- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #8.381
Sağ ol canım benim, Allah razı olsun sizlerden, en büyük moral dopingim sizlersiniz, insanın çıkmaza girdiğinde danışacak birilerinin olmasının ne kadar güzel olduğunu burada sizler sayesinde daha iyi anladım... Haklısın canım biz elimizden gelen gayreti çabayı gösteriyoruz, son söz Allah'ın onun kararından ötesi yok, inşallah güzel sonuçlanır da şu panik halime hep beraber güleriz sonra...
Bu arada msj kutunu boşalt azcıkın canım cevap gönderemedim sana bir türlü...
ayy kızz allah mı söyletti ne
kızlar sizinde bu gebe kalma psikolojisi konusnda darlandınız oluyomu ay bu sabah eteş ölçerken bi isyan geldi içime of dedim yani bu kadar stres bu kadar prosedür niye kalmadımı yaşamda başka düşünce neden ilk planda kafandan niye çıkmıyo ay psikolojim bozuldu sanki offfff
kızlar sizinde bu gebe kalma psikolojisi konusnda darlandınız oluyomu ay bu sabah eteş ölçerken bi isyan geldi içime of dedim yani bu kadar stres bu kadar prosedür niye kalmadımı yaşamda başka düşünce neden ilk planda kafandan niye çıkmıyo ay psikolojim bozuldu sanki offfff
Hoş geldin şeker...
hoşgeldiniz kızlar
ateşinidemi ölçüyon sen? bende bu ay ölçiyim demiştım ama sonra vazgeçtım,düşünmemek lazım hergun tabıkı insanın aklına gelıyor ama çok takmamak lazımmm..bide konuşmamak da lazım aslında bu ay fazlada girmedim topiğe çünkü bişey görüyorum araştırıyorum falan insanın kafası karışıyor düşünmemek ve konuşmamak lazım çok..yani illa bu ay tutacak dıye bişeyde yok ama inan geçen aydan psikolojım çok çok ii ya gecen ay kafayı sıyırmıştım resmen
kızlar bugün 7 kalktık eşimle hastaneye gitmek için.2 dolmuş değiştirdik hastaneye ulaştık ama doktorum işten ayrılmış bebişi göremeden geri geldik. kadındoğumdan bu ayın 26 gün aldık adıyamanda doktor bulamıyorum bu 3. doktorumdu onu da kaybettim
all benden de o kadar tatlım yaa düşünmicem düşünmicem diyorum bi bakıyorum kendimi hayal kurarken buluyorum yaa allahım sen bizim dualarımızı kabul et yarabbim valla sabahın köründe kalk ateş ölç hergün onu işle snra hergün folc asit iç zaten aslında bu kadar içindeyken unutmak mümkün değil bencee
yok yok ya ben valla psikolojimizi artım doğğru bulmuyorum artık ssatler gecmemeye başladı hele bu ayda gecsin tum yöntemleri bırakcam rabbim verecekse olur hele dun arkadaşımdan duydum spiral ile hamile kalmış o ne uyguladıkı yani
sen yine de ölç tatlım bu ayy snra olmazsa bi daha ölçmezsin ama inşallah olurrrr
inş. canım karnın niye ağrıyor doktora gittin ya ilgisi olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?