2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

tek temennim o. bana önerebileceğiniz yiyecek varmı acaba?tabi kocişe de

cnm uzme kendini dicem ama ben başaramıyorum o kırmızılıları dövmek istiyorum hatta onları bisene görmek istemiyorum cnm tarçın bal ve çörekotu yumurtlama için iyi die duydum bidahaki ay denicem adet olursam

kızlar tatlıcadı nerelerde bilen duyan varmı çok merak ettim bi sorun yoktur inşallah bayağıdır yok kendisi :26:

tek temennim o. bana önerebileceğiniz yiyecek varmı acaba?tabi kocişe de

kuzum birden fazla yumurtan olsun istiyosan bir tatlı kaşığı bala bir çay kaşığı çörek otu koy ağzında çiğneyerek yee...

eşinede sperm kalitesi yükselsin istiyosan keçi boynuzu yesin bebemm...sakın yanlış anlama yani ben bunları biliyorum çok ta işe yarıyomuş hatta doktor söylemişti...

evet malesef :84:

üzülme fistigim yaaa... en azindan beklemedi diye düsün.. bitsin gitsinler de hemencik calismalara basla sen de ben de adet olunca cok üzülüyorum.. en cok bekleyecegim zaman beni deli ediyo.. benim siklusum uzun biraz.. 35günü buluyor

ne kadar yenileceği hakkında bi fikrin varmı? 1 tatlı kaşığı filanmı?

lllaaaaannnnnnnnnn getirmesinler beni oraya... olacak mi is mi bu beeaa??? sen bekle bekle bu ciksin bu ne yaaa, bu ne yaaa... ööff...

ah cnm benim üzme kendini yıpratma dakikalr sonra atlatırsın banada oluyo zaman zaman bağırmak haykırmak istiyorum ama yok gelmiyo dizi ekranlara naparsın kaderde 12 ocak 2012 de fatmagulude izlememek vartmış olssun bi hafta sonrasıda var bak tek tesellim bu nolur arkadaşım sana:2::2::2::2::2:

ne kadar yenileceği hakkında bi fikrin varmı? 1 tatlı kaşığı filanmı?

1 tatlı kaşığı bala 1 çay kaşığı çörekotu ve 1 çay kaşığı tarçın karışırıp sabah aç karına çörekotunu iyice dişlerinle ezerek yiyorsun,aynı karışımı gece yatarken yapıp aç karına yiyorsun.reglin 2.günü başlayıp 12.günde dahil toplamda 11 gün uyguluyorsun bu kürü.

cnm google bey amcaya yaz oradan çıkar bende tam tarif bilmiyom

1 tatlı kaşığı bala 1 çay kaşığı çörekotu ve 1 çay kaşığı tarçın karışırıp sabah aç karına çörekotunu iyice dişlerinle ezerek yiyorsun,aynı karışımı gece yatarken yapıp aç karına yiyorsun.reglin 2.günü başlayıp 12.günde dahil toplamda 11 gün uyguluyorsun bu kürü.

lllaaaaannnnnnnnnn getirmesinler beni oraya... olacak mi is mi bu beeaa??? sen bekle bekle bu ciksin bu ne yaaa, bu ne yaaa... ööff...

yaa canım sorma yüz kere yayınladılar şuu çok güzel hareketleri ayy sinir oldum bide bu bölümü çok heyecanlıydıı

fatma gül yok bari alemin kralı olsaydı.

ben onu pek sevmiyom ama off fatmagül niye yok yaaa...
kızlar tatlıcadı nerelerde bilen duyan varmı çok merak ettim bi sorun yoktur inşallah bayağıdır yok kendisi :26:

kuzum evet bayadır yokk haberimde yok nerde acaba????

ah arkadaşım ne uzuldum ne uzuldum tuh tuh tuh hiçte sevmezdim mıymıntı fatmagulu

yaa öyle deme be çok seviyom o diziyi ben bağımlılık yaptı yaa...

bide bu sayfayı sık kullananlara ekleyip o sevimsiz kırmızılılar gelirse yapıyosun çok sağol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…