- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #7.641
nolsun bende de ıs guc baska bırsy yokkk .. ancak gıt alısverıs yap yemek yap ev topla ... ee kırmızıların sancısı ne demek :?
tatlım yani regl oldum ya onun sancısı var bide iki gün önce acilleştim ya kum döküyomuşum onun sancısı birleşti yani
ayyy nasil yoruldum yaaa anlatamam... ööff... nasilsiniz bakalim??
ben geldim kızlar ayy songülcüm kociş geldi gitti beni bırakıp başka bi işi çıkmış yaa yok yok şefkat yok bugün ona...
iyi kuş sen napıyon bakalım
ben geldim kızlar ayy songülcüm kociş geldi gitti beni bırakıp başka bi işi çıkmış yaa yok yok şefkat yok bugün ona...
nolsun canim yaa... yemegimi yedim de simdi de salona gitcem üsüdüm burda..
gel canim gel biz birimize sevkat gösteririz
valla üzüldüm desem yalan sölemiş olurum haha hoşgeldin yemek yedinizmi bari
canıkommmm nber napıosun bakalımmmmben geldim kızlar ayy songülcüm kociş geldi gitti beni bırakıp başka bi işi çıkmış yaa yok yok şefkat yok bugün ona...
oo songul hanım nasılsınızzzvalla üzüldüm desem yalan sölemiş olurum haha hoşgeldin yemek yedinizmi bari
nolsun canim yaa... yemegimi yedim de simdi de salona gitcem üsüdüm burda..
aman aman üşütme cnm bende yemek yedim kuzumla yemek yiyi,nce üşüme ve uyku bastırıyo nedense ee ufaklıklar napıyo tatilde özlemişlermi seni
kızlar ya benim bu ay da olmassa eğer bi dok.gitsemmi acep??????
ay bir tanesini annesi getirmiyordu, annesinin basinin etini yemis bana gelmek icinbugün canima okudu resmen.. aradan sonra digerleri uyudular.. bu uyumadi ayy bi görsen.. basbasa da kaldik dedim hadi birlikte oynayalim.. beni bebek yapti yatirdi uyuttu.. bi ara gercekten uyuyacaktim ama o derece yani.. bugün erken yatcam yoksa is yerinde tuzsuz helva gibi sallaniyorum
tatlım gitme bence ben o amaçla gitmiştim ya en az 6 ay diolar cnm bende şimdi sana bakıyodum senin periyod kaç gun bugun 30 olmuş yoksam benim gibi fazladanmı yazdın
canıkommmm nber napıosun bakalımmmm
oo songul hanım nasılsınızzz
sevkat dedınmı en basta ben gelırım sekerım .. bana gostercek olan var mı cok ıhtıyacım var da
nerde kuşum ya geldi ben gidiyorum dedi gitti tek başıma yiyom bende aldım önme bi yemek bi pc
hee valla yaa regencim biz sabahtan akşama kadar evdeyiz ohh valla nee ala ne ala
canıkommmm nber napıosun bakalımmmm
oo songul hanım nasılsınızzz
sevkat dedınmı en basta ben gelırım sekerım .. bana gostercek olan var mı cok ıhtıyacım var da
nerde kuşum ya geldi ben gidiyorum dedi gitti tek başıma yiyom bende aldım önme bi yemek bi pc
hee valla yaa regencim biz sabahtan akşama kadar evdeyiz ohh valla nee ala ne ala
yok canım fazladan deil.geçen ay 14 ünde gelmişti bu ay da 14 ü
---- ablasını çok özlemiş demekki ay çocukların hayal dunyası zaten inanılmaz yani bizim kide bugun erkek kuaföruydu musteride babası dolayısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?