2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ahanda rüyam :18::18::18::18:

kız bugun ultrasona gırdım . benım kız uyuyooo .. doktor kenardan bastırdı . eller kollar oynamaya basladı .. bı bacagını dıgerının ustune koymaz mı kırıldım gülmekten

Ayyy maşallah, maşallah, şimdikiler pek bir tatlı, pek bir nazlı oluyor... Bugün günüm vardı, arkadaş bakıcılığını yaptığı kızı getirdi yanında aman Allah'ım nasıl tatlı, nasıl güzel, sessiz gıkı çıkmıyor, koy bir köşeye biblo diye seyret, aldım kucağımda uyuttum kim alsa kucağına gidiyor asla mızmızlanması huysuzluğu yok, uyudu uyandı gittim baktım yatağın içinde sessizce oturuyor beni gördü güldü ayy yiyesim geldi, arkadaşa takılıyom parasını sen al ben bakayım diye vermem ben kızımı kimseler sen doğur diyor...

ayyyyyyyyyyyyyy .. aynen bende goruyorum cıldırıyorum . kımısıde bıblo gıbı oluyor kız yerım ben onları arkadasına deseydın yakında gelecek inş. dıye hopppppp

kuzum benim çok sevindim bir sorunun olmadığına valla hayırlısı olsun hadi bakalım sende çalışmaları sıkı tut olacak bak görürsün allahın izni ile...

bakalim canim.. tutmazsa da sorun degil.. nasilsa dra kapagi attim ve her sey istedigim gibi gidiyor.. bakalim insallah hepimiz sIkI tutalim.. anca beraber kanca beraber...

yaaa ne giciksin yaa niye söylemiyon, neyin kesin belli olmasi lazim?? hamile misin, trye mi gidiyorsun, bana mi geliyorsun hangisi söyle yaaa catlicam ama....

insallah tatlim yaa... insallah hepimiz cok güzel haberler veririz valla ben de cok sevindim dr öyle deyince.. ayy cok sükür.. bir de hamile kalip basamak atlayaydim

dün canim zirlamak istiyordu da ondan sükür kuzum bir sey cikmadi henüz.. hormaon testinde de cikmayacak cünkü ben baska bir yerde yaptirmistim coktan.. temiz cikmisti.. esimde de bir sey yikmaz insallah.. ondan sonrasi da zaten allahima kalmis..

Çok sevindin meleğimmmm

Harike haberler verdin bana çok mutlu oldummm en kısa zamanda daha güzel haberlerde alacağım senden hissediyorum ...

valla canim hislerine güveniyorum o zaman ama benim hislerim beni hep yaniltiyo.. rüyalarim bile sacma olmaya basladi... amaannn... bu ay tutmasa bile son gaz diyete devam ederim ben de ooooh miss simdiden aliyorum zaten folik asit.. gerisi de zaten bizi asiyor..

sagol canim benim... insallah hepimiz güzel haber veririz.. sen de asilamaya baslamissin insallah senin de her seyin yolunda gider de ilk seferinde hamile kaliverirsin

kıslaaaaaaaaaaaar hamileyim burası bana çokuğurlu geldi.ikinci çizgi belirginleşiyor adetime 2 gün var allah isteyen herkese verir

cooooooooooook sevindim canim bu haberine gözünaydiiinnnnn ugurumuz hepimize bulasir insallah

hayatım kolay gelsın sana .. ınsallah hersey ıstedıgın gıbı olur...

ay kizlar beni bu kaar sevdiginizi bilmiyordum yaaaaaaaaaaaaaa duygulandim resmen

ayyyyyyyyyyyyyy .. aynen bende goruyorum cıldırıyorum . kımısıde bıblo gıbı oluyor kız yerım ben onları arkadasına deseydın yakında gelecek inş. dıye hopppppp

Hiç aklıma gelmedi resmini çekmek, ilk fırsatta çekip sizinle paylaşıcam, bir gözleri var Allah nazardan saklasın kocaman mavi gri karışık bir renk, bitiyorum ona... İnşallah canım hayırlısıyla...

Amin canım inşallah, inşallah Rab'bim hepimizin yüzünü tez zamanda güldürür...

ay kizlar beni bu kaar sevdiginizi bilmiyordum yaaaaaaaaaaaaaa duygulandim resmen
sevıyoruz tabı sevmez olur muyuz sende bı hamıleyım dıye yazsan bak bakalım kac tane teyze cıkıyo senın bebege

amın canım ınan ben erdım muradıma sımdı tek derdım sızsınız ...

Aaa şaka mı bu, duymamış olayım, sevmezmiyiz kız hepimiz can yoldaşıyız burda, sen dur hele Zeynep'in dediği gibi bir hamileyim de gör bak havai fişeklerle kutlucaz güzel haberlerini...

sevıyoruz tabı sevmez olur muyuz sende bı hamıleyım dıye yazsan bak bakalım kac tane teyze cıkıyo senın bebege

amın canım ınan ben erdım muradıma sımdı tek derdım sızsınız ...

Sağ ol canımm, Allah sizlerden razı olsun, Rab'bim sağlıkla kucağına alıp, büyütmeyi nasip etsin evlatlarınızı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…