2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

haklısın bebegın ben ıstanbula geleli 9 ay oldu . hıc arkadasım yok bina hep göçmen kafalarımız uyuşmuyoo . kımseyı kucumsemek degıl bebegım ama ınsan kafasının uydugu ıle arkadaslık edıyor .. kendınıze cok ıyı bakın .. ıyı geceler

dün akşam kimse yoktu bu gece ne güzel herkse burda :) çok yalnız hissettim kendimi dün akşam bi sorum vardı cevap alamadım pek

iyi geceler tatlim benim..

iyi geceler canım dikkat et kendine biraz. yarın yataktan çıkma. keyif yap. yada öyle düşün

dün akşam kimse yoktu bu gece ne güzel herkse burda :) çok yalnız hissettim kendimi dün akşam bi sorum vardı cevap alamadım pek

fistigim tekarar sor yaa.. kusura bakma, bazen sayfalar cok hizli geciyor gözden kacmis olabilir.. bildigimiz bir seyse neden cevap vermeyelim..

bilmiyorum bazen böyle moralim düsüyor icimden konusmak gelmiyor.... sen almanyada yasiyorsun dimi? bende avusturyada yasiyorum. isim neydi senin?

evet canim almanyadayim ben de... avusrtayada da almanca konusuluyor sanirim.. o zaman regen ne demek bilirsin adim iste o.. burda yazilmasi taraflatari degilim ben pek.. sen neler yapiyorsun anlatsana biraz.. moralin neden düstü?? bak benim de cok iyi degil gel dertleselim..

aa nedenki bunda kötu ne var meriden bahsettim oda kim dedi bende nerden tanıdımı anlattım ne gibi sakınca varki

yok tatlim kötü bir sey oldugundan degil.. gecen bi firca yedim de o yüzden.. hatta kizlar da sahitler, beyaz gala felan da vardi.. üzüldüm aslinda o yüzden dedim diger topik konusu gecmesin diye.. yoksa bi sakincasi yok canim.. bu arada meri hic gelmiyor.. seyda da cok sIk ugramiyor

ikinci çizginin silik çıkması hakkında fikirlerinizi almak istiyorum da. o çizgi yok yere çıkmaz dedi bi arkadaşım siz ne düşünüyorsunuz?

evet bizde almanca konusuyoruz. anlamistim isimini zaten.. vallah benimki belli zaten dünyada bitane ayfer olmadigi icin farketmiyor. neyse, ben calisiyorum. kücük bi köyde alp daglarinin eteklerinde yasiyoruz esimle. eylül den beri de cocuk yapmaya calisiyoruz. gecen ay düsük yaptim... iste tekrar denicez. moralimin düsmesinin bi sebebi yok aslinda.sabah erken kalktim belkide yoruldum. sen neden moralsizsin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…