- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #7.201
kız ıyıyız Allaha sukurler olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnNapalım bebem sen napıyon pardon siz napıyonuz ana kız
kız ıyıyız Allaha sukurler olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkızımın zeka tstının sonuclarını aldım nazarlar degmesınnnnnnnnnnnnnn ... hıc bı sorun yokmus
ne zaman bulusuyoz :)Maşallah maşallah
kıslaaaaaaaaaaaar hamileyim burası bana çokuğurlu geldi.ikinci çizgi belirginleşiyor adetime 2 gün var allah isteyen herkese verir
kız kurban olurum sana bı arkadasla konustuk bundan 8 gun ıonce falan daha belkı 2 yorum falan yazdı . aybukem2008 dı belkı tanıyosundur .. bı anda kıza sen hamılesın dedım ve kız bı aksam sonra burdan ben hamıleyım dıyeee .. bıde beyazgala dıye bırı varya ona dedım gecen sen hamıle kalcaksın dıye .. ay bana noluyoo bee
başka yapacak bişey yok. ben kabullendim onları artık. zaten eşiminde saçları beyazlamaya başladı aramızda kalmaktan. onun sağlığı ve mutluluğu için görmüyorum duymuyorum bazı şeyleri. boşvermişim hayatı
bende eşim için susuyorum yoksa yüzüme bakamaz ne kocası ne kendiii cahil işte naparsın
selam canlarım napıyosunuz kaç gündür giremedim nete hastaydım biraz dün gece 3 te acile gittim iğne kan testler falan çok fena kasık ağrım vardı bugünde ultrasona giricem öğleden sonra ancak gelebilirim tüm sonuçlarım çıkmış olur inşallahkaç gündür ağrılardan uyuyamıyorum
bu arada merak edenler için hala kırmızılar gelmedi ama 1 gün gecikti daha doktor gebelik şüphesi için kanda aldı dün zaten bakalım onun sonucunu da alcam bugün delik deşik oldum iki gündür mosmor kollarım yahepinizi çok özledim gelicem inşallah bugün
ben geldimmmmmbeni merak eden kimseler yok mu?? gittim dra geldim, ben gelene kadar kocis gitmis üzüldüm yaa.. neyse... dr her sey cok güzel dedi kizlar, adet olursam 1-5. günler arasinda gidip kan vercem hormon testi icin, tabi parasi cepten ödeniyor ama olsun bakalim.. rahim cok iyi durumda büyüklügü cok ayni sekilde yumurtaliklar da öyle.. kist yok, pko gözükürde yok hormon testinde bakcak tekrar tabiki.. aklama takilan 3seyi sordum: kan pihtilasmasi, prolaktin ve tiroid.. bu prolaktin hormonu ve tiroide hormon testinde bakcak.. ama pihtilasma icin beklemek gerekiyormus.. bu ikinci adimda bakilcak bir sey dedi.. benim bi düsügüm oldu dedim.. bi düsügü,ilk düsügü normal sayiyoruz dedi.. daha 6ay önce yaptirmistim hormon testi baska bir yerde.. yok o zaman da bir sey cikmadi ve hormon testi 6ayda degiscek sonuclar vermez.. yani yine yaptirirsam yine bir sey cikmicak eminim.. böyle iste bir sey yok cok sükür.. esim gitcek dra, ona da buldum dr bakaliim bi randevu yapmaliyim.. hatta rahim ici cok güzel gelismis, siklusun da hemen hemen ortasindayiz dedi.. belki de tutar ve hic birine gerek kalmaz tutmazsa da sorun degil.. trye gitcem zaten.. simdiden hamile kalsam 6aylik oluyor zor da olur.. vardir her seyde bir hayir.. bakalimmmm
Gözün aydın canım. Sağlıklı,Iman dolu evlat büyütmeyi nasip etsin
kızzzzzzz bak dıyorum sana sen hamıle kalacaksınHayırlı akşamlar kızlar...
Tatlım geçen ay olmadı maalesef, inşallah duan bu ay benimle olur, aşılamaya başladık...
Kızlar ne olursa olsun, siz eşlerinize bakın, onlar sizin kıymetini biliyor ya gerisini boş verin gitsin size eşiniz lazım onlar değil, Allah onları ıslah etsin, Rab'bim sizin mutluluğunuza, huzurunuza zeval vermesin...
Çok geçmiş olsun canım, inşallah çok sıkıntı yaşamadan atlatırsın, dikkat et kendine...
Hadi geçmiş olsun canım, herşeyin temiz çıkmasına çok sevindim, inşallah tez zamanda güzel haberlerini alırız...
Duydum ki avatarlara kendi resmimizi koyuyormuşuz, e ben de koyayım yeniden tanışalım...
ne zaman bulusuyoz :)
kız ıyıyız Allaha sukurler olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkızımın zeka tstının sonuclarını aldım nazarlar degmesınnnnnnnnnnnnnn ... hıc bı sorun yokmus
kızzzzzzz bak dıyorum sana sen hamıle kalacaksındemedi deme
Hayırlı akşamlar kızlar...
Tatlım geçen ay olmadı maalesef, inşallah duan bu ay benimle olur, aşılamaya başladık...
Kızlar ne olursa olsun, siz eşlerinize bakın, onlar sizin kıymetini biliyor ya gerisini boş verin gitsin size eşiniz lazım onlar değil, Allah onları ıslah etsin, Rab'bim sizin mutluluğunuza, huzurunuza zeval vermesin...
Çok geçmiş olsun canım, inşallah çok sıkıntı yaşamadan atlatırsın, dikkat et kendine...
Hadi geçmiş olsun canım, herşeyin temiz çıkmasına çok sevindim, inşallah tez zamanda güzel haberlerini alırız...
Duydum ki avatarlara kendi resmimizi koyuyormuşuz, e ben de koyayım yeniden tanışalım...
calısmalar saglam mı adet belırtılerı var mı anlat bana bırak kendını:) hııııızeynep kız banada soyle hamilesin diye ayyyy adetime 4 gün var
Ayy maşallah, maşallah, Rab'bim nazarlardan saklasın ikinizide...
Ayy inşallah canım yaa, inşallaaaaaahhhh, Allah ağzından işitsin, Rab'bim hepimize sağlıklı, kalbinde imanı ve vicdanı olan hayırlı evlatlar sahibi olmayı nasip etsin...
bu ne güzellik anacım maşallahhh valla hepiniz süpersinizzzzdoğru diyosun bacım allaha havale ettim ben zatiii
Sağ ol canımm benim esas sizler güzelsiniz, maşallah hepiniz su gibisiniz, Allah nazardan saklasın sizleri, Rab'bim eşlerinize evlatlarınıza bağışlasın sizleri...
calısmalar saglam mı adet belırtılerı var mı anlat bana bırak kendını:) hııııı
Sağ ol canımm benim esas sizler güzelsiniz, maşallah hepiniz su gibisiniz, Allah nazardan saklasın sizleri, Rab'bim eşlerinize evlatlarınıza bağışlasın sizleri...
kız bugun ultrasona gırdım . benım kız uyuyooo .. doktor kenardan bastırdı . eller kollar oynamaya basladı .. bı bacagını dıgerının ustune koymaz mıkırıldım gülmekten
Kız çalışma var. Adetim hep düzenli olur .kontrole gittim geçen ay herşey normal. Bi demirle folat eksikliği var. Adet belirtisi yok uyku modu ve iştahsızlık var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?