- 22 Şubat 2010
- 3.641
- 19
- 318
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #7.961
tek temennim o. bana önerebileceğiniz yiyecek varmı acaba?tabi kocişe detatlım sakın üzme kendini umutsuzluğada kapılma öbür aya inşallah tatlımmm
bugün fatmagül yok mu kizlar yaaa :44::44::44::44:
tek temennim o. bana önerebileceğiniz yiyecek varmı acaba?tabi kocişe de
maalesef tatlım sen bi hafta bekle onlar yayına koymasınlar olacak iş mi yaaa:84::84:
maleseffffffyok maç varya ondan sanırım
yok cnm benim izlemiyodum ama madur çok duydum arkadaşın birinden ee nbr
fatma gül yok bari alemin kralı olsaydı.maalesef tatlım sen bi hafta bekle onlar yayına koymasınlar olacak iş mi yaaa:84::84:
maalesef tatlım sen bi hafta bekle onlar yayına koymasınlar olacak iş mi yaaa:84::84:
tek temennim o. bana önerebileceğiniz yiyecek varmı acaba?tabi kocişe de
evet malesef :84:
cnm uzme kendini dicem ama ben başaramıyorum o kırmızılıları dövmek istiyorum hatta onları bisene görmek istemiyorum cnm tarçın bal ve çörekotu yumurtlama için iyi die duydum bidahaki ay denicem adet olursam
lllaaaaannnnnnnnnn getirmesinler beni oraya... olacak mi is mi bu beeaa???sen bekle bekle bu ciksin bu ne yaaa, bu ne yaaa... ööff...
ne kadar yenileceği hakkında bi fikrin varmı? 1 tatlı kaşığı filanmı?
fatma gül yok bari alemin kralı olsaydı.
ah cnm benim üzme kendini yıpratma dakikalr sonra atlatırsın banada oluyo zaman zaman bağırmak haykırmak istiyorum ama yok gelmiyo dizi ekranlara naparsın kaderde 12 ocak 2012 de fatmagulude izlememek vartmış olssun bi hafta sonrasıda var bak tek tesellim bu nolur arkadaşım sana:2::2::2::2::2:
ne kadar yenileceği hakkında bi fikrin varmı? 1 tatlı kaşığı filanmı?
cnm google bey amcaya yaz oradan çıkar bende tam tarif bilmiyom
lllaaaaannnnnnnnnn getirmesinler beni oraya... olacak mi is mi bu beeaa???sen bekle bekle bu ciksin bu ne yaaa, bu ne yaaa... ööff...
fatma gül yok bari alemin kralı olsaydı.
kızlar tatlıcadı nerelerde bilen duyan varmı çok merak ettim bi sorun yoktur inşallah bayağıdır yok kendisi :26:
ah arkadaşım ne uzuldum ne uzuldum tuh tuh tuh hiçte sevmezdim mıymıntı fatmagulu
1 tatlı kaşığı bala 1 çay kaşığı çörekotu ve 1 çay kaşığı tarçın karışırıp sabah aç karına çörekotunu iyice dişlerinle ezerek yiyorsun,aynı karışımı gece yatarken yapıp aç karına yiyorsun.reglin 2.günü başlayıp 12.günde dahil toplamda 11 gün uyguluyorsun bu kürü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?