2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ama tatlım haksızmıyım

yani tatlim adamin bi sucu yokmus ki... cok güzel bi sekilde de cevabini vermis.. öyle bi durumda benimki olsa ne derdi bilmiyorum :44::44::44:

tabi cnm ama benim kıskanmam kızın bakışı idi eşime artık yolda görsem selam vermem ay dur yine kızdım bak

ayy songülcüm yolasım geldi o kızı hee sen nasıl durdun valla verseler bana öylelerini saçını başını yolarım onun hee bak sen şu densize yaa

Benimde yok valla

tatlim albüm sormussun.. bak simdi .. sag üst köseden proflime tikla, sol tarafta albümler basligi var, resmin asagisinda, arkadas listenden sonra.. o baslikta sag tarafinda hemen albüm ekle var ona tikla ordan yükle resimlerini ama herkese acik yapma, sadece arkadaslarin görsün

ayy songülcüm yolasım geldi o kızı hee sen nasıl durdun valla verseler bana öylelerini saçını başını yolarım onun hee bak sen şu densize yaa

ay orası öle de benim yerimde başkası olsa neler olurdu ama ben yapı olarak ortam için de yaşanan huzursuzluklardan çekinirim utanırım bozuldum çok ama tepki veremedim eşimle kaşla gözle anlaştık bu arad benim eşimle aramda 7 yaş var

Cık cık cık yanlış cevap... Böylelerini kendi laflarıyla alt edeceksiniz kızlar... Ör: (aynı zamanda hayal edin) Eşinin omuzuna yaslanarak, şöyle hafif sırnaşık çapkın bir bakışla eşine baktıktan sonra dönüp haklısın cicim o bir taneydi onu da ben aldım!.. deyip olabildiğince sırıtmaaaakkkkkkk...

sağol cnm haklısın ama anlayana tabi

wayyyyyyyyyyyyyy tecrübe mi desem keskin zeka mi desem kadinlik mi desem bilemedim :44::44::44::44::44: en iyisi ben hepsi diyim

ay ben guldum bozmadım kendimi hiç ama tabi yuzum guldu içim kötu oldu tabi hani ben öle ortamda bozamam kimseyi yada biraz rezilliğide sevmem sağolsun eşimle paslaştık bakışlarla

kızz sende hemen kocişinle bi resmini koy albüme ayy çok merak ettimmm

o lafın gelişi ablacımbizim de öyle kavgayla falan işimiz olmaz çok şükür asaletimle döverim onu ben:109::109:

o lafın gelişi ablacımbizim de öyle kavgayla falan işimiz olmaz çok şükür asaletimle döverim onu ben:109::109:

ay uğrasıyom bi yandan onla bende yukluyoum ama sonra site ana sayfaya yönlendiriyo ne yapmam gerekiyo akşam kileri kaldırdım yeniden oluşturamıyom bi turlu msn gel

Kanki yav ben nasil resim koyayim zaten cepten giriyom tesuf ederim yarami destin

Zaten saremnazla sohbet ederken sayfalari goremedim neler yazdiklaarinizi sinir oldum kocisle tv izledik

Simdi uyuttum oniii

Masallah 20sayfayi nasil okim ben ya aciyin bana

wayyyyyyyyyyyyyy tecrübe mi desem keskin zeka mi desem kadinlik mi desem bilemedim :44::44::44::44::44: en iyisi ben hepsi diyim

Yok tatlım yaa tecrübe denemez pek hani uyguladığım bişi değil başıma gelmediği için ama emin ol kesinlikle yaparım ehh ne de olsa kadınım yok öyle kocama sulanmalar sırnaşmalar...

Ama size samimi olarak şunu söyleyeyim, konumuzdaki gibi bir paçoz söz konusu olduğunda asla kıskandığınızı belli etmeyin ziraa bu onun seviyesine inmektir, hanımefendi kimliğinizden sapmadan sadece onu onun laflarıyla vurun!.. Saptığınız anda hem ortam gerilir, hem eşinizi ortamda mahçup etmiş olursunuz, bu tür konularda en güzel cevap, tavrınızla, özgüveninizle, ne kadar kişilikli biri olduğunuzu göstermek açısından (aynı zamanda eşinizi onere etmiş olursunuz), kendinden emin kadın duruşudur... Kendinden emin olan bir kadınla hiç bir kadın mücadeleye girmez buna emin olun, çünki bir kadın bu konuda kendinden eminse bu kocasının ona olan sadakatinden, sevgisinden, aşkındandır!.. Ve dışarıdan her kadın bunu bilir...

sence biz doğru davranmışmıyız

Ayy tatlım tabii ki gerçekte döveceğine inanmadım, ben maksat biraz espri olsun diye konuya eğlence katayım dedim...
Ağzına sağlık işte cevap bu, asaletinle dövmek!..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…