2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ikinci çizginin silik çıkması hakkında fikirlerinizi almak istiyorum da. o çizgi yok yere çıkmaz dedi bi arkadaşım siz ne düşünüyorsunuz?

Benimki neredeyse büyüteçle bakılacak kadar belirsizdi..Hamileydim ama, şu bir gerçek ki ikinci çizgi çok silik bile olsa (Ki ben bi 10-15 dakika bakmıştım) test pozitif oluyor.Arkadaşınız doğru demiş bana göre.Çünkü benim çoğu arkadaşımın hep çok silikti ve hapsi de hamileydi.

cnm bende vardım o konu hakkında yazmıştım ama benim yazdığım şeyden alınacaklarını düşünmuyorum zaten benim onlarla samimi olcak bi ortamım olmadı he bidaha yazmam yazmamamın sebebi gereksiz sebepsiz kaprisler yada onların düşünceleri değil sadece senin içinde bi hüzne sebebiyet vermemektendir

öncelikle benim adetime daha bir hafta var yani 20sinde falan bekliyorum daha test için erken olduğunu da biliyorum ama sabredemedim yaptım. ilk 5da falan değil ama üzernden nerdeyse yarm saat geçtiğinde farkttim ikinciyi. bu sabah tekrar yaptım sonuç tek çizgi en iyisi sabretmek de peki ikinci çizgi nie çıktı ki ya ben nasıl dayanacağım bir hafta

e tatlim benim adimdan da dünyada bi tane yok.. ama bazi bilgileri veriyoruz, oturdugum yeri yaptigim isi felan söylüyorum ben.. bilirsin yerin kulagi var.. bazen yasadigim sorunlari gelip burda sizlere anlatiyorum.. e bu siteye ben üyeysem, esimin ailesinden birinin üye olmasi ihtimali de yok degil.. ne oluuuuuuur ne olmaz.. ben tedbirimi alayim da takdir Allahtan.. gerci erkekligin yarisi inkar yarisi da kacmakmis.. ben de öyle yaparim olmazsa

hayirlisi olsun cnaim benim.. insallah yine hamis kalirsin, güzelb i hamilelik gecirirsin.. alpleri görmeyi ben de cok istiyorum ama bakalim kismet olacak mi..

ikinci çizginin silik çıkması hakkında fikirlerinizi almak istiyorum da. o çizgi yok yere çıkmaz dedi bi arkadaşım siz ne düşünüyorsunuz?

yani canim benim, o ikinci cizgi sadece hamilelik hormonundan etkilenir.. herhangi bi ilactan ya da yedigin bir seyden dolaydi o cizgi cikmaz.. hic farketmz silik ya da degil.. eger gördüysen ikinci cizgiyi bil ki hamilesin.. ßhcg hormonunu yükseltebilecek bi ilac kullaniyorsan o zaman testi etkileyebilir.. bildigim bu kadar..

cnm o ikinci çizgi silik olsada pozitiftir hiç duymadım silik çıkıpta sonradan hamile olmadını öğrenen benimki ve bi kaç arkadaşında öleydi ve cevremde pek çok kişinin

o zaman durum sahibeli

Hımmm, şaşırdım ama bir daha deneseydin..Bekledin mi iyice 2. yi de? Benim arkadaşım adetine 1 hafta kala yapmıştı ve çıkmıştı...Tekrar dene istersen ama ben yıllarca kullandım o testlerden hiç yanlış, bozuk çıkmadı ne bileyim Neyse, hayırlısı olsun olmazsa da canını sıkma ben 9 yıldan sonra kavuştum oğluma, Allah hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşaallah.

tatlim senin icin cok erken bence.. bir de o testlerde durdukca ikinci cizgi cikabiliyor.. benim de olmustu.. 5dakikadan sonra dikkate almamak gerekiyor.. yani adetine daha bir hafta varsa, döllenme olduysa bile belki de henüz rahime bile tutunmamistir.. cünkü 1 hafta-10 gün sürebiliyor rahime ulasip kendine yer bulmasi.. nacizane fikrim biraz daha sabret..

insallah isteyen herkese versin Rabbim.. gelirsin yaaa... baska yerlerden gelenler bayiliyor buralara. biz pek anlamiyoruz neden ne var bu daglar da dag iste diyoruzda, baska memleketlerde böyle bi manzaranin olmadigini unutuyoruz. bizim hergün gözümüzün önünde. ama gercekten muhtesem manzaralar var burda.. gelip görmeni tavsiye ederim...

bende hamilesin diyorum. ikinci çizgi çıkınca yanılma payı çok düşük hatta yok gibi. ama tek çizgide testin yanılma payı var. bence sen hcg baktır. kesin çözüm olur. hem aklında rahatlamış olur

zaten avrupada manzaradan baska da pek bir sey yok.. bakalim kismetse.. tatil amacli iste.. simdi baska amaclarimiz oldugu icin gözümüz alpleri felan da görmüyor

zaten avrupada manzaradan baska da pek bir sey yok.. bakalim kismetse.. tatil amacli iste.. simdi baska amaclarimiz oldugu icin gözümüz alpleri felan da görmüyor

evet aynen öyle... bizde ev aramaktan ve cocuk yapmaktan baska biseye odaklanamiyoruz. gerci cok takintili degiliz cok sükür haftasonlari bi yerlere gidip kafa dagitiyoruz. hep ayni seyleri konusmakta iyi degil. cool bleiben

evet aynen öyle... bizde ev aramaktan ve cocuk yapmaktan baska biseye odaklanamiyoruz. gerci cok takintili degiliz cok sükür haftasonlari bi yerlere gidip kafa dagitiyoruz. hep ayni seyleri konusmakta iyi degil. cool bleiben

aynen.. katiliyorum gercekten.. ben artik bebek düsünmüyorum.. zaten trye gitcem haziranda.. o zamana kadar süre tanidim kendime.. sonrasina Allah kerim.. ben genelde buralarda takiliyorum haftasonu da olsa pek bir yerlere gitmiyorum.. aaa pardon kaynanamlari unutmusum amaaaannn... hayat iste.. dünyaya parali gelcen yaa... bi sabah kahvaltini gidip baska bi sehirde yapmadiktan sonra, hayat hep ayni hayat iste bizlere... monoton.. insallah güzel bebeklerle hayatimiz renklenir

ay kizlar ne konussak diye düsünüyorum yaaa :44::44::44: sohbet etmek de istyiorum ama gece gece de ne diyecegimi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…