksın demedi deme

kız ıyıyız Allaha sukurler olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızımın zeka tstının sonuclarını aldım nazarlar degmesınnnnnnnnnnnnnn ... hıc bı sorun yokmus

Ayy maşallah, maşallah, Rab'bim nazarlardan saklasın ikinizide...

kızzzzzzz bak dıyorum sana sen hamıle kalacaksın demedi deme

Ayy inşallah canım yaa, inşallaaaaaahhhh, Allah ağzından işitsin, Rab'bim hepimize sağlıklı, kalbinde imanı ve vicdanı olan hayırlı evlatlar sahibi olmayı nasip etsin...

bu ne güzellik anacım maşallahhh valla hepiniz süpersinizzzz doğru diyosun bacım allaha havale ettim ben zatiii

bu ne güzellik anacım maşallahhh valla hepiniz süpersinizzzz doğru diyosun bacım allaha havale ettim ben zatiii

Sağ ol canımm benim esas sizler güzelsiniz, maşallah hepiniz su gibisiniz, Allah nazardan saklasın sizleri, Rab'bim eşlerinize evlatlarınıza bağışlasın sizleri...

Sağ ol canımm benim esas sizler güzelsiniz, maşallah hepiniz su gibisiniz, Allah nazardan saklasın sizleri, Rab'bim eşlerinize evlatlarınıza bağışlasın sizleri...

kız bugun ultrasona gırdım . benım kız uyuyooo .. doktor kenardan bastırdı . eller kollar oynamaya basladı .. bı bacagını dıgerının ustune koymaz mı kırıldım gülmekten

Kız çalışma var. Adetim hep düzenli olur .kontrole gittim geçen ay herşey normal. Bi demirle folat eksikliği var. Adet belirtisi yok uyku modu ve iştahsızlık var .

kız hadı bakalım uyku modu bende de oldu . ama ben hayvan gıbı yemek yıyordum . tabı herkes benım gıbı olmak zorunda degıl ınsallah hadı bakalım ılk bebek mı beklıyosun ;? ayy bı de bakıyoz kı sennnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…