2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

benim biraz var ama yardımcı olabilirim

Bekliyorum canım...

bence dok.nası dedıyse öyledır yanii

Tatlım haklısın dr. nasıl dediyse öyledir de... ahh salak kafam ahhhhhh aklım başımda değil heyecandan ölüyoz eşimle bakalım bu ay ne olacak diye, acaba kadın dedi de ben mi anlamadım diye içim içimi yiyor..... :18::18::18:

dr sana 48 saat sonra gel demediyse kafana takma normade sabah iğne oluyorr ertesigün sabah aşılama olur ben öyle biliyorum bir tanıdığımdan

dr sana 48 saat sonra gel demediyse kafana takma normade sabah iğne oluyorr ertesigün sabah aşılama olur ben öyle biliyorum bir tanıdığımdan

İşte onu demedi yarın 11de iğneni yap dedi, akşam dediğini hatırlamıyom o yüzden sabah yaptım iğnemi...

normal aşılama iğnesi tüp bebek iğnesi saati farklı olurmuş stres yapma sakin ol herşy süper olucak canım

Ayy işte o yüzden kafam çok karıştı nette baktım iğneden en geç 36 sonrasına kadar aşılamalar hep yapılmış, 40lı saatleri bulan yok, yumurta çatladıktan sonra 12 saat yaşarmış ve bu süreçte spermle buluşmuş olması gerekiyormuş... offf yaaaaa dr. bir kereye mahsus denicekti bu aşılamayı eğer ben hatalı vurunduysam o şansımızda benim yüzümden gidecek yaaa...

canım sen sabah iğne yaptırmıcakmısn pzrtesi sabah gitmicekmisin dr . saatte sorun yok senin kafan karışık suan

iğneni vuruldun pazar günü çatlar.pazar akşamından pazatesi sabahı 12 saat oluyor tam saati işte sorun yapma cnm stres çok yapma ltfen

Dr. dün gittim yarın saat 11de vurun dedi iğneni... bugün için ama sabah akşam demedi, acaba akşam mı vurunmalıydım o zaman 36 saat yapacaktı, saat 11 deyince ben sabaha yordum 23 falan veya akşam 11 demedi... o sebeple 48 saat olucak p.tesi sabahına...

oooo şimdi anladım son iğne bu ozaman. sürekli vurulmadınmı hergün

ben sana şöyle anlatıyım cnm hergün iğne vurulursun göbekten yada koldan yumurta kıvama gelince son iğne olur mesela pazar akşmı vurulursan salı sabahı aşılama olur

oooo şimdi anladım son iğne bu ozaman. sürekli vurulmadınmı hergün

tatlım şimdi şöyle g.f kullandım 1 kutu, bu sabah saat 11de çatlatma iğnemi vurundum, çatlatma iğnesi 1 kere yapılıyor... pazartesi sabah saat 11de aşılama yapılacak... endişem çatlatma iğnemi erken vurulmuş olmam...

tatlım bak ben okuduktan sonra araştırmaya başladım hemen kesin bi sonuç göremedim yeni bi topik açmaya nedersin belki yaşamış gecirmiş arkadaşlarım sana yardımcı olur olmazmı dr u arama şansın yokmu acaba

hastaneyi aradım yokmuş bugün asistanları da o yok diye erken çıkmışlar... yarında olmaz hastanede... Hayırlısı artık, ne diyeyim inşallah Rab'bim yardım eder de güzel sonuçlanır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…