- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #8.241
kendi doktoruna gitmedin sanırım. böyle durumlarda bi de doktor ilgilenmeyince insan gerçekten çok kötü oluyor. sen ihmal etme pazartesi kendi doktoruna hemen git. rabbim yardımcın olsun valla. zaten senin tehlikeli günlerin bitti. ama yinede tedbiri elden bırakma canım benim
askım uyardıgın ıcın sa ol ama ınan su an dişlerim bırbırıne vuruyo kocamda yat dınlen bısey yok demez mı ? cıldırdım yemın olsun . Rabbım bebeklerın en gusellerını sızlere versin insallahh ...
yanlis düsünmüyorum di mi tatlim?? yani bu deyim nerden geliyor bilmiyorum ama dogru bulmuyorum ve ben hic kullanmiyorum.. bugün arkadasla konustuk, yusufla züleyhayi anlatti da icim bi acayip oldu.. kadin iranli, fars edebiyati okumus doktora yapmis iranda.. kitap ve siirler yazmis.. bi siirinde de yusuf peygamber geciyor.. cok hosuma gitti.. onun da bi oglu var.. masallah yaaaa insan bakmaya kiyamiyorum cok seviyorum veledi... bugün gelmis kucagima dudagini uzatiyor ayyy Allahim insallah bana da öyle dünyalar güzeli bi bebek verir yaaaaaaaisteyen herkese tabiki...
yanlis düsünmüyorum di mi tatlim?? yani bu deyim nerden geliyor bilmiyorum ama dogru bulmuyorum ve ben hic kullanmiyorum.. bugün arkadasla konustuk, yusufla züleyhayi anlatti da icim bi acayip oldu.. kadin iranli, fars edebiyati okumus doktora yapmis iranda.. kitap ve siirler yazmis.. bi siirinde de yusuf peygamber geciyor.. cok hosuma gitti.. onun da bi oglu var.. masallah yaaaa insan bakmaya kiyamiyorum cok seviyorum veledi... bugün gelmis kucagima dudagini uzatiyor ayyy Allahim insallah bana da öyle dünyalar güzeli bi bebek verir yaaaaaaaisteyen herkese tabiki...
regen sen demek trazona gıtsen adam doversın ben trabzonluyıum dogma buyume trabzonluyum orda yusuf ısmını cok kullanırlar cumle ıcersındeeee..yanlis düsünmüyorum di mi tatlim?? yani bu deyim nerden geliyor bilmiyorum ama dogru bulmuyorum ve ben hic kullanmiyorum.. bugün arkadasla konustuk, yusufla züleyhayi anlatti da icim bi acayip oldu.. kadin iranli, fars edebiyati okumus doktora yapmis iranda.. kitap ve siirler yazmis.. bi siirinde de yusuf peygamber geciyor.. cok hosuma gitti.. onun da bi oglu var.. masallah yaaaa insan bakmaya kiyamiyorum cok seviyorum veledi... bugün gelmis kucagima dudagini uzatiyor ayyy Allahim insallah bana da öyle dünyalar güzeli bi bebek verir yaaaaaaaisteyen herkese tabiki...
bende anlamadım vallasen gidince panik yaptım birden
Allah razı olsuun sa olasın yawrummm..
canım gitme sen kendi doktoruna falan öyle hemen bişiy olunca gitmeyin doktora hastaneye kızlar zaten orası mikrop yuvası ayda bir kere gitmen yeterli nasılsa allahım korur merak etme panik yapma elifinde dediği gibi senin tehlikeli dönemin bitmiş nasılsa ne kendini ne eşini nede çevrendekileri strese sokma yıpratma kendini dinlen dinlen dinlen bol bol dinlen işte bu kadar bide süt içmeyi unutma sakın
canım gitme sen kendi doktoruna falan öyle hemen bişiy olunca gitmeyin doktora hastaneye kızlar zaten orası mikrop yuvası ayda bir kere gitmen yeterli nasılsa allahım korur merak etme panik yapma elifinde dediği gibi senin tehlikeli dönemin bitmiş nasılsa ne kendini ne eşini nede çevrendekileri strese sokma yıpratma kendini dinlen dinlen dinlen bol bol dinlen işte bu kadar bide süt içmeyi unutma sakın
ah cnm inşalla ya gönulden diliyorum hepimize kızımada öğrettim sadece bize değil isteyen herkeze Allah bebek versin die ay öle tatlı dioki belkide kızımın dualrı tutarda bizde alırız bebemizi kucamıza ay akşam içinde sizinde oldunuz garip ruya gördum
bebeğim benim inan dualarım hep bizimleee... sen bizim dualarımızı geri çevirme ya rabbimm....
