- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #8.321
benim biraz var ama yardımcı olabilirim
bence dok.nası dedıyse öyledır yanii
Offf yaaaaaa
Biz daha önce t.bebek denemiştik tutunma olmamıştı... O zaman çatlatma iğnesi vurulduktan 36 saat sonra yumurtalarım toplanmıştı...
Dün dr. gittim ov. takibi için, yumurtalarım gelişmiş çatlatma iğnesi verdi... Yarın saat 11 de vurun pazartesi sabah aşılama için gelin dedi... 48 saat yapıyor iğneyi vurunmamla aşılama yapılacak süre arası offf yaaa acaba iğneyi akşam 11demi vurunmam lazımdı??? ama yarın saat 11de dedi doktor offffffffff..........
dr sana 48 saat sonra gel demediyse kafana takma normade sabah iğne oluyorr ertesigün sabah aşılama olur ben öyle biliyorum bir tanıdığımdan
normal aşılama iğnesi tüp bebek iğnesi saati farklı olurmuş stres yapma sakin ol herşy süper olucak canım
İşte onu demedi yarın 11de iğneni yap dedi, akşam dediğini hatırlamıyom o yüzden sabah yaptım iğnemi...
Ayy işte o yüzden kafam çok karıştı nette baktım iğneden en geç 36 sonrasına kadar aşılamalar hep yapılmış, 40lı saatleri bulan yok, yumurta çatladıktan sonra 12 saat yaşarmış ve bu süreçte spermle buluşmuş olması gerekiyormuş... offf yaaaaa dr. bir kereye mahsus denicekti bu aşılamayı eğer ben hatalı vurunduysam o şansımızda benim yüzümden gidecek yaaa...
canım sen sabah iğne yaptırmıcakmısn pzrtesi sabah gitmicekmisin dr . saatte sorun yok senin kafan karışık suan
İşte onu demedi yarın 11de iğneni yap dedi, akşam dediğini hatırlamıyom o yüzden sabah yaptım iğnemi...
Ayy işte o yüzden kafam çok karıştı nette baktım iğneden en geç 36 sonrasına kadar aşılamalar hep yapılmış, 40lı saatleri bulan yok, yumurta çatladıktan sonra 12 saat yaşarmış ve bu süreçte spermle buluşmuş olması gerekiyormuş... offf yaaaaa dr. bir kereye mahsus denicekti bu aşılamayı eğer ben hatalı vurunduysam o şansımızda benim yüzümden gidecek yaaa...
tatlım ben bugün ayptım iğnemi yarın değil, p.tesi aşılama saatinde tam 48. saat oluyor...
Dr. dün gittim yarın saat 11de vurun dedi iğneni... bugün için ama sabah akşam demedi, acaba akşam mı vurunmalıydım o zaman 36 saat yapacaktı, saat 11 deyince ben sabaha yordum 23 falan veya akşam 11 demedi... o sebeple 48 saat olucak p.tesi sabahına...
napıosunuz bakalım ben geldımmmmoooo şimdi anladım son iğne bu ozaman. sürekli vurulmadınmı hergün
napıosunuz bakalım ben geldımmmm
oooo şimdi anladım son iğne bu ozaman. sürekli vurulmadınmı hergün
hoşgeldin cnm birbirimize yardımcı oluyoruz napalım sen nssılsın bebiş nasıl
Allah da yardımcınız olsun dualarınız kabul bulsun ınsallah ıyıyız nolsun bebegım takılıyoruz:) senden ne var
tatlım şimdi şöyle g.f kullandım 1 kutu, bu sabah saat 11de çatlatma iğnemi vurundum, çatlatma iğnesi 1 kere yapılıyor... pazartesi sabah saat 11de aşılama yapılacak... endişem çatlatma iğnemi erken vurulmuş olmam...
hadı bakalım guselım sımdıden kolay gelsınnnnolsun cnm bu ay geçti gelcek aya hazırlık var:)
tatlım bak ben okuduktan sonra araştırmaya başladım hemen kesin bi sonuç göremedim yeni bi topik açmaya nedersin belki yaşamış gecirmiş arkadaşlarım sana yardımcı olur olmazmı dr u arama şansın yokmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?