- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #8.261
kızlarrrr ben kaçıyorum ayy muhabbette koyu ama hadi bi 10 dk daha durimm
meri diger topikten regen tatlıcadı bi kaç arkadaş var eski topikten sanırım
hangi topikk???:44::44::44:
meri diger topikten regen tatlıcadı bi kaç arkadaş var eski topikten sanırım
evet tatlim bu tanidigim bayan da aynen öyle.. o yüzden arkadaslik yapmiyorum.. gerci burda herkesle arkadaslik yapilmiyor yani nereli olursa olsunbenim oldugum yerde diyarbakirli cok.. ben ankaraliyim.. arada kültür farki cok fazla.. üniversite okuyup gelen cok ama cok az.. hel bu kesimde neredeyse hic yok.. hasa hasa kücümsedigimden degil, ama köyden gelen biriyle sehirden gelen birinin kafa yapisi kesinlikle bir degil... neyse... bi iki tane arkaasim var yok iste.. e sizler varsiniz tabiki.. yetiyor bana
hangi topikk???:44::44::44:
Ayfeeeeeeeeeerrrr senin neden sesin cikmiyor sekerim??? :26:
haklısın bebegın ben ıstanbula geleli 9 ay oldu . hıc arkadasım yok bina hep göçmen kafalarımız uyuşmuyoo . kımseyı kucumsemek degıl bebegım ama ınsan kafasının uydugu ıle arkadaslık edıyor .. kendınıze cok ıyı bakın .. ıyı geceler
iyi geceler canım dikkat et kendine biraz. yarın yataktan çıkma. keyif yap. yada öyle düşünhaklısın bebegın ben ıstanbula geleli 9 ay oldu . hıc arkadasım yok bina hep göçmen kafalarımız uyuşmuyoo . kımseyı kucumsemek degıl bebegım ama ınsan kafasının uydugu ıle arkadaslık edıyor .. kendınıze cok ıyı bakın .. ıyı geceler
nolur kizlar diger topik demeyin.. olur mu..
dün akşam kimse yoktu bu gece ne güzel herkse burda :) çok yalnız hissettim kendimi dün akşam bi sorum vardı cevap alamadım pek
bilmiyorum bazen böyle moralim düsüyor icimden konusmak gelmiyor.... sen almanyada yasiyorsun dimi? bende avusturyada yasiyorum. isim neydi senin?
kızlarr ben kaçtım iyi gecelerrrr
aa nedenki bunda kötu ne var meriden bahsettim oda kim dedi bende nerden tanıdımı anlattım ne gibi sakınca varki
fistigim tekarar sor yaa.. kusura bakma, bazen sayfalar cok hizli geciyor gözden kacmis olabilir.. bildigimiz bir seyse neden cevap vermeyelim..
evet canim almanyadayim ben de... avusrtayada da almanca konusuluyor sanirim.. o zaman regen ne demek bilirsinadim iste o.. burda yazilmasi taraflatari degilim ben pek.. sen neler yapiyorsun anlatsana biraz.. moralin neden düstü?? bak benim de cok iyi degil gel dertleselim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?