- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #7.441
ay neyse kizlar benim isim cikiyor galibagörüsürüz sonra
rastgele tatlım dualarım seninle
sence biz doğru davranmışmıyız
bu gün kimsenin bana cvb vermeye niyeti yok sanırım. 3 kere aynı soruyu sordum bi allahın kuluda dönüp cvb vermedi.arkadaşlar sorun sitedemi yoksa benim pc demi. ben hala avatarı bile değiştiremiyorum.
bu gün kimsenin bana cvb vermeye niyeti yok sanırım. 3 kere aynı soruyu sordum bi allahın kuluda dönüp cvb vermedi.neyse hekeze iyi geceler :84:
bu gün kimsenin bana cvb vermeye niyeti yok sanırım. 3 kere aynı soruyu sordum bi allahın kuluda dönüp cvb vermedi.neyse hekeze iyi geceler :84:
koyabildimmi albüm acep
koymuşsun tatlım wayy bebemmsin kızz ne güzel çıkmışsın sen öyle...
resmin özelliklerine baktım sınırı aşmıyo ama yinede fazla kaliteli geldi sanırım. bende başka bi fotoyu kullandımtatlım bende uğraş içindeydim görmedim cnm sürekli ana sayfaya yönlendirdi beceremedim
hoooooooooppppppppp ben geldım hatunlar nasılsınız bakemmmmmmm:) hepınızı opuyorum var mı hamıleyım dıyennnyada yogun calısıyorum rast gele dıyebılecegım biri?
resmin özelliklerine baktım sınırı aşmıyo ama yinede fazla kaliteli geldi sanırım. bende başka bi fotoyu kullandım
azıcık duygu sömürüsü yaptımyaa kuzum nere gidiyon yaa görmedim seni kusura bakma elifcim
hoooop istanbullu hoşgelmişsen yaaa toprağamhemde çok yoğun desem
aaaa evet dün laf arasında söylemiştin. sanırım sadece ikimiz kapalıyız topige girenlerdençok guzel çıkmışın cnm bende kapalıyım
Hem de nasıl, yıldızlı pekiiiiii, senin kendinden emin duruşuna, eşinin cevabına bayıldım, susmak o kişiyi yok saymak en güzel cevaptır, zira kim olursa olsun sizin canınızı sıkan birine cevap veya tepki verdiğiniz anda o kişiyi önemsediğinizi kale aldığınızı beyan etmiş oluyorsunuz ki bu onun istediğidir, susarak bir insanı yok saymak o insanı çileden çıkarır, çünki ne derse desin seni sinir edemez, çileden çıkaramaz çünkü o senin için önemsiz bir şeydir, tepkisiz kaldığın anda bunu anlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?