- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #7.421
Ayy canım benim çok teşekkür ederim ama inanın esas güzel olan sizlersiniz... Valla hepiniz peri kızı gibi bir içim su sunuz...
İlginç bir konu seçmişsiniz, bakalım kim neler yaşamış...
Tövvbe tövbe... Ne geniş hatunmuş bu yaaa, dilim tutuldu resmen...
Kızlar valla benim başıma gelmiş olsa inanın anlatırım ama bu konuda hiç bir tecrübem yok...
yani tatlim adamin bi sucu yokmus ki... cok güzel bi sekilde de cevabini vermis.. öyle bi durumda benimki olsa ne derdi bilmiyorum :44::44::44:
kızlar anlatıyorum bu olayda zavallı eşim tamamen suçsuz liseden çok yakın bi arkadaşımın düğününe gittim masamızda hep evli arkadaşlarımız falan oturuyoruz bi arkadaşım geldi tamamen dekolte masamıza geldi oturdu işte konu konuyu actı eşimde o ara arkadaşarımın eşleri ile sohpet ediyo işte sen ne yaptın ufukta evlilik varmı falan dedik benim eşimide hiç tanımaz eşimin adını kullanarak ay senin gibisini bulsam hemen evlenirim çıkmadıki senin gibi yakışıklı karşıma falan dedi o an masadaki herkez şok tabi eşim muhattap olmadı tabi ben bozuldum biz eşimle bakıştık falan ay hepimiz oturuyoruz demezmi eşime gel ouynamaya kalkalım die oda ben kalkarsam eşimle kalkarım sen kalk dedi ettimi 2 sonra biz kalktık ay geldi yanımıza eşimin karşısına gecmeye ay deli oldum sonra eşimle kalkmaya karar verdik cnm eşim hiç bozmadı kendini
ama tatlım haksızmıyım
Benimde yok valla
ayy songülcüm yolasım geldi o kızı hee sen nasıl durdun valla verseler bana öylelerini saçını başını yolarım onun hee bak sen şu densize yaa
ayy songülcüm yolasım geldi o kızı hee sen nasıl durdun valla verseler bana öylelerini saçını başını yolarım onun hee bak sen şu densize yaa
Huhu kizlaaaar ben geldim naponuz bakiiiiiiim
Kesinlikle çooook haklısın canım, hepiniz kardeşim sayılırsınız o yüzden eşin için damat dicem, damadımızı da vallaha takdir ettim 10 numara biriymiş, aferim ona, terbiyesini bozmadan okkalı bir cevap vermiş, tabiii anlayana...
Cık cık cık yanlış cevap... Böylelerini kendi laflarıyla alt edeceksiniz kızlar... Ör: (aynı zamanda hayal edin) Eşinin omuzuna yaslanarak, şöyle hafif sırnaşık çapkın bir bakışla eşine baktıktan sonra dönüp haklısın cicim o bir taneydi onu da ben aldım!.. deyip olabildiğince sırıtmaaaakkkkkkk...
Cık cık cık yanlış cevap... Böylelerini kendi laflarıyla alt edeceksiniz kızlar... Ör: (aynı zamanda hayal edin) Eşinin omuzuna yaslanarak, şöyle hafif sırnaşık çapkın bir bakışla eşine baktıktan sonra dönüp haklısın cicim o bir taneydi onu da ben aldım!.. deyip olabildiğince sırıtmaaaakkkkkkk...
ay orası öle de benim yerimde başkası olsa neler olurdu ama ben yapı olarak ortam için de yaşanan huzursuzluklardan çekinirim utanırım bozuldum çok ama tepki veremedim eşimle kaşla gözle anlaştık bu arad benim eşimle aramda 7 yaş var
kızz sende hemen kocişinle bi resmini koy albüme ayy çok merak ettimmm
o lafın gelişi ablacımbizim de öyle kavgayla falan işimiz olmaz çok şükür asaletimle döverim onu ben:109::109:
wayyyyyyyyyyyyyy tecrübe mi desem keskin zeka mi desem kadinlik mi desem bilemedim :44::44::44::44::44: en iyisi ben hepsi diyim
Yok tatlım yaa tecrübe denemez pek hani uyguladığım bişi değil başıma gelmediği için ama emin ol kesinlikle yaparım ehh ne de olsa kadınım yok öyle kocama sulanmalar sırnaşmalar...
Ama size samimi olarak şunu söyleyeyim, konumuzdaki gibi bir paçoz söz konusu olduğunda asla kıskandığınızı belli etmeyin ziraa bu onun seviyesine inmektir, hanımefendi kimliğinizden sapmadan sadece onu onun laflarıyla vurun!.. Saptığınız anda hem ortam gerilir, hem eşinizi ortamda mahçup etmiş olursunuz, bu tür konularda en güzel cevap, tavrınızla, özgüveninizle, ne kadar kişilikli biri olduğunuzu göstermek açısından (aynı zamanda eşinizi onere etmiş olursunuz), kendinden emin kadın duruşudur... Kendinden emin olan bir kadınla hiç bir kadın mücadeleye girmez buna emin olun, çünki bir kadın bu konuda kendinden eminse bu kocasının ona olan sadakatinden, sevgisinden, aşkındandır!.. Ve dışarıdan her kadın bunu bilir...
kızz sende hemen kocişinle bi resmini koy albüme ayy çok merak ettimmm
o lafın gelişi ablacımbizim de öyle kavgayla falan işimiz olmaz çok şükür asaletimle döverim onu ben:109::109:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?