regen sen demek trazona gıtsen adam doversın ben trabzonluyıum dogma buyume trabzonluyum orda yusuf ısmını cok kullanırlar cumle ıcersındeeee..
yok tatlim yaaa... canim sIkIldI iste saka yapayim dedim.. aayyyy heri de terketti gitti.. tek basima oturuyom yatak odasinda yatarim birazdan
kız ben kucukum siz benım ablamsınız cok dogru bısey ogrettın bana tsk ederım arkadasımhayrolsun canim.. ben de bazen karisik rüyalar görüyorum ama unutuyorum hemen
amin tatliskom ne diyeyim.. Allahim duysun dualarimizi...
yok kuzum yaa niye döveyim.. isin ucunda dayak yemek de varben bu söylediklerimi düzgünce söylerim isteyen anlar istemeyen anlamaz.. sonrasini yargilamak da bana düsmez degil mi bitanem?? bugün de yusuf peygamberden konustugumuz icin aklima geldi sadece söylemek istedim.. trabzon dedin de, bizim burda da bi trabzonlu bayan var.. gecen alisveris merkezinde gördüm.. koskoca marketin icinde kocasini bi fircaliyo bi bagiriyo anlatamam varya adami dövecek nerdeyse
seni yalnızmı bıraktı eşin kuşum gel bizeee elifi yareni almayı unutma bak ben size mercimek köftesi de yaparımm
seni yalnızmı bıraktı eşin kuşum gel bizeee elifi yareni almayı unutma bak ben size mercimek köftesi de yaparımm
sagol canim düsünmen yeter.. bugün yeterince yedim zaten.. ama bi cayini icerim.. moralim bozuk aslinda iyi de gelir araniza kafa dagitirim..
kız ben kucukum siz benım ablamsınız cok dogru bısey ogrettın bana tsk ederım arkadasımo manzaraları bızde kocamla cok yasıyoıruz trabzonun ınsanı cok asabii oluyoo sen bıde benım annemı gorsen uuuu nenem babam kafasına aaz mı bardak yedii eyy gidi
sagol canim düsünmen yeter.. bugün yeterince yedim zaten.. ama bi cayini icerim.. moralim bozuk aslinda iyi de gelir araniza kafa dagitirim..
ay severimde ay ne tuhaf dimi ta nerden nereye ne guzel arkadaşlıklar kuruyoz ben normalde tum gece yalnızdım ama artık değilim cnm arkadaşalrım gönuller hep bir bide benim meri arkadaşım vardı buradaki ilk arkadaşım regenle ikisiyle aynı gece tanışmıştık onunda sohpeti çok guzel tanımanı isterim
ah benim arkadaşımın kim bozmuş moralini ay baş ağrım hafifledi ben normalde çok su içerim bugun dışarıda hiç içmediim ondanmı agrıdı acaba gece başucumda bile duru o derece
düşünmem mi ben arkadaşımı yaa moreli bozulan gelsinnn annemm bende dağıtıyom bedavayaa
ayy evet yaa ne güzel arkadaş olduk dimi ama ben meriyi tanımıyom herhalde bayadır girmiyoo gelsin tanışırıkkk
olabilir tatlim susuzluk basagrisi yapar.. kendimden biliyorum bana da arkadasim demisti.. dikkat ettim o günden sonra bas agrim olunca su ictim ve gercekten gecti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?