- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #8.401
ay evvet ya bunaldınm bide alakasız değerleer sonuçlar offffff bi gun duşuyo bi gun çıkıyo bakıyorum degerlere kimi hamilelerin tabloları ile kimilerinin anlatılan gibide değil bşyere stresx
sakın unutma sor. bazen ben unutuyorum doktordan çıkınca aklıma geliyor.
tatlım ben senin şu şemana bakmadım hiçç şifreni kullanıcı adını verde bi bakimm:13:
ayfer sesin çıkmıyor
biraz baska sayfalarda dolaniyorum. ara sira da buraya bakiyoru. biraz bu bebek düsüncesinden soyutladim kendimi. fazla stres yapmak istemiyoruz. sonra mazallah olmazda..
biraz baska sayfalarda dolaniyorum. ara sira da buraya bakiyoru. biraz bu bebek düsüncesinden soyutladim kendimi. fazla stres yapmak istemiyoruz. sonra mazallah olmazda..
gönderdim cnm cepten
canım sakın morelini bozma şeman gayet iyi durumda kaçışı yok gibi gözüküyoo hadii rastgeleeee...ateşin de iyi sen bide benim şemama bak daha 36,5 i görmedim yaniiiama sen yinede morelini bozma sakınn tatlım
canım moralini bozma allahım çok isteyene verir. istemeye devam et. ama kaderinde ne zaman olacaksa bekleyeceksin. bebişi beklemek de güzel.yeter ki sabretmesini bilelim.allahım görüyor.inşallah zamanı gelince bebişleri olur bütün isteyen kulların. allahım bebiş vermeyerek sınamasın kullarını. insanın bütün hayatı degişiyor. toplum dışlıyor. bunu ben de yaşadım eşimin ailesi durmadan bebek istedi ve sinirimi bozdular. allah kimsenin diline düşürmesin.
ay bilmiyom ya beklenen dışında hamile olan öle çok tablo varki bi düşüyo bi çıkıyo sanki yarende tablıo vardı dimi
canım moralini bozma allahım çok isteyene verir. istemeye devam et. ama kaderinde ne zaman olacaksa bekleyeceksin. bebişi beklemek de güzel.yeter ki sabretmesini bilelim.allahım görüyor.inşallah zamanı gelince bebişleri olur bütün isteyen kulların. allahım bebiş vermeyerek sınamasın kullarını. insanın bütün hayatı degişiyor. toplum dışlıyor. bunu ben de yaşadım eşimin ailesi durmadan bebek istedi ve sinirimi bozdular. allah kimsenin diline düşürmesin.
evet canım eskiden hiç bişey yokmuş ki yani ne kimyasal biliyomuş insanlar nede yok yataktan kalkmıcan kürler falan ayy sıyırdık iyicene allahım aratmaz inşallahh...
eşimin ailesi güney doğulu ben konyalıyım her konuda anlaşamıyoruz düşünsene pişirdiğim yemeği bile yemiyorlar kıyafetlerimi eleştiriyorlar allahtan eşim çok farklı ailesine benzemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?