- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #8.341
tatlım bak ben okuduktan sonra araştırmaya başladım hemen kesin bi sonuç göremedim yeni bi topik açmaya nedersin belki yaşamış gecirmiş arkadaşlarım sana yardımcı olur olmazmı dr u arama şansın yokmu acaba
hastaneyi aradım yokmuş bugün asistanları da o yok diye erken çıkmışlar... yarında olmaz hastanede...Hayırlısı artık, ne diyeyim inşallah Rab'bim yardım eder de güzel sonuçlanır...
hadı bakalım guselım sımdıden kolay gelsınnn
ben sorayımmı arkadaşımaa iğnesi 48 saatmiymiş nasılmış akşmmı vurulmuş
sakın baslama canım zararlı cok . ben ıcerken hamıle kaldım hemde gunde 2 paket ıcıyordum suan bıle gunde 4 tane ıcıyorum .. baslama sakın ılacasaol canım birşey sorucam ben sigara içiyorum bırakmak için ilaç aldım dr hamile kalma ama bu ilaç zararlı dedi başlamadım o yüzden acaba bu ayiçmesemmi diye düşünüyorm
tatlım şimdi şöyle g.f kullandım 1 kutu, bu sabah saat 11de çatlatma iğnemi vurundum, çatlatma iğnesi 1 kere yapılıyor... pazartesi sabah saat 11de aşılama yapılacak... endişem çatlatma iğnemi erken vurulmuş olmam...
sakın baslama canım zararlı cok . ben ıcerken hamıle kaldım hemde gunde 2 paket ıcıyordum suan bıle gunde 4 tane ıcıyorum .. baslama sakın ılaca
tatlım bakıyorum en uzun süre 40 saat olarak görunuyo yani senin sabah yedi de işlemini gercekleştirmen mi gerekiyo ya bişey yapılmalı bu konuda
canım ben sordum birsey olmaz dedi insan vücudunda 8 saat kalıyor o dedi sabah erken drla randevusu varsa sorun olmaz dedı oda saatini geçirmiş ama şimdi hamile tutumuş yani stes yapmsın dedi
iyi akşamlarr canlarım benim adet bitmek üzere tekrar umutlarla çalışmaya devam edecez bakalım sizler napıyosunuz?
tatlım şimdi şöyle g.f kullandım 1 kutu, bu sabah saat 11de çatlatma iğnemi vurundum, çatlatma iğnesi 1 kere yapılıyor... pazartesi sabah saat 11de aşılama yapılacak... endişem çatlatma iğnemi erken vurulmuş olmam...
hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz:)
slm verdim kimse görmedi... kizlar benim kahverengiler bitmedi!! düsük yapan arkadaslar benimle tecrubelerini paylasirsa sevinirim. normalmidir bu??
slm verdim kimse görmedi... kizlar benim kahverengiler bitmedi!! düsük yapan arkadaslar benimle tecrubelerini paylasirsa sevinirim. normalmidir bu??
nilufer varm gelen giden yada herhangi belirti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?