- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #8.281
ikinci çizginin silik çıkması hakkında fikirlerinizi almak istiyorum da. o çizgi yok yere çıkmaz dedi bi arkadaşım siz ne düşünüyorsunuz?
yok tatlim kötü bir sey oldugundan degil.. gecen bi firca yedim de o yüzden.. hatta kizlar da sahitler, beyaz gala felan da vardi.. üzüldüm aslinda o yüzden dedim diger topik konusu gecmesin diye.. yoksa bi sakincasi yok canim.. bu arada meri hic gelmiyor.. seyda da cok sIk ugramiyor
Benimki neredeyse büyüteçle bakılacak kadar belirsizdi..Hamileydim ama, şu bir gerçek ki ikinci çizgi çok silik bile olsa (Ki ben bi 10-15 dakika bakmıştım) test pozitif oluyor.Arkadaşınız doğru demiş bana göre.Çünkü benim çoğu arkadaşımın hep çok silikti ve hapsi de hamileydi.
evet bizde almanca konusuyoruz. anlamistim isimini zaten.. vallah benimki belli zaten dünyada bitane ayfer olmadigi icin farketmiyor. neyse, ben calisiyorum. kücük bi köyde alp daglarinin eteklerinde yasiyoruz esimle. eylül den beri de cocuk yapmaya calisiyoruz. gecen ay düsük yaptim... iste tekrar denicez. moralimin düsmesinin bi sebebi yok aslinda.sabah erken kalktim belkide yoruldum. sen neden moralsizsin??
ikinci çizginin silik çıkması hakkında fikirlerinizi almak istiyorum da. o çizgi yok yere çıkmaz dedi bi arkadaşım siz ne düşünüyorsunuz?
öncelikle benim adetime daha bir hafta var yani 20sinde falan bekliyorum daha test için erken olduğunu da biliyorum ama sabredemedim yaptım. ilk 5da falan değil ama üzernden nerdeyse yarm saat geçtiğinde farkttim ikinciyi. bu sabah tekrar yaptım sonuç tek çizgien iyisi sabretmek de peki ikinci çizgi nie çıktı ki ya ben nasıl dayanacağım bir hafta
öncelikle benim adetime daha bir hafta var yani 20sinde falan bekliyorum daha test için erken olduğunu da biliyorum ama sabredemedim yaptım. ilk 5da falan değil ama üzernden nerdeyse yarm saat geçtiğinde farkttim ikinciyi. bu sabah tekrar yaptım sonuç tek çizgien iyisi sabretmek de peki ikinci çizgi nie çıktı ki ya ben nasıl dayanacağım bir hafta
e tatlim benim adimdan da dünyada bi tane yok.. ama bazi bilgileri veriyoruz, oturdugum yeri yaptigim isi felan söylüyorum ben.. bilirsin yerin kulagi var.. bazen yasadigim sorunlari gelip burda sizlere anlatiyorum.. e bu siteye ben üyeysem, esimin ailesinden birinin üye olmasi ihtimali de yok degil.. ne oluuuuuuur ne olmaz.. ben tedbirimi alayim da takdir Allahtan.. gerci erkekligin yarisi inkar yarisi da kacmakmis.. ben de öyle yaparim olmazsa
hayirlisi olsun cnaim benim.. insallah yine hamis kalirsin, güzelb i hamilelik gecirirsin.. alpleri görmeyi ben de cok istiyorum ama bakalim kismet olacak mi..
yani canim benim, o ikinci cizgi sadece hamilelik hormonundan etkilenir.. herhangi bi ilactan ya da yedigin bir seyden dolaydi o cizgi cikmaz.. hic farketmz silik ya da degil.. eger gördüysen ikinci cizgiyi bil ki hamilesin.. ßhcg hormonunu yükseltebilecek bi ilac kullaniyorsan o zaman testi etkileyebilir.. bildigim bu kadar..
bende hamilesin diyorum. ikinci çizgi çıkınca yanılma payı çok düşük hatta yok gibi. ama tek çizgide testin yanılma payı var. bence sen hcg baktır. kesin çözüm olur. hem aklında rahatlamış olurikinci çizginin silik çıkması hakkında fikirlerinizi almak istiyorum da. o çizgi yok yere çıkmaz dedi bi arkadaşım siz ne düşünüyorsunuz?
insallah isteyen herkese versin Rabbim.. gelirsin yaaa... baska yerlerden gelenler bayiliyor buralara. biz pek anlamiyoruz neden ne var bu daglar da dag iste diyoruzda, baska memleketlerde böyle bi manzaranin olmadigini unutuyoruz. bizim hergün gözümüzün önünde. ama gercekten muhtesem manzaralar var burda.. gelip görmeni tavsiye ederim...
zaten avrupada manzaradan baska da pek bir sey yok.. bakalim kismetse.. tatil amacli iste.. simdi baska amaclarimiz oldugu icin gözümüz alpleri felan da görmüyor
evet aynen öyle... bizde ev aramaktan ve cocuk yapmaktan baska biseye odaklanamiyoruz. gerci cok takintili degiliz cok sükür haftasonlari bi yerlere gidip kafa dagitiyoruz. hep ayni seyleri konusmakta iyi degil. cool bleiben
Benden başka soğan suyu içen yok galiba safsatamı bunlar yaaa biri içtim hamile yim desin
valla başla biyerlerden yoksa kızların hepsi pc başında uyuyacakşimdi. kimsenin sesi soluğu çıkmıyoray kizlar ne konussak diye düsünüyorum yaaa :44::44::44: sohbet etmek de istyiorum ama gece gece de ne diyecegimi bilemiyorum
ay kizlar ne konussak diye düsünüyorum yaaa :44::44::44: sohbet etmek de istyiorum ama gece gece de ne diyecegimi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?