- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #7.221
ayy kızlarrrrrrrr canım bi tatlı cektii kııı:)
cok tatlıdır o teyzesı bı gorsennnnnnnnnnn :)ayyy yerim onu ben keyfine düşkün kızımız deseneee
kizlar corbayi yaptim cok guzel oldu.sekercininkizi ve muhasebe tesekkurler.iste benim muhtesem corbam
Eki Görüntüle 324033
cok tatlıdır o teyzesı bı gorsennnnnnnnnnn :)
yok okumadım bebısım bı daha yayınlasanahemen al kuşum yeeee :)
kızım bi rüya gördüm hala aklımda ve gözümün önündeee okudunmu rüyamııı
canım masallah tabe... kasıom kasıom ... senden ne haber nası calısmalarmaşalllah maşallah kıçını kaşı kızzz
evet evet ilk
Kuşum napim bugün bi uyumuşum sorma garip bi rüya gördüm kız.Benim aşağıda yüzme havuzu var onun altında site toplantılarının yapıldığı bi oda var orası cafe ve spor salonuymuş göya bi yanda spor aletleri bi yanda masalar sandalyeler çay içiyoruz ama 3 tarafıda deniz böyle duvar yok yere kadar cam cama vuruyor denizin suyu bi bekek yatağı var rengi beyaz dışarıda camın kenarındaki kayaların üstünde bi çingene onu parçalıyor alıp götürücek bi parçası içerde kalmış yatağın bende camdan ona uzatıyorum o parçayı al diye çingene dışarda kayalıkların üzerinde böyle garipti kuşum 16 sında dr bakalım neler dicek kuşum sabah erkendn gideceğiz artık akşama anca çıkarız malum üniv hastanesi sabahtan progesteron tahlilim var sonuç çıkınca diğer sonuçlarla çıkıcam dr un yanına
canım masallah tabe... kasıom kasıom ... senden ne haber nası calısmalar
evet evet ilk
uuuuuuuuuuu nenem . çok etkıleyıcı ....ahanda rüyam :18::18::18::18:
kız bugun ultrasona gırdım . benım kız uyuyooo .. doktor kenardan bastırdı . eller kollar oynamaya basladı .. bı bacagını dıgerının ustune koymaz mıkırıldım gülmekten
Ayyy maşallah, maşallah, şimdikiler pek bir tatlı, pek bir nazlı oluyor... Bugün günüm vardı, arkadaş bakıcılığını yaptığı kızı getirdi yanında aman Allah'ım nasıl tatlı, nasıl güzel, sessiz gıkı çıkmıyor, koy bir köşeye biblo diye seyret, aldım kucağımda uyuttum kim alsa kucağına gidiyor asla mızmızlanması huysuzluğu yok, uyudu uyandı gittim baktım yatağın içinde sessizce oturuyor beni gördü güldü ayy yiyesim geldi, arkadaşa takılıyom parasını sen al ben bakayım diye vermem ben kızımı kimseler sen doğur diyor...
kuzum benim çok sevindim bir sorunun olmadığına valla hayırlısı olsun hadi bakalım sende çalışmaları sıkı tut olacak bak görürsün allahın izni ile...
Kanki ya gercekten oyle ben zaten kadindoktoruna gitmeyi cekiniyordum hamile kaldigimda ultrason denildiginde tirsiyordum
Ama suan rahatlikla gidiyorum ve herseyi soyleyip sorabiliyorum
Merak et diye simdiden soyledim yoksa belli oldugunda pat diye soylerdim
Sana kolay gelsin canim
tatlım herşey yolunda gözukuyo hadi bakalım çok seviindim inan dr den herşeyin yolunda olduğunu duymak bile insana sevinç katıyo hem öncedende hamile kalabilmiş birisinn bu ara cnm çalışmlara devamm inşalla çok yakında çok daha guzel haberler yazacaksın bize
regenim dün ağlanıp zızlandına değmedi dimi...çok sevindim kzum..
elifcim sanda çok geçmiş olsun
sanemcig sende hamileymiş gözn aydın allh kucanda nasip etsin..
saremaz sıra sende ii haberler 16 az kaldı nasılsn tatlım
Çok sevindin meleğimmmm
Harike haberler verdin bana çok mutlu oldummm en kısa zamanda daha güzel haberlerde alacağım senden hissediyorum ...
Hadi geçmiş olsun canım, herşeyin temiz çıkmasına çok sevindim, inşallah tez zamanda güzel haberlerini alırız...
