2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

inşalla cnm benim boşalltım kutumu

kızlar sizinde bu gebe kalma psikolojisi konusnda darlandınız oluyomu ay bu sabah eteş ölçerken bi isyan geldi içime of dedim yani bu kadar stres bu kadar prosedür niye kalmadımı yaşamda başka düşünce neden ilk planda kafandan niye çıkmıyo ay psikolojim bozuldu sanki offfff

all benden de o kadar tatlım yaa düşünmicem düşünmicem diyorum bi bakıyorum kendimi hayal kurarken buluyorum yaa allahım sen bizim dualarımızı kabul et yarabbim valla sabahın köründe kalk ateş ölç hergün onu işle snra hergün folc asit iç zaten aslında bu kadar içindeyken unutmak mümkün değil bencee

kızlar bugün 7 kalktık eşimle hastaneye gitmek için.2 dolmuş değiştirdik hastaneye ulaştık ama doktorum işten ayrılmış bebişi göremeden geri geldik. kadındoğumdan bu ayın 26 gün aldık adıyamanda doktor bulamıyorum bu 3. doktorumdu onu da kaybettim

ateşinidemi ölçüyon sen? bende bu ay ölçiyim demiştım ama sonra vazgeçtım,düşünmemek lazım hergun tabıkı insanın aklına gelıyor ama çok takmamak lazımmm..bide konuşmamak da lazım aslında bu ay fazlada girmedim topiğe çünkü bişey görüyorum araştırıyorum falan insanın kafası karışıyor düşünmemek ve konuşmamak lazım çok..yani illa bu ay tutacak dıye bişeyde yok ama inan geçen aydan psikolojım çok çok ii ya gecen ay kafayı sıyırmıştım resmen

ay doğru söluyon cnm cokta iyi yaptın sanki gercekten tum gun duşunmeye başldım normal seyirinde kalmalı olay bence bu kadar sabırsız olmamın bi anlamı olmadına düşünmeye başladım bu aydan sonra ateş falanda ölçmucem of

ayy kuzum valla bu doktorunu değiştirmek te çok zor bişey ya inşallah en yakın zamanda iyi bir doktor bulursunn

yok yok ya ben valla psikolojimizi artım doğğru bulmuyorum artık ssatler gecmemeye başladı hele bu ayda gecsin tum yöntemleri bırakcam rabbim verecekse olur hele dun arkadaşımdan duydum spiral ile hamile kalmış o ne uyguladıkı yani

sen yine de ölç tatlım bu ayy snra olmazsa bi daha ölçmezsin ama inşallah olurrrr

sen yine de ölç tatlım bu ayy snra olmazsa bi daha ölçmezsin ama inşallah olurrrr

ay evvet ya bunaldınm bide alakasız değerleer sonuçlar offffff bi gun duşuyo bi gun çıkıyo bakıyorum degerlere kimi hamilelerin tabloları ile kimilerinin anlatılan gibide değil bşyere stresx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…