2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

dediğim gibi benim arkadaşım hergün akşam iğne vuruldu yumurtalığı için son iğnesinden sonra aşılama oldu pazar akşamı iğne oldu salı sabahı aşılaması senin farkıdır belki cnm

saol canım birşey sorucam ben sigara içiyorum bırakmak için ilaç aldım dr hamile kalma ama bu ilaç zararlı dedi başlamadım o yüzden acaba bu ayiçmesemmi diye düşünüyorm
sakın baslama canım zararlı cok . ben ıcerken hamıle kaldım hemde gunde 2 paket ıcıyordum suan bıle gunde 4 tane ıcıyorum .. baslama sakın ılaca

tatlım bakıyorum en uzun süre 40 saat olarak görunuyo yani senin sabah yedi de işlemini gercekleştirmen mi gerekiyo ya bişey yapılmalı bu konuda

iyi akşamlarr canlarım benim adet bitmek üzere tekrar umutlarla çalışmaya devam edecez bakalım sizler napıyosunuz?

tatlım bakıyorum en uzun süre 40 saat olarak görunuyo yani senin sabah yedi de işlemini gercekleştirmen mi gerekiyo ya bişey yapılmalı bu konuda

canım ben sordum birsey olmaz dedi insan vücudunda 8 saat kalıyor o dedi sabah erken drla randevusu varsa sorun olmaz dedı oda saatini geçirmiş ama şimdi hamile tutumuş yani stes yapmsın dedi

canım ben sordum birsey olmaz dedi insan vücudunda 8 saat kalıyor o dedi sabah erken drla randevusu varsa sorun olmaz dedı oda saatini geçirmiş ama şimdi hamile tutumuş yani stes yapmsın dedi

ay çok sevindim cnm bilgisi tecrubesi olan birinden öğrenmek çok mutlu etti beni ben netten bu şekilde gördum kızlar hepimiz beyazgala için dua edelim

cnmm bişey okudum çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yumurta catlarmış ee en az 12 saat yaşadığına göre 48 saat oluyo ee bide 11 den daha erken gidersen biraz daha garantileniyo bide daha uzun yaşarsa cokta endişelenek bişey kalmadı dualarım seninle

slm verdim kimse görmedi... kizlar benim kahverengiler bitmedi!! düsük yapan arkadaslar benimle tecrubelerini paylasirsa sevinirim. normalmidir bu??

slm verdim kimse görmedi... kizlar benim kahverengiler bitmedi!! düsük yapan arkadaslar benimle tecrubelerini paylasirsa sevinirim. normalmidir bu??

cnm merhaba benim düşüğün başladığı gunden sayarsaak 19. gun başladı 20.de bitti 21 inde bişey yoktu senin kaç gun oldu kanamaya döndumu kimileride rahim temizleniyo dediler

cnm merhaba benim düşüğün başladığı gunden sayarsaak 19. gun başladı 20.de bitti 21 inde bişey yoktu senin kaç gun oldu kanamaya döndumu kimileride rahim temizleniyo dediler

nilufer varm gelen giden yada herhangi belirti

selam

bana özelden mesaj atmışsın ilgin için çok teşekkür ederim çok mutlu oldum
ama ben 100 adet mesaj yazmadığım için özel kapalı (
testi yaptıramadım ya cesaret edemedim dün
bugünde kar yağdı gidemedimm
yarın inşaaallah yaptıracağız eşimle
ilk sana haber verecem :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…