2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ah cnm arkadaş değiliz de kaç sayfa baktım seni bulup msj atmak için ay yarında pazar gerci özellerde yaparlar cnm ben heyecan yaptım nilüfer ve senden hayırlı haberler bekliyorum yaz mutlaka cnm

ah cnm arkadaş değiliz de kaç sayfa baktım seni bulup msj atmak için ay yarında pazar gerci özellerde yaparlar cnm ben heyecan yaptım nilüfer ve senden hayırlı haberler bekliyorum yaz mutlaka cnm

mutlaka yazacamm :))
ay belirtilerde hem var hem yok gibi
çok da heyacanlıyımm ama bakalımm
göğsüm de çok ağrı var herzamankinden farklı
üzerine yatamıyorum sanki çürümüş gibi ağrıyorr
birde çok sık wc ye çıkıyorum ama bakalım kısmet artıkk

tatlım bu iki belirtide gebelikle ilgili pekala bat neydi cnm

cnm merhaba benim düşüğün başladığı gunden sayarsaak 19. gun başladı 20.de bitti 21 inde bişey yoktu senin kaç gun oldu kanamaya döndumu kimileride rahim temizleniyo dediler

düsükten sonraki kanama bitince bir hafta bisey yoktu. sonra yine kanamam oldu. bir hafta yine bisey yoktu simdi de kahverendgi geldi. kanamaya dönmedi. insallah temizleniyordu. günleri saymadim ben ama en son kanamami adet ten sayarsam 12. gündeyim...

cnm seninki biraz farklı durum olmuş ama okuduğum pek çok topikte ara kanama yaşayan pek çok arkadaşımız olmuş

zaten yarın 15 i varsa cıkar cnm ya yarın kızımın doğumgunu uğurlu gelir inşalla nerde yaptırcaksın cnm adatıpta en gec 1 buçuk saat çıkıyo

adatıp da 2 kere yaptırdım negatif çıktı daha önce
altınovadada 1 deaf negatif çıktı
şimdi beyhekimde yaptırim diyorumö farklı uğurlu geldinn
bu arada kızının yeni yaşında inşaallh bir kardeşi olur
başkasının başkasına ettiği dualar kabul olurmuş
güzel dileklerin için teşekkür ederimm

inşalla tatlım değişik hastanede daha iyi başkasnın başkasına ettiği dualar inşalla kabuldur cnm kabulse su ban hamilesin dualarım seninle

inşalla tatlım değişik hastanede daha iyi başkasnın başkasına ettiği dualar inşalla kabuldur cnm kabulse su ban hamilesin dualarım seninle

inşalllahhh hepimiz
allahım herkesin dualarını kabul etsin bizimde kucaklarımızı boş bırakmasın bizi bu şekilde sınamasın en büyük duam budur

evet canım iş nedeniyle ama adapazarını sevdim ben hemen dönmek istemiyorum rahatız burda kaynana yok görümce yokkk ohh süperrr :))))

haha oda güzelmiş en iyi yer insanın huzur bulduğu yer nereden geldiniz buraya bende severim memleketimi kayınvalide var ama sağolsun çok iyi ve anlayışlıdır çok severim yani tamamen karşı tarafla ilgili bi durum anlıucĞIN SENDE calışıyormusun

canım ben sordum birsey olmaz dedi insan vücudunda 8 saat kalıyor o dedi sabah erken drla randevusu varsa sorun olmaz dedı oda saatini geçirmiş ama şimdi hamile tutumuş yani stes yapmsın dedi

Çooook teşekkür ederim canım yaaa, inan ne ağladım 1 saat önce eşim kızdı napıyon sen diye olursa olur olmazsa ölüm yok sonunda tekrar deneriz dedi, bende tamam ölüm yok ama zaten yaşımızdan dolayı zamanla yarışıyoruz, bir de ben yanlış vurulduysam iğneyi 2 yumurta boşa gidecek benim vücudum yeni yumurta üretmiyor ki olan rezervden kullanıyor her anlamda geçen her günle kaybımız oluyor dedim... Ama inanın içimi rahatlattınız kızlar, inşallah Rab'bim hiçbirimizin gayretini çabasını boşa çıkarmaz, tez zamanda hayırlı haberlerimizi paylaşırız birbirimizle...

ah cnm benim üzme kendini eger burada hata varsa dr da sana akşam yada sabah olarak belirtmeliydi mutlaka ama yazdığım gibi gec kalınacak bi durum yok bence cnm moralini yuksek tut iyi düşün ki iyi olsun

ah cnm benim üzme kendini eger burada hata varsa dr da sana akşam yada sabah olarak belirtmeliydi mutlaka ama yazdığım gibi gec kalınacak bi durum yok bence cnm moralini yuksek tut iyi düşün ki iyi olsun

Sağ ol canım benim, Allah razı olsun sizlerden, en büyük moral dopingim sizlersiniz, insanın çıkmaza girdiğinde danışacak birilerinin olmasının ne kadar güzel olduğunu burada sizler sayesinde daha iyi anladım... Haklısın canım biz elimizden gelen gayreti çabayı gösteriyoruz, son söz Allah'ın onun kararından ötesi yok, inşallah güzel sonuçlanır da şu panik halime hep beraber güleriz sonra...

Bu arada msj kutunu boşalt azcıkın canım cevap gönderemedim sana bir türlü...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…