2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ya kizlar su an beynimden vurulmus bi durumdayim.. ben gidiyorum.. iyi geceler hepinizee

geldim ben tatlım...
eve dönüyorum pazar..
artık sık sık görüşürüz
geldim canım arkadasım bu aksam kaç kez kulklarım çınlamıştı..
sendenmiş demek..burada pc yok..nete grmem zor oluyor ama artık eve gtme vakti geldi..
sizleri çok özledim ilk arkadasınnım tabi
ayy evet yaa ne güzel arkadaş olduk dimi ama ben meriyi tanımıyom herhalde bayadır girmiyoo gelsin tanışırıkkk
tanışırık şekerim...kıss ben adanalıyım.. sen de adanalılar gibi yazmıssın
geliyorum bi kaç güne..babam byük bir ameliyt gecirdi memleketteydim o yüzden..

meri diger topikten regen tatlıcadı bi kaç arkadaş var eski topikten sanırım

ahh benm vefalı arkadasım her zamn gerek özelden gerek burdan hep beni anmışsın..
bugünki özel msjınıda yeni gördüm çok mutlu oldum..
unutulmamak ne güzel..benim vefalı arkadaşım

kızlar dün yaptığım test silikti .bugün dayanamayıp sabah tekrar yaptım 2dk içinde yine silik çıktı akşamki teste göre daha belirgindi. Bugün adet günüm çıldıracam meraktan

kızlar dün yaptığım test silikti .bugün dayanamayıp sabah tekrar yaptım 2dk içinde yine silik çıktı akşamki teste göre daha belirgindi. Bugün adet günüm çıldıracam meraktan

cnm artık çıldırma hamilesin işte tebrik ederim tatlım kucağınada nasip olur inşalla

cnm arkadaşım sen unutulcak insanmısın seni unutman mumkunmu bak burada gece kuşlarıda çok bizim gibi inşalla hepbirlikte çok guzel sohpetler edicez yeniden

Offf yaaaaaa

Biz daha önce t.bebek denemiştik tutunma olmamıştı... O zaman çatlatma iğnesi vurulduktan 36 saat sonra yumurtalarım toplanmıştı...

Dün dr. gittim ov. takibi için, yumurtalarım gelişmiş çatlatma iğnesi verdi... Yarın saat 11 de vurun pazartesi sabah aşılama için gelin dedi... 48 saat yapıyor iğneyi vurunmamla aşılama yapılacak süre arası offf yaaa acaba iğneyi akşam 11demi vurunmam lazımdı??? ama yarın saat 11de dedi doktor offffffffff..........

bence dok.nası dedıyse öyledır yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…