Duydum ki avatarlara kendi resmimizi koyuyormuşuz, e ben de koyayım yeniden tanışalım...
kıslaaaaaaaaaaaar hamileyim burası bana çokuğurlu geldi.ikinci çizgi belirginleşiyor adetime 2 gün var allah isteyen herkese verir
bakalim canim.. tutmazsa da sorun degil.. nasilsa dra kapagi attim ve her sey istedigim gibi gidiyor.. bakalim insallah hepimiz sIkI tutalim.. anca beraber kanca beraber...
yaaa ne giciksin yaa niye söylemiyon, neyin kesin belli olmasi lazim?? hamile misin, trye mi gidiyorsun, bana mi geliyorsun hangisi söyle yaaa catlicam ama....
insallah tatlim yaa... insallah hepimiz cok güzel haberler veririzvalla ben de cok sevindim dr öyle deyince.. ayy cok sükür.. bir de hamile kalip basamak atlayaydim
dün canim zirlamak istiyordu da ondansükür kuzum bir sey cikmadi henüz.. hormaon testinde de cikmayacak cünkü ben baska bir yerde yaptirmistim coktan.. temiz cikmisti.. esimde de bir sey yikmaz insallah.. ondan sonrasi da zaten allahima kalmis..
valla canim hislerine güveniyorum o zamanama benim hislerim beni hep yaniltiyo.. rüyalarim bile sacma olmaya basladi... amaannn... bu ay tutmasa bile son gaz diyete devam ederim ben de ooooh miss simdiden aliyorum zaten folik asit.. gerisi de zaten bizi asiyor..
sagol canim benim... insallah hepimiz güzel haber veririz.. sen de asilamaya baslamissin insallah senin de her seyin yolunda gider de ilk seferinde hamile kaliverirsin
cooooooooooook sevindim canim bu haberine gözünaydiiinnnnnugurumuz hepimize bulasir insallah
ayyyyyyyyyyyyyy .. aynen bende goruyorum cıldırıyorum . kımısıde bıblo gıbı oluyor kızyerım ben onları arkadasına deseydın yakında gelecek inş. dıye hopppppp
bakalim canim.. tutmazsa da sorun degil.. nasilsa dra kapagi attim ve her sey istedigim gibi gidiyor.. bakalim insallah hepimiz sIkI tutalim.. anca beraber kanca beraber...
yaaa ne giciksin yaa niye söylemiyon, neyin kesin belli olmasi lazim?? hamile misin, trye mi gidiyorsun, bana mi geliyorsun hangisi söyle yaaa catlicam ama....
insallah tatlim yaa... insallah hepimiz cok güzel haberler veririzvalla ben de cok sevindim dr öyle deyince.. ayy cok sükür.. bir de hamile kalip basamak atlayaydim
dün canim zirlamak istiyordu da ondansükür kuzum bir sey cikmadi henüz.. hormaon testinde de cikmayacak cünkü ben baska bir yerde yaptirmistim coktan.. temiz cikmisti.. esimde de bir sey yikmaz insallah.. ondan sonrasi da zaten allahima kalmis..
valla canim hislerine güveniyorum o zamanama benim hislerim beni hep yaniltiyo.. rüyalarim bile sacma olmaya basladi... amaannn... bu ay tutmasa bile son gaz diyete devam ederim ben de ooooh miss simdiden aliyorum zaten folik asit.. gerisi de zaten bizi asiyor..
sagol canim benim... insallah hepimiz güzel haber veririz.. sen de asilamaya baslamissin insallah senin de her seyin yolunda gider de ilk seferinde hamile kaliverirsin
cooooooooooook sevindim canim bu haberine gözünaydiiinnnnnugurumuz hepimize bulasir insallah
sevıyoruz tabı sevmez olur muyuzay kizlar beni bu kaar sevdiginizi bilmiyordum yaaaaaaaaaaaaaaduygulandim resmen
Hiç aklıma gelmedi resmini çekmek, ilk fırsatta çekip sizinle paylaşıcam, bir gözleri var Allah nazardan saklasın kocaman mavi gri karışık bir renk, bitiyorum ona... İnşallah canım hayırlısıyla...
Amin canım inşallah, inşallah Rab'bim hepimizin yüzünü tez zamanda güldürür...
ay kizlar beni bu kaar sevdiginizi bilmiyordum yaaaaaaaaaaaaaaduygulandim resmen
sevıyoruz tabı sevmez olur muyuzsende bı hamıleyım dıye yazsan bak bakalım kac tane teyze cıkıyo senın bebege
amın canım ınan ben erdım muradıma sımdı tek derdım sızsınız ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?