2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ben geldim kızlar ayy songülcüm kociş geldi gitti beni bırakıp başka bi işi çıkmış yaa yok yok şefkat yok bugün ona...

nolsun canim yaa... yemegimi yedim de simdi de salona gitcem üsüdüm burda..

gel canim gel biz birimize sevkat gösteririz

aman aman üşütme cnm bende yemek yedim kuzumla yemek yiyi,nce üşüme ve uyku bastırıyo nedense ee ufaklıklar napıyo tatilde özlemişlermi seni

valla üzüldüm desem yalan sölemiş olurum haha hoşgeldin yemek yedinizmi bari

nerde kuşum ya geldi ben gidiyorum dedi gitti tek başıma yiyom bende aldım önme bi yemek bi pc

hee valla yaa regencim biz sabahtan akşama kadar evdeyiz ohh valla nee ala ne ala

ben geldim kızlar ayy songülcüm kociş geldi gitti beni bırakıp başka bi işi çıkmış yaa yok yok şefkat yok bugün ona...
canıkommmm nber napıosun bakalımmmm

valla üzüldüm desem yalan sölemiş olurum haha hoşgeldin yemek yedinizmi bari
oo songul hanım nasılsınızzz

nolsun canim yaa... yemegimi yedim de simdi de salona gitcem üsüdüm burda..

sevkat dedınmı en basta ben gelırım sekerım .. bana gostercek olan var mı cok ıhtıyacım var da

aman aman üşütme cnm bende yemek yedim kuzumla yemek yiyi,nce üşüme ve uyku bastırıyo nedense ee ufaklıklar napıyo tatilde özlemişlermi seni

ay bir tanesini annesi getirmiyordu, annesinin basinin etini yemis bana gelmek icin bugün canima okudu resmen.. aradan sonra digerleri uyudular.. bu uyumadi ayy bi görsen.. basbasa da kaldik dedim hadi birlikte oynayalim.. beni bebek yapti yatirdi uyuttu.. bi ara gercekten uyuyacaktim ama o derece yani.. bugün erken yatcam yoksa is yerinde tuzsuz helva gibi sallaniyorum

ablasını çok özlemiş demekki ay çocukların hayal dunyası zaten inanılmaz yani bizim kide bugun erkek kuaföruydu musteride babası dolayısıyla

Son düzenleme:
canıkommmm nber napıosun bakalımmmm

oo songul hanım nasılsınızzz

sevkat dedınmı en basta ben gelırım sekerım .. bana gostercek olan var mı cok ıhtıyacım var da

tamam canim istedigin sevkat olsun ne kadar lazimdi??? saka bi kenara kocan seni sevkatsiz mi birakiyo bakiimm??? söyle ona olmaz öyle, hem seni sevsin hem gelsin prensesini sevsin

nerde kuşum ya geldi ben gidiyorum dedi gitti tek başıma yiyom bende aldım önme bi yemek bi pc

hee valla yaa regencim biz sabahtan akşama kadar evdeyiz ohh valla nee ala ne ala

olsun canim evde olmak da güzel.. cocuk olsun vakit su gibi akar gider.. bak bana öldüm bittim yine parmaklarimi kipirdatiyorum sadece

---- ablasını çok özlemiş demekki ay çocukların hayal dunyası zaten inanılmaz yani bizim kide bugun erkek kuaföruydu musteride babası dolayısıyla

sekerim ordan adimi bi sil yaa sana zahmet.. ben forumda adimi kullanmak istemoyorum ne olur ne olmaz...

valla o dogru hayal dünyalari cok iyi.. bazen disari ciktigimiz da oluyor.. eski cocuklardan biri annesine demisk, markete gitti limon aldik.. halbuki birak limonu marketin önünden gecmedik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…