- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #8.301
ya kizlar su an beynimden vurulmus bi durumdayim.. ben gidiyorum.. iyi geceler hepinizee
hayırdır canım? neyse iyi gecelerya kizlar su an beynimden vurulmus bi durumdayim.. ben gidiyorum.. iyi geceler hepinizee
ya kizlar su an beynimden vurulmus bi durumdayim.. ben gidiyorum.. iyi geceler hepinizee
geldim ben tatlım...yok tatlim kötü bir sey oldugundan degil.. gecen bi firca yedim de o yüzden.. hatta kizlar da sahitler, beyaz gala felan da vardi.. üzüldüm aslinda o yüzden dedim diger topik konusu gecmesin diye.. yoksa bi sakincasi yok canim.. bu arada meri hic gelmiyor.. seyda da cok sIk ugramiyor
geldim canım arkadasım bu aksam kaç kez kulklarım çınlamıştı..ay severimde ay ne tuhaf dimi ta nerden nereye ne guzel arkadaşlıklar kuruyoz ben normalde tum gece yalnızdım ama artık değilim cnm arkadaşalrım gönuller hep bir bide benim meri arkadaşım vardı buradaki ilk arkadaşım regenle ikisiyle aynı gece tanışmıştık onunda sohpeti çok guzel tanımanı isterim
tanışırık şekerim...kıss ben adanalıyım.. sen de adanalılar gibi yazmıssınayy evet yaa ne güzel arkadaş olduk dimi ama ben meriyi tanımıyom herhalde bayadır girmiyoo gelsin tanışırıkkk
meri diger topikten regen tatlıcadı bi kaç arkadaş var eski topikten sanırım
Nasilsiniz
Ne var ne yok ne yapiyonuz bakim
Gogom hayirli olsun cok sukur tahlil sonuclarin temiz cikmis hadi bakalim az kaldi bebise desene
kızlar dün yaptığım test silikti .bugün dayanamayıp sabah tekrar yaptım 2dk içinde yine silik çıktı akşamki teste göre daha belirgindi. Bugün adet günüm çıldıracam meraktan
geldim ben tatlım...
eve dönüyorum pazar..
artık sık sık görüşürüz
geldim canım arkadasım bu aksam kaç kez kulklarım çınlamıştı..
sendenmiş demek..burada pc yok..nete grmem zor oluyor ama artık eve gtme vakti geldi..
sizleri çok özledim ilk arkadasınnım tabi
tanışırık şekerim...kıss ben adanalıyım.. sen de adanalılar gibi yazmıssın
geliyorum bi kaç güne..babam byük bir ameliyt gecirdi memleketteydim o yüzden..
ahh benm vefalı arkadasım her zamn gerek özelden gerek burdan hep beni anmışsın..
bugünki özel msjınıda yeni gördüm çok mutlu oldum..
unutulmamak ne güzel..benim vefalı arkadaşım
Benden başka soğan suyu içen yok galiba safsatamı bunlar yaaa biri içtim hamile yim desin
Ayy tatlım yaaa çıldırmak üzereyim ne yapçam bilmiyom...
aşılamayla ilgili bilgin var mı???
Ayy tatlım yaaa çıldırmak üzereyim ne yapçam bilmiyom...
aşılamayla ilgili bilgin var mı???
Offf yaaaaaa
Biz daha önce t.bebek denemiştik tutunma olmamıştı... O zaman çatlatma iğnesi vurulduktan 36 saat sonra yumurtalarım toplanmıştı...
Dün dr. gittim ov. takibi için, yumurtalarım gelişmiş çatlatma iğnesi verdi... Yarın saat 11 de vurun pazartesi sabah aşılama için gelin dedi... 48 saat yapıyor iğneyi vurunmamla aşılama yapılacak süre arası offf yaaa acaba iğneyi akşam 11demi vurunmam lazımdı??? ama yarın saat 11de dedi doktor offffffffff..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?