2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ay evvet ya bunaldınm bide alakasız değerleer sonuçlar offffff bi gun duşuyo bi gun çıkıyo bakıyorum degerlere kimi hamilelerin tabloları ile kimilerinin anlatılan gibide değil bşyere stresx

tatlım ben senin şu şemana bakmadım hiçç şifreni kullanıcı adını verde bi bakimm:13:

canım moralini bozma allahım çok isteyene verir. istemeye devam et. ama kaderinde ne zaman olacaksa bekleyeceksin. bebişi beklemek de güzel.yeter ki sabretmesini bilelim.allahım görüyor.inşallah zamanı gelince bebişleri olur bütün isteyen kulların. allahım bebiş vermeyerek sınamasın kullarını. insanın bütün hayatı degişiyor. toplum dışlıyor. bunu ben de yaşadım eşimin ailesi durmadan bebek istedi ve sinirimi bozdular. allah kimsenin diline düşürmesin.

ay bilmiyom ya beklenen dışında hamile olan öle çok tablo varki bi düşüyo bi çıkıyo sanki yarende tablıo vardı dimi

bütün dualarina yürekten katiliyorum. ama bu beklemek yokmu, iste en zoru da bu. artik evde sadece esimle oturmak, basbasa olmak heycan vermiyor. arabada sadece ikimiz yolculuk ediyoruz. yani hep birseyler eksik geliyor bana.... Rabbim insallah dualarimi duyuyodur, sadece benim degil hepimizin..

ay bilmiyom ya beklenen dışında hamile olan öle çok tablo varki bi düşüyo bi çıkıyo sanki yarende tablıo vardı dimi

evet canım eskiden hiç bişey yokmuş ki yani ne kimyasal biliyomuş insanlar nede yok yataktan kalkmıcan kürler falan ayy sıyırdık iyicene allahım aratmaz inşallahh...

ya tatlım en cokta ondan kızıyorum sanki kend,ime hani aileden tepki yok şükür dunya tatlısı bikızımda rabbim vercek inşalla bi gun yok ya biraz soyutlamam lazım kendimi eşinin tarafıda çok anlayışsız sanırım bu durumda kendi kızları olsa eminim böle davranmaz

eşimin ailesi güney doğulu ben konyalıyım her konuda anlaşamıyoruz düşünsene pişirdiğim yemeği bile yemiyorlar kıyafetlerimi eleştiriyorlar allahtan eşim çok farklı ailesine benzemiyor

eşimin ailesi güney doğulu ben konyalıyım her konuda anlaşamıyoruz düşünsene pişirdiğim yemeği bile yemiyorlar kıyafetlerimi eleştiriyorlar allahtan eşim çok farklı ailesine benzemiyor

cnm ozaman takma önemli olan eşin nekadar oldu bebiş olmayalı

canım tedavi gördüm şu an hamileyim ama düşük riski vardı bu ay doktora gidemedim ilç kullanıyorum 11. ayda doktora gittim çok beklemeden hